Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
sziasztok!
akadt egy kis problémám, amire totál nem számítottam, meg is lepődtem rajta, hogy ezt most hogy

kezdődött úgy, hogy volt nekem egy 120GB-os Samsung SSD-m, amin volt W8.1, aztán W10, de ezt idővel kinőttem, vettem egy 250-eset, erre feltettem egy szűz W10-et, a régi SSD-t visszadugtam a gépre (legalábbis úgy rémlik, hogy lehúztam, míg felment az új SSD-re a rendszer), leformáztam, azóta csak pár olyan játék volt rajta, ami nem fért el a nagyobbik SSD-n már, és itt jön a probléma...
összeraktam a szülőknek egy gépet, és mivel a kisebbik SSD-t nem igazán használom, akkor mondom beépítem az ő gépükbe, lehúztam a gépről, bekapcs, nem talál oprendszert a gép... BIOS-ban átállítom az elsődleges bootot a nagyobbik SSD-re (csodálkoztam is, hogy nem azon volt, de mindegy), na, mondom ez biztos megoldja majd... restart, ugyanaz a hibaüzenet fogad, hogy nem tud bootolni
disk managementben látom, hogy ott van a régi SSD-n a kis 100MB-os partíció, amit valószínűleg nem törölt a formázás Win10 alatt, vajon ha Partition Magickel (vagy W10 telepítővel) legyalulom azt a kis partíciót is, akkor végre be tud bootolni a nagyobbik SSD-ről, és le tudom húzni a gépről a kicsit?
az igazat megvallva, nem mertem magamtól törölni azt a 100 megás részt, nehogy kitalálja nekem a rendszer, hogy nem tud bebootolni a mostani rendszerlemezről

válaszotokat előre is köszönöm

-
margithid
veterán
Az, hogy lehet, hogy egyik gépemen a win10 UI már kb egy hónapja frissült, mig a másikon nem?
-
szasanyi
félisten
Ma, egy Win 10 Pro tiszta telepítése és aktiválása után elindítottam a Windows Update-et, ami a Defender frissítése során idáig jut el:
Nem fejeződik be a frissítés telepítése, mindig ez a vége (az újrapróbálásoknak is):
Minden mást letölt, telepít ahogyan kell. Korábban nem találkoztam ilyen hibával, és nem tudom mi okozza. Van erre vmi megoldás?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Laptopnál mihez köti a regisztrációt a MS? Alaplaphoz?
Mert aktiválni akarok egy laptopot. Viszont később az ssd-t kiakarom cserélni. Nem "vész el" a regisztrációm?
Vagyis a vinyó cserélhetem nyugodtan? -
viperabácsi
addikt
válasz
Attila2003
üzenetére
nekem amd -van
-
Attila2003
tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nekem az Nvidia driver miatt csinálta ezt a hétvégén, de az új driver megoldotta.
-
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Van valaki akinek a frissítés óta nem működik a tálcán a gép leállítása (ablak ikon ) Csak jobbklikkel tudom leállítani a gépet . Indítás is sokkal lassabb lett És a tálca jobb szélén lévő új ikon azt jelzi 21 értesítés van , de meg sem tudom nyitni
nem reagál az egérre. -
-
VGYke
addikt
Syl jövök neked pl. sok sok sörrel

Ez volt a megoldás útja, bár az igazi megoldás nem volt számomra lakodalmas menet..
Röviden: kitöröltem a régi routerre utaló nyomokat. PC, router újraindítás, tűzfal kikapcsolás, stb.: a helyzet változatlan, nagy fejvakarás + 1 sör.
Próbáltam kézzel hozzáadni itt:
A router IP-t, semmi, a helyzet változatlan.
Abban a fiókban ahol működik a router hálózat, megnéztem a beállításokat:
Nem IP, hanem név van beírva. Kipróbáltam és már fél siker volt, a hálózat innentől látta a routert és a rajta csüngő HDD mappáit.
Viszont hálózati meghajtóként még mindig nem tudtam csatolni!
Egy utolsó próbát tettem: az újra indítgatások miatt ismételten magától bekapcsolt EsetSmartSecurty-t megint kikapcsoltam, és csoda történt, tudtam csatlakoztatni a router-HDD egyik mappáját, mint hálózati meghajtó.
Most minden olyan mint régen volt, ismételten köszönöm Syl -
TRob1
veterán
válasz
Fandango
üzenetére
Miért kukázták?
Akkor ez? "-Az Annyversary update 2 és 3 (2017) a mobil win10-re fog koncentrálni"Nem csak a telefonok gyártásával áll le? (Állítólag abból is csak a jelenlegiekkel) Amúgy nemtom, nem is használok "winphone"-t, legtöbbször át is ugrom a wines mobilokkal kapcsolatos "olvasmányokat".
(#50079) Aweriot :
Azért csak nem.
Ráadásul ez nekem az elejétől tetszik, az meg sosem tetszett.(#50081) Máté94 :
Én nem biztos... de sztem nem is fognak soha. -
-
Sziasztok,
Hoztak egy gépet, ami nem működik. A jelenség a következő:
Indítás után fekete a képernyő és villog a tálca. Hol megjelenik, hol nem. Semmire nem reagál, feladatkezelőt sikerült indítanom, de pl. egér sincs. Csökkentett módban megy az egér, tudok indítani feladatokat, de az ablakokba már nem tudok belekattintani. Jogtiszta Windows 10 Home egy Lenovo laptopon.Ötlet?
-
Apucy01
őstag
Sziasztok
Van már olyan MCT ami a szülinapos frisitéssel rendelkező isot szedi le? -
-
Döglött Róka
veterán
Válasz nincs, nyomozhatsz a panther logban, de azt nem akarod mert nem fogod érteni mivel saját terminológiát használ és nem fogsz találni segédletet a hexa kulcsokhoz.
A $WINDOWS.~BT folderben talalod a logikát van egy rövid setuperr.log (nem ugrik be a neve pontosan, reg csináltam ilyet)
-
geza844
aktív tag
Sziasztok! Tegnap telepítettem újra a Win10-et, és volt meglepetés. Kb. fél évvel ezelőtt felepítettem fel, azóta szépen működött is, csak nagyon kevés volt már a helyem (egy 120 GB-os SSD-t használok, más tároló nincs a gépben), és gondoltam biztos szemetelt azért rá, és kicsit csak több helyem lenne, ha újratelepíteném. Egy 128GB-os pendrive-ra ki is mentettem minden cuccomat, aztán indítottam egy tiszta telepítést. Töröltem az összes particiót (mert volt 4 is, nem tudom miért, a win csak egy nagyot lát), aztán létrehoztam egy újat (megint 4 jött létre, de mindegy), felraktam a vadiúj Win10-et (tegnap töltöttem le az MS-től), és aztán jöttek az érdekességek.
1. Tiszta Win10 telepíts után a régi hátterem fogadott
Hát mondom ez fura. Vajon honnan szedte? Bár ez foglalkoztatott a legkevésbé...2. 76 GB szabad helyem lett
Miután vsszamásoltam minden cuccomat, és feltelepítettem az összes programot, amit használok, lett 76GB szabad hely. A telepítés megkezdése előtt kevesebb mint 5GB szabad hely volt. Azért ez kicsit meredek. Ilyen szinten teliszemetelné??? Van arra valami módszer, hogy kikapcsoljam a gyorsítótárazást? Vagy valami ilyesmi? Vagy mivel lehet karbantartani a Win10-et?3. Nem működött a billentyűzet
Az első elinduláskor még működött minden, de aztán egyszer újraindítottam, és azután már nem. De ilyen pötyögő hang hallatszott mikor leütüttem egy billentyűt. sose hallottam még ilyet. Alapból egy vezetéknélküli Logitech volt a laptopra kötve dokkolón keresztül, de a laptop saját, beépített billentyűzete sem működött. Rákötöttem egy sima vezetékest, és az sem működött. Kénytelen voltam a képernyőbillentyűzethez fanyalodni... hogy útálom pedig... aztán kihúztam a vezetéknélküli USB adapterét, és jó lett. De újraindítás után megint rossz lett (ekkor nem volt rákötve külső bill, nem volt mit kihúzni). Aztán úgy 10 perc után jó lett. Ma reggel ugyanez, várni kellett úgy 10 percig. És most is hallatszik az a pötyögő hang miközben gépelek. Elég zavaró ez a hang is, meg az is, hogy nem működik alapból...Amúgy legális Pro verziót használok, egy Dell Latitude E5440-es gépen van, amin eredetileg jogtiszta Win7 Pro volt, és így váltottam Win10 Pro-ra, mikor a váltás ingyenes volt.
A 2. és 3. pontra várnék elsősorban javaslatokat.
-
Dayco
tag
Hát oké, sajnos nincs lehetőségem minden hardveremnek olvasni a topicját, és a Samsung sem figyelmeztetett erre sehogy sem hogy nem ajánlott a saját programjuk, a firmware-ről meg annyit, hogy most baj volt. Így ezt most igenis személyes sikeremnek tartom, hogy rájöttem hogy ez okozta a hibát........

-
energy4ever
addikt
Win 10-el azt megtudom csinalni, hogy ugy osztok meg egy mappat, hogy egy masik geprol csak olvasni lehessen azt, es irni nem?
Ha igen, akkor leirna valaki ennek a menetet? (mind a 2gep reszerol. Az egyikrol hogyan kell megosztani, a masikrol hogyan kell azt fogadni)
Koszonom elore is!
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Most már eddigre nagyjából mindenkinek felment a gépére az évközbeni nagy windows 10 frissítése. Nekem bevált, csupán egy dolog zavar.
Nálam a tálcán a jobb alsó sarokban most már nem az óra az első "tétel"azaz nem az óra van a legszélén, hanem a Műveletközpont négyzet alakú ikonja, majd mellette balra van csak az óra másodiknak. Ez azért furcsa, mert gyakorlatilag windows 98 óta hozzá voltam szokva, hogy a jobb alsó sarokban az óra van, s nem más ikon, s minden más az órától balra (asztal megjelenítése kis sávot nem számítva).Azt kérdezném, hogy másnál is, azaz nálatok is így van ahogy nálam? Mert google-be rákeresve a windows 10 tálcaára a képeknél sehol nem látok olyat mint nálam, bár lehet ezek a képek még a frissítés előtti állapot, ezért kérdezem itt. Illetve hogy van-e megoldás arra hogy újra az óra legyen a jobb sarok legszélén?
-
-
Dayco
tag
Akit esetleg érdekel ennek a problémának a megoldása, hát íme:
Az SSD-m (Samsung 850 EVO 250GB) kezelő / beállító programja, a Samsung Magician, ezzel lehet többek közt firmware-t frissíteni és a RAPID módot aktiválni. Ebből egy régebbi verzió volt fent. Letöröltem, majd feltettem a legújabbat, és azóta működik, mint az évfordulós frissítés előtt...

Erre a kérdésemre viszont továbbra is várom a megoldási javaslatokat.........

-
Ngtx
aktív tag
Hol lehet kikapcsolni ilyen animációkat meg árnyékolás meg minden ilyen felesleges dolgot?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ezt a problémát szeretném megoldani.
A lényeg: volt egy Asus N66U routerem + rácsatlakoztatott HDD. Win10 mint hálózatot teljesen korrektül kezelte. Kicseréltem a routert egy Asus AC68U-ra + a rácsatlakoztatott HDD maradt.
Ha most meg szeretném nyitni a hálózatban az AC68U routert, a következő hibaüzenetet kapok:
Ha hazahozok egy olyan win10 laptopot amelyik még nem járt a "hálózatomban", rendszergazdaként és korlátozott fiókból is simán tudok csatlakozni az új AC68U+HDD routerhez, mint hálózathoz.
Nagyon úgy néz ki a win10 megjegyzett valamit, amit el kellene felejtetni vele, lehetőleg újratelepítés nélkül.
(próbáltam tőlem telhető mindent: Este Smárt Sec. teljes kikapcsolás, új router bejelentkezési adatainak megváltoztatása, stb. a helyzet változatlan)
Tehát: ahol a régi N66U routeremre mint hálózatra win10 alatt csatlakoztam, a csere utáni AC68U routerre nem tudok.
Van ötletetek, megoldási javaslatotok? -
Khaosz55
addikt
Komolyan az idegösszeomlás szélén állok.
Idáig 54 alkalommal próbálta telepíteni a Összegző frissítés x64-alapú Windows 10 Version 1607 rendszerekhez (KB3194798)
Sikertelenül.
Ez lesz életem végéig vagy lesz valaha megoldás rá ?
Mindent próbáltam amit javasoltatok eredménytelenül....
-
vlevi
nagyúr
Na, végre nekem is jött egy "nem telepíthetőek a frissítések" üzenet.
Okos. Nagyon okos. Korábban volt egy AMD 7850 a gépemben, amit cseréltem Nvidia 1060-ra
Előtte uninstalláltam a drivert, megnéztem, nem maradt c:\program file\amd könyvtár a gépen (registryi, igazatok van, nem néztem).
Erre a mostani WU, ezt akarja felrakni:Természetesen fenn van a legújabb, nvidiától letöltött driver, megy is rendesen, mert Project Cars, Assetto teszt megvolt. Amikor az Assettoból kiléptem, akkor fogadott ez az üzenet.
-
Munkahelyemen lecserélték a régi XP-s gépeket új gépekre melyekre win10 került.
Hálózatba van kötve 2 db nyomtató (fénymásoló).
Az egyik HP laserjet 5100, és egy Canon IR2800.
Egyikre sem találtam még drivert, igy az új gépről nem tudok nyomtatni.
Talált valaki megfelelő illesztő programot ezekre a nyomtatókra? -
Maxtreme
addikt
Srácok.
Mitől lehet az hogy valamiért a W10-em rosszul látja az időt, és mindig egy órával kevesebbet mutat mint a normális érték?
Ezt pár napja kezdte el.
Megpróbálom hogy kikapcsolom a "pontos idő automatikus beállítása' nevű opciót, kiderül..
De akkor is b*ssza a csőröm hogy mi okozhatja ez. -
válasz
üzenetére
Itt is volt ilyen, lefürödtem és még mindig ment. 230 off azt csinálj amit akarsz. Elfelejtette következő indításra.
Akkor nem tudom Néha olvasni horror hibákat. Még mindig az jut eszembe, hogy csak minden 2. indításra bootol be a gép, meg nem ki kapcsol hanem újraindul.
Jah meg ott a visszakapcsol a gép effektus. -
Kalwa
tag
Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni abban, hogy milyen módjai vannak annak, hogy normális értékek közé szorítsam a latencyt? Eddig folyamatosan pirosban mozgott, de amióta frissítettem a BIOS-t, a hangkártya drivert és a Kasperskyt, azóta a képen látható tartományban mozog, de néha van egy-két extrém kiugrás is. Mi lehet ennek az oka, hogy még mindig nem a normális értékeket kapom? Köszönöm!
-
betyar1974
senior tag
Kérdésem az lenne: Mi a különbség UEFI vs sima telepítés között? Észrevehető bármi is, otthoni célra?
Tudom ez már jó pár éves kérdés, de eddig nem foglalkoztam vele. -
SkyS1gn
félisten
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ez a napi használatot nem akadályozza/visz ki az örületből szerintem

-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Windows telepítéssel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Adott egy Lenovo Yoga 2 13 laptop, eredeti Windows 8-ról upgradelt Windows 10 van rajta.
Eredetileg egy SSHD van benne, a Lenovo-tól megszokott Recovery partíciókkal. Ma sikerült beszereltetni egy M2-es csatlakozós SSD-t, mert elég lassúcskának találtam az SSHD-t.Pendrive-ról szerettem volna telepíteni a Windows 10-et, clean installt terveztem. Media Creation Toollal letöltöttem a Windows 10 képfájlt, feltettem a pendrivera. Be is bootolt róla, elindult a telepítés, viszont odáig jutottam csak,hogy formázzam az SSD-t, illetve hülye fejjel formáztam az eredeti Windows partíciót, mondván úgysem kell.
A meglepi ekkor jött, ugyanis az SSD-re nem engedte telepíteni a rendszert, és ezt az üzit kaptam:
"We couldn't install Windows in the location you chose. Please check your media drive. Here's more infor about what happened: 0x80300024,"
Az eredeti, SSDH-n lévő partíciókra sem engedte telepíteni a rendszert, mondván Drive 0-ra nem telepíthetek. Még szerencse,hogy az eredeti Recovery partíciókat nem formáztam le (meg akartam szüntetni őket, mert úgy gondoltam nem lesz rájuk szükség), mert így azzal tudtam működő rendszert visszahozni.
Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy milyen módon lehet ebben az esetben telepíteni az SSD-re. Sajnos nincs olyan speckó csavarhúzóm, így azt nem tudtam kipróbálni,hogy az SSHD-t lehúzom az alaplapról, és úgy telepítek SSD-re.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
qwertly
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Szia!
Ha leírtam kétszer csak azért mert másnak is válaszoltam,nem tudom miért lehet a web alkalmazással ha ez egy webes űrlap eddig működött csak most makacsolta meg magát. Amúgy oktatási hivatalhoz tartozó weboldalról lenne szó.Nem valószínű,hogy ők rontanánk el.
-
Frenky89
addikt
-
-
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Próbáld ki még ezt:
Windows 10 Installation Tip for Realtek OEM Drivers - the ones from Realtek ftp (not the drivers from Microsoft Update Catalog).
When you install by running Setup.exe, the Realtek setup will uninstall the drivers, ask to reboot, and then try to install the drivers. The problem is that after reboot, Windows 10 may install the last drivers automatically and Realtek will again uninstall them and reboot. This loop will continue. If this happens to you, here is the solution.
Solution: In device manager, under Sound, Video and Game Controls, Right Click on Realtek High Definition Audio, Select Update Driver Software and Browse to the WIN64 folder.
Alternate Solution: In device manager, under Sound, Video and Game Controls, Right Click on Realtek High Definition Audio, Select "Uninstall" and BE SURE to select "Delete the driver software for this device". Then click OK. Now, do NOT reboot. Run the Realtek Setup.exe again and the installation will proceed properly. Finally, after the installation is done, reboot.
-
SkyS1gn
félisten
Nem oldja meg.
Leszedtem a win update tiltó programot, abban is kijelölve, rebootnál megint net minden nélkül először ott az x 10mp után megint van hang meg realtek, ki is írja.
Megtiltottam hogy a SYSTEM módosítsa a realtek mappát, ez sem segít.
Szar ez úgy ahogy van. Napokat töltöttem el azzal hogy drivereket telepítettem, registryt módosítgattam stb stb ugyanúgy fos.
Zenét hallgatok egyszer hangosít, halkít, de van hogy ezt 10mp alatt többször is, komoly isten ez nem normális. Ujrarakom az egész rakás winfost ha nem oldja meg kibaxom az egész gépet.
Hihetetlen hogy egyik megoldás sem oldja nekem meg.
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy laptop w10 enterprise, és még két monitor, azaz összesen 3 megjelenítő van.
Azt be lehet állítani, hogyha zárolom a gépet, akkor kapcsolja ki a két csatlakoztatott monitort, mert jelenleg, amíg a laptop monitorját nem kapcsolja ki, egy fekete képet jelenít meg a monitorokon. Feleslegesen nem járatnám. (A laptop monitor mehet nyugodtan és menjen is)Az is jó, ha ismertek 3rd party programot, ami jó erre.
Köszi,
pac -
SkyS1gn
félisten
Hogy az istenbe lehet letiltani a rohadt automata audio driver telepítést? Még mindíg baszakodom a rohadt hangerő változgatással W10-en és hiába próbálnék ki több metódust, net meg letiltott realtek semiconductorral is felrakja ez magának, mi a tök?!
-
munky
őstag
Sziasztok!
A napokban VGA csere volt nálam, mert a korábbi Radeon kártyám megadta magát. Helyette most nvidia lett.
Nem volt rendszer újratelepítés, mert anno kivettem a Radeont, letöröltem minden AMD-s alkalmazást az amdcleanuputility-t használva és ezek után került be az új kártya. A Win10 viszont azóta is próbálja lehúzni az AMD drivert update-en keresztül, hiába van a gépben azóta GeForce...
Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?

-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy ASUS router vs laptopok + Windows 10 problémával fordulok hozzátok.Nekem most egy ASUS RT-N18U routerem van.
Pár hete azt produkálja, hogy laptopok használhatatlanok wifin. Napközben még ok, este folyamatosan megszakad a wifi kapcsolat. Valami olyat ír ki, hogy nincs biztonságos hálózat.
A korábbi TP-Link routerem ( az sem egy 5eFt.-os volt ) is produkálta, csak ritkábban.
Az ASUS router topikjában mint kiderült más is belefutott ebbe a hibába.És csak lapossal.
Szolgáltatónak jeleztem. Hümmögés, majd a szöveg, azon a részen van egy kis túlterhelés, de folyamatban a javítás, mindenesetre modemet cseréltek. A hiba megmaradt.
Komoly üzleti kategóriás HP, DELL, Lenovo laposokról beszélek. W10-el, és nem driver hiba, azok cserélgetésén túl vagyok. De a melóhelyen ha 24 órát mentek ugyanazok a laposok, akkor 24 óra alatt egyszer sem dobta el a netet. Ott Mikrotik router van.
Nos a szerelő haver ideadott egy ugyanolyan Mikrotiket, mondván próbáljak már ki egy jó routert.
Hibátlanul működött. Csak nekem ez magas, mármint ennek a konfigurálása.A közös a laposokban, hogy mindegyiken W10 pro 64 bites rendszer van.
Nem lehet hogy valami bántja az op. rendszer lelkivilágát esetleg, és amiatt produkálja ezt a hibát? Hátha valami beállítással lehetne orvosolni. -
qwertly
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Szia!
Köszi a választ mind a kettő megvolt,de elkészítettem novapdf nyomtatóval is ott is ezeket produkálta "gondoltam nem a fizikai nyomató zakkant meg de egy pdf nyomtatóval is ezeket csinálta". Űrlap név jó,de már a nyomatásnál kicserélni csak azt egy régebbi névre. -
quailstorm
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
remek...
nekem is sokáig elviselhető volt, aztán amikor elkezdtem utazni és több helyen használni, végképp kikészült (korlátozott kapcsolat és miatta az appok nem tudták mi van és fagytak)
Csak azt tudom ajánlani ami nem ajánlott, a Wireless Proset segédeszközt. Kikerüli a Windowsos hálózatkezelést és az Intel tudja használni a saját kula implementációját. De a Bluetooth így is elszáll altatás után hibát észlettel. Viszont van kapcsolat és nem korlátozott.
Csak ugye nekem is 6 driverből a hetedik, frissebb és nem ehhez a kártyához+rendszerhez való volt a jó, hanem egy újabb kártya win7 drivere. Viszont ez Win10-en meg nem ment...
Csak 70ezres laptopba 10ezernél drágább kártyát sajnálok venni. -
válasz
quailstorm
üzenetére
Te hallod én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a karival, hatótáv, 5G-t látás minden jó, most van vele csak baj, tegnapig semmi nem volt. Driver után összefosta magát a net, de azóta megy, kérdés meddig. Amúgy meg nekem white bios effektusom van, nem eszik meg mást.
istnag! MOst történt meg.

-
-
quailstorm
félisten
-
movax
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nálam random csinálja, de csak alvásból ébresztéskor, hol csatlakozik, hol nem. Viszont ha rákattanok az ikonra jobbra lent, akkor azonnal csatlakozik és nem is dobálja el a kapcsolatot.
Kikapcsoltam az energiagazdálkodást az eszközkezelőben az ősszes hálózati eszköznél, úgy tűnt, hogy rendben van. Aztán megint kezdte. Nem AU-update, hanem egy kb. tíz napall ezelőtt felment frissítés, azt gyanítom. Megoldást egyelőre nem találtam.
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nalam. Random, es ilyenkor barmelyik elerheto kapcsolatra a
''Nem lehet csatlakozni ehhez a halozathoz'' uzenetet adja.
Es a bluetooth eszkozoket is, headset elvesziti.Viszont hogy jot is mondjak, az usb-s hattertaramat napok ota nem dobta el, ezt is csinalta, de osszeszoktak :-)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ráadásul ez nekem az elejétől tetszik, az meg sosem tetszett.

Hisz állítólag nem lesz új win, ez lesz pofozgatva míg világ a világ.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)