Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortclay
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ha tényleg ez volt az oka, akkor inkább nem mondok semmit...
-
HartgeH3-2.8
addikt
Azt írják nekem, hogy nem a képnél nyomtam rá a restartra hanem manuális res volt, és az nem jó. Remélem ez csak valami rossz vicc.
-
TRob1
veterán
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Windows update, 1709 letölt, aztán telepítés előkészítése, telepítés. Újraindítást kér, (figyelmeztet ez hosszú ideig tart majd) , én kiröhögöm , restart, dolgozik, százalék végigmegy, win betölt, telepítés nem fejeződött be üzenet, újabb restart, ismét megpróbálom. Win update.
Sorrendben

Korábban minden update gond nélkül felment.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
hát ha, hamar lemegy a 19-esre az a pár frissítés perceken belül, akkor oké.Akkor leszedem a 15ös végű creation toolt és jó akkor.
Ám bocsi, hogy külön irok, de nagyon pörög a fórum, és már nembiztos, hogy látnának egyesek, hogy írtam, és nemjönne válasz. sorry ezért,..
-
Fortclay
csendes tag
Én linux alatt szedem, böngészőn keresztül. Kétszer már megszakadt, valamikor 50-60kb., most ilyen 700-900kb/s között ingadozik. Csak lejön még ma

-
hackeeeee
Jómunkásember
Kezdődik.. Motorsport 7 és a Horizon 3 nem indul el..
-
core i7
addikt
Na már én is leszedtem remélem nem lesz olyan hiba mint előzőbe ,hogy a GEFORCE-okon szaggatott a játék
-
pzstm
titán
Verziószámok összefoglalóban frissítve, aktualizálva

-
Ga3rieL
senior tag
MOst akkor a 19-es vég nem telepítős? Az csak pár mb az a update? Vagy gigák? mert ha csak update akkor a cration tool nemlesz 19es véggel, ha ez csak kicsi frissités jön le updaten.
-
MikeWazowski
veterán
Ahogy nézem jó ideig eltart a frissítés telepítése...

Ennyi módosítás, javítás lenne benne? -
wwhy
veterán
Ez a verzió akkor most Redstone 4

-
Angel2014
addikt
Ez az új update már kint van isoban is? Mindig így járok...tegnap húztam a gépem újra felmehetett volna a friss isoval is...

-
Norbi887
aktív tag
Lejött az update úgy néz ki ez a verziószám a végleges, ezek szerint

-
SharpSA
veterán
Nálam is jön a 1709. Viszont kell az ISO is majd, mert mindenképpen csinálnom kell egy friss telepítést. Vajon a media creation tool a 1709-et tölti le? Nem értem miért nem lehet belerakni, hogy melyik verziót tölti le...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Már lent is van update-ről. Települ.
-
Fortclay
csendes tag
Már tölthető böngészőn keresztül is, de 60-70kb/s....
Nem értem miért nem lehet egy torrent filet kiadni az MS-nek. -
Dumi86
senior tag
Új Media Creation Tool már tölthető is

-
törölt tag
FCU várakozás idejére egy hosszú lista angolul a változásokról.
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok kb 1 hete küzdök ezzel a one drive problémával és félek hogy tönkteszi az ssd-t a gépben szeretnék megkérni valakit aki tudja hogy mi a teendő hogy ez elmúljon mert 2 naponta 40gb+-t kell kitörölnia c-ről és ez ugye nem tesz jót neki jó lenne ha leírná valaki pontosan mit kell tenni mert kikapcsoltam próbáltam letörölni magát a one drive-ot de azt nem engedte, Köszi előre is annak aki segít aki azt tudja csak leírni hogy nézzek vissza x-y- hozzászólást az ne tegye mert megtettem és még jutottam előbbre vele sajnos.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Greenebola
üzenetére
nekem semmi újat nem ír. csak köszöni , h frissítettem, mikor nem is.
-
Greenebola
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz
Greenebola
üzenetére
Az Update-tel vagy a hangszórókkal?

-
TRob1
veterán
Húúú, akik ennyire rá vannak izgulva az új Update-re (mint pl. én is
), mi a frászért vártak még 2 hetet!?! Semmivel sem fognak se többet, se kevesebbet, se másabbat kapni mint pl. én, aki már frissítette kb. 2 hete. 
ui: Hogy lehet a jobb/bal hangszórókat win10ben felcserélni (Realtek)? (Szoftveresen, nem fizikailag az asztalon!
) -
Blaise
veterán
Fall Creators Update ISO-t mikortól és honnan lehet majd letölteni?
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Elvileg sokkal jobb lesz, ha most a tavaszi CU-n vagy, kijavítottak egy csomó mindent, ami a játéksávval és a mikrolagokkal kapcsolatos.
-
Bal0924
senior tag
https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10
Le lehet tölteni közvetlen a frissítést. (ha jól látom. a letöltött fájlt)
De az iso-t még nem. (MediaCreationTool) [Nekem pont ez kellene] -
Bal0924
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez szerencsejáték.
Vagy igen vagy nem. (50-50% esély van rá.)
Én magára a rendszer miatt aggódom, jobb lesz-e vagy roszabb.. -
MikeWazowski
veterán
Szerintetek elképzelhető, hogy az új frissítés után jobban fognak futni a játékok? Simábban?
-
Greenebola
senior tag
-
pzstm
titán
válasz
Norbi887
üzenetére
[How to get the Windows 10 Fall Creators Update]
Beginning today at 10 a.m. P.T., the Windows 10 Fall Creators Update will start rolling out to Windows 10 PCs across the world in phases, starting with newer machines first.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Hány órától kapja meg mindenki Windows Update-en keresztül az új verziót?
-
lovi27
addikt
Addig is lehessen mit szemezgetni:
Windows 10 Fall Creators Update: The complete changelog -
lovi27
addikt
A keleti parton New Yorkban most 9 óra 15 perc, nyugaton Los Angelesben 6 óra 15 perc van.
Most folyni fog a pezsgő és pompon lányok táncolnak? Vagy ahogy egy fejlesztés szokott véget érni, kitépik a billentyűzetet a fejlesztő kezéből, hogy végre megnyomhassák a gombot és indulhasson az update terítése? Mert ehhez csak elhatározás kell és nem este 6 óra.
-
Weareus
addikt
válasz
Csupingo
üzenetére
Köszönöm, végül is ez sem rossz. Gondolom, a procit ez nem degradálja, hiszen az sem használ neki, hogy ide-oda ugrál az órajel (játékon belül is sokszor mp-enként és nyilván a fesz is változik vele együtt).
Egyébként múltkor sikerült beállítanunk egy stabil 4.8-at full energiagazdálkodás mellett (Asrock bios), de szerintem a mostani Asus deszkám is tudná ezt. -
Weareus
addikt
Sziasztok!
OFF: (bevezető)
Win 7-es, 8-as időkben, kb. 4-5 éve használtam azokhoz az op.rendszerekhez egy olyan progit, ami ki tudta kapcsolni azoknak a windowsoknak a cpu-magpihentető szolgáltatását. (core parking funkció).
Valaki ajánlotta még itt annó ph-n, hogy játékok alatt (nem minden játéknál, de bizony egyes esetekben) 30-40-50% gyorsulás is észlelhető volt cpu-limitnél.
Bizony, ezt én is megtapasztaltam.On:
a Win 10 hogy áll ezzel a dologgal? (Még nem próbáltam).
Több kis progi is létezik erre a core parking funkció kikapcsolásra, arra már nem emlékszem, hogy 2013-ban melyiket használtam pontosan, de most ezeket találtam:
[link]
[link]Win10 alatt próbálta már valaki esetleg?
Ha igen, "hozott" valami pluszt? -
törölt tag
Kis türelmetlenek. Amerikában csak most ébrednek.

Ha a normál összegző frissítések magyar idő szerint este 6-7 körül indulnak, akkor ez is estére várható szerintem. Legalábbis AU és CU megjelenésre így emlékszem. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Van itt olyan, aki megkapta a mai Őszi frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)