Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Fotók, videók mobillal
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
Tudom nem egy kardinális probléma, de bluetooth kapcsolaton keresztül nem tud csatlakozni a telefonom és a laptop, eddig , míg 8.1 volt ezzel nem volt probléma. Párom Alcatel One Touch 810D-jét látja, ami egy sima butatelefon, a Lumia 930-amat nem Valakinek valami ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Az Időjárást ki lehet valamilyen módon tenni az asztalra akár élő csempeként, akár bárhogy ?
Ha valakinek valami ötlete van, azt szívesen venném. -
zsoltzsolt
addikt
Valakinek van ötlete, hogy miért nem tudok letölteni semmit az Áruházból? Minden függőben van. Bejelentkezve be vagyok, a jobb felső sarokban ott fejem . Mégis ott állnak függőben, amiket le szeretnék tölteni
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Partyface007 #19011 üzenetére
Nem látok semmit, de pontosan ott milyen bejegyzés lenne erről, azt nem tudom..
Mert az Áruház hibaüzenetet nem dob, egyszerűen nem tölt le, hanem minden letöltés és frissítés függőben van. -
zsoltzsolt
addikt
Kerestem, de nem találtam ár a választ.
Indítópult gondom van. Megtaláltam az feladatkezelőben, ott látom is, hogy mik futnak induláskor.
De hogyan tudok ide betenni programot? -
zsoltzsolt
addikt
Végre sikerült vendég fiókot kreálnom, igen ám, de mikor vendégként lépek be folyamatosan vibrál a monitor, pontosabban az asztal képét és a fekete képernyőt váltogatja, olyan tempóban, hogy kiugrik a szemem. Ilyenkor csak kényszerített kikapcsolás, majd nem vendégként belépéssel tudom használni a laptopot. Mit lehetne ez ellen tenni?
-
zsoltzsolt
addikt
Senki nem használ vendégfiókot belépésként?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Elektrikus #33926 üzenetére
Köszi!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Heisenberg69 #43705 üzenetére
Nekem alapból így van, nem kell hozzá rs, de azt se hogy miért ilyen
-
zsoltzsolt
addikt
Egy-két kérdésben szeretném a válaszaitokat kapni (ha láma kérdések elnézést előre is):
1. A gépen most 8.1 Enterprose fut, de a licenc mostanában fog lejárni, a cég nem hosszabbít (ez más történet, most nem tartozik ide )
2. Ha erre a gépere felrakok egy insider verziót, akkor az hivatalosnak fog minősülni és fog működni rendesen?
3. Az insider verzió angol nyelvű lesz?
4. Ha valamilyen oknál fogva helyre akarom állítani a Win-t, akkor tudni fogom és mi lesz a végeredméyn? a már lejárt licencű win 8.1?Előre is köszönöm!
-
zsoltzsolt
addikt
Tudna valaki segíteni, hogy gyárilag szar a Posta alkalmazásban a keresés vagy be kéne hozzá állítani?
Ott van előttem a levél, beírom a keresőbe a levél tárgyát igazgatótanácsi értekezlet) és nem találja..
Amúgy nem lenne különösebb bajom vele, de szinte semmilyen levelet nem tudok keresésseé megtalálni. Plusz infó, hogy ez a Gmail-es fiókra vonatkozik. -
zsoltzsolt
addikt
válasz togvau #86124 üzenetére
Érdeklődnék csendesen, hogy te mit tettél le az asztalra, amire csak mi magyarok büszkék lehetünk? Mert ugye az Ms szar. Gondolom te írtál valami nagyon jó os-t? Meg tudnám azt valahol venni? Vagy tán olimpiai bajnok vagy? Tényleg úgy, de úgy szeretnék büszke lenni rád. Mesélj ki vagy! Vagy a rák ellenszere, biztos az fűződik a nevedhez... Mesélj, hallgatlak.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz CirrMee #86177 üzenetére
Azt gondolom, hogy egy kicsit már túllőtt a célon. Hogy finom legyek, ki a f@sz mondta, hogy használja.? Ott a Linux, stb. Arra azért kíváncsi lennék, hogy tényleg fizetett - e érte.
Meg, ha ilyen szar írjon az Ms-neki és utána szívesen olvasom a választ, amit kapott. De idejár fikázni, tényleg fárasztó...[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Ez mennyire valós?
Windows 10 2.20 Euro. -
zsoltzsolt
addikt
Tudna valaki segíteni?
Van itthon három laptop, ebből kettő (egyik win10, másik win7) belép egy oldalra (htttps://xxxx.hu/webamail), azonban a két hete vásárolt szintén win10-es gép 403-as hibát ad.
Ez mitől lehet? A win10-es gépeken teljesen egyformák a beállítások, stb.
Edge alatt próbáltam, de Chrome-ban ugyanez.
Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm!Update - megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Köszi!
Miután alaphelyzetbe állítottam a böngészőt, akkor próbáltam megint, feldobott egy ablakot, hogy a felajánlott hitelesítő cuccokkal folytassam és itt nem az OK-ra kellett nyomni, hanem a Mégse gombra. Eddig simán rányomtam, hogy elfogadom, hisz lejáratnak 2024. április dátim volt megadva. Mondjuk eddig ezt a kis felugrót eddig csak ezen a gépen dobta fel. -
zsoltzsolt
addikt
Kissé hülye és láma kérdés...
Van a notebookomon hivatalos, jogtiszta win10 Home. Na, már most, ha váltani szeretnék a Pro-ra, akkor ugye olyan variáns nincs, hogy a különbözetet fizeti meg az ember? Vagyis hiába vettem meg a Home-t, akkor is ki kell fizetni a teljes összeget a Pro-ra? -
zsoltzsolt
addikt
válasz King Unique #133298 üzenetére
Köszi a választ!
Ez a laptoppal előre telepített Win10 Home.
A Gépház azt írja, hogy az Eszköztitkosítás be van kapcsolva (ez egy Asus ZenBook , 8.gen intel). -
zsoltzsolt
addikt
válasz King Unique #133303 üzenetére
Köszi és azt gondolom, hogy marad a Home, az bőven elég.
-
zsoltzsolt
addikt
Egy ismerős kért segítséget, de nem tudom rá a választ. Frissített a gépe, win11, de közben kikapcsolta a gépet, és azóta nem tudja bekapcsolni. A bekapcsoló gomb se villan fel, a gép áram alatt van. Mi lehet a gond? Ez egy Lenovo gép, 1-2 éves,
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
- Microsoft 365 Personal (QQ2-01744) - 1 éves előfizetés BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest