- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vovoka
csendes tag
A setting synchost exe 100%-ra nyomja fel a procit. Mi ez, mit lehet vele tenni? Kösz a segítséget, előre is.
-
vovoka
csendes tag
Sziasztok.
1.
Adott egy x64 alapú proci, amin W10 32 bites rendszert futtatok + 6 GB RAM. Mivel csak 3,5 Gb használható, a kérdésem az, hogy a megosztott vinyót teljes egészében formáznom kell-e, ha 64 bit-es rendszert akarok rá feltenni, vagy csak elég azt a particiót legyalulni, amin az Op rendszer van?
2.
A képernyőillesztő kernel problémáim nem oldódtak meg, pedig már feltettem a legújabb drivert is. Ötlet? netezek, filmet nézek, lefagy, elsötétül a monitor, jobb esetben 3 mp belül visszajön az alábbi hibaüzenettel, ha nem restart. -
vovoka
csendes tag
A Widows Defendert hogy tudom visszakapcsolni? Avastot is használok mellette.
-
vovoka
csendes tag
Mivel nem vagyok egy PC guru, csak kérdezem: WIN10, 32 bites az operációs rendszer, x64 alapú a processzor. 6Gb a RAM, de ebből csak 3,5 GB használható - miért? Normális ez így, vagy ez lehet ez lehet az Nvidia képernyőillesztő kernel problémáim oka, folyamatosan dolgozik, magas hőfok....
-
vovoka
csendes tag
Érdekes dolgokat tud produkálni a W10. Tegnap szinte használni sem tudtam, 60-80%on pörgött a proci, a ram is az egekben volt, ma teljesen Ok. Tegnap tudtam használni a tálca keresőjét, ma hiába írok be bármit, csak a kereső tetején látszik, mintha dolgozna, de találatot nem ad be. A fényképezőmet felismer, mennyi szabad /üres hely van rajta, a mappa üres, a képeket nem látja. Van mikor lefagy,CTRl.alt.del sem segít, akár csak az egérmutató. Maga a rendszer tetszik, de ez néha sok, lehet ideiglenesen visszaváltok, míg ki nem forrja magát. Vkinek, hasonló élménye, vagy javaslata a fentiekhez?
-
vovoka
csendes tag
Sziasztok,
2 napja én is feltettem Win. 10-et, egyenlőre csak frissítettem a rendszert. Alapból elégedett voltam vele, aztán "belakás" közben belefutottam néhány bugba. A legzavaróbb a csatolt képen. Először már netezés közben előjött. Próbáltam frissíteni Driver Navigátorral, azóta nem tapasztalom a jelenséget böngészés közben. Viszont filmnézés alatt folyamatosan felugrik az ablak, lefagy a kép, bármelyik videó lejátszó progit használom, nem tudok semmit sem végig nézni. baromira zavaró.
A másik: A fényképezőmről (NOKIA D5100) akartam képeket másolni a PC-mre, a rendszer látta a gépet (X MB tárhely foglalt / szabad), viszont a mappa üres volt. Nem látja az SD kártyát?
Minden ötletet, megoldási javaslatot köszönettel fogadok.
+1: Az Edge-ben be lehet állítani, hogy minden előzményt töröljön kilépéskor? Eddig nekem nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest