- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valóban érdekes, hogy alapvető kérdéseket, néhány órán belül 10x is feltesznek emberkék. Volt itt nem egyszer, hogy 2-3 hozzászólással feljebb ott volt a válasz........
Amúgy pedig -ez kényes téma- de tény, aki nem eredeti rendszerről frissít annak hatványozottan jöhetnek elő hibák. Ez persze nem jelenti azt, hogy eredeti rendszernél nem lehet gebasz.......
-
Dr. Akula
félisten
Az unifying vevőnek semi köze hozzá, az usb port felé annyi látszik belőle mintha usb kábel lenne bedugva. Hogy ő most rádión kommunikál az egérrel, nem madzagon, az az ő magánügye, semmiben nem befolyásol. A setpoint is csak az egér konfigurálásához kell (bindelés, érzékenységállítás).
-
Clemi
veterán
Mivel nézted a processzor terhelést, mert én csak a feladatkezelőben tudom nézni, az meg nem kitűzhető, így csak gyors váltással tudtam ránézni.
Nekem ezt a videót az edge 0,6-0,8%-os processzor terheléssel játszotta. A többi böngészőben egy csomó oldal nyitva van, azokat nem akarom bezárni csak ezért.
-
zzola
titán
Igen, igazad van, nem sok idő. Én a kísérletezésre gondoltam, hogy nem szeretnék időt szánni rá!
Egyébként nem a W10 hibája, beállítása volt a gond! Valamiért sem a Pi, sem a NAS nem látszódott a hálózaton! Sosem volt még ilyen, egy switch újraindítás megoldotta a problémát! -
Clemi
veterán
Az vajon miért user error, hogy a képmetszővel készült képet nem lehet menteni (meg úgy egyébként semmit se lehet menteni egyik users/név alatt lévő mappák egyikébe sem), mert nincs jogosultsága a usernek a saját users/név/képek mappába mentésre? De csak hogy kötekedjek, aki a 240-es build-et használja, az elméletileg a végleges RTM verzió.
-
vlevi
nagyúr
"Pedig megy a HDD-ről a költözés SSD-re."
Tudom, hogy mennie kellene, de a gyakorlatban nem sikerült. (Win7-ről beszélek) Lehet, az volt a gond, hogy az 500-as HDD ketté volt vágva, valami 100-400 arányban, és a 250-es SSD-re csak az első partíciót költöztettük. A második partíción egyébként sem volt semmi rendszerfile, csak adat. Végül Easeus-al csináltuk meg az SSD-re költözést. -
premete
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest