- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
Hamarosan egy Windows 7-es PC-t kell Windows 10-re frissítenem. Nemrég beleütköztem abba, hogy a legfrissebb verzióval nem lehetett helyben frissíteni. Mi lehet az optimális Windows 10 verzió ilyenkor, amivel nagy valószínűséggel menni fog a helyben frissítés, de a legfrissebb verzióra frissítés is a legkevesebb kockázattal? Ha lehet, nem a legelső Windows 10-el próbálkoznék elsőre.
-
King Unique
titán
válasz
Ryder62 #149197 üzenetére
"Ez mitől lehet?"
De hisz most írtad le, hogy nagy méretű hibernációs (és lapozófájl) fájl, bekapcsolt rendszer-visszaállítás, ha a havi Windows-frissítések után nincsen futtatva a lemezkarbantartó / tárterületsegéd akkor az is lefoglalhat X GB-ot, stb.
+ Ha megnézted pl. a TreeSize Free programmal, akkor eleve látnod kell, hogy mi és mennyit foglal (példa).• How to Enable or Disable Hibernate in Windows 10
• How to Specify Hiberfile Type as Full or Reduced in Windows 10Ha egyáltalán nem használod a hibernálást és ahhoz kapcsolódóan a gyorsindítást és a hibrid alvást, akkor akár ki is kapcsolható. Vagy csökkenthető a mérete akár kikapcsolás nélkül is.
• How to Manage Virtual Memory Pagefile in Windows 10
A lapozófájl méretét is érdemes megnézni, ami alapesetben lefoglalhatja a fizikai RAM-nak megfelelő méretet.
Szükség esetén lehet csökkentetni a lapozófájl méretét, de alapesetben nem javasolt belepiszkálni és jobb az alapértelmezett beállításon hagyni, hogy a Windows kezelje.• How to Turn On or Off System Protection for Drives in Windows 10
A rendszer-visszaállítást szvsz nem javasolt kikapcsolni, mert van amikor nagyon jól tud jönni, ha egy nem kívánt és hibát eredményező módosítás után van visszaállítási pont a korábbi, jól működő állapotra. Ellenben a lefoglalt lemezterület mérete eleve beállítható, szükség esetén csökkenthető ha túl nagy méret lett beállítva.
Akkor viszont kb. felesleges, ha mindig van naprakész rendszermentés, ez esetben akár ki is kapcsolható."mindig kb 70 giga szabad helyem volt most meg hírtelen 50-re csökkent."
Ez még nem kritikus, nem feltétlen kell belepiszkálni és kikapcsolni az említett funkciókat. Ha pl. 5 GB-ra csökkent volna, akkor lenne igazán miről beszélni.
-
sajtos365
tag
-
Ryder62
őstag
válasz
King Unique #149196 üzenetére
Köszi, már így találtam is 30 GB-nyi adatot a "Hibernálási fájl" kategóriában.
Rendszervisszaállítással meg miegymással ki is jön az 50.Gondolom, ezeket azért nem célszerű törölni, még akkor sem ha sosem teszem alvó módba a gépet.
Csak az tűnt fel hogy mindig kb 70 giga szabad helyem volt most meg hírtelen 50-re csökkent. Ez mitől lehet? A Windows mókolhat így a háttérben?
-
King Unique
titán
válasz
Ryder62 #149195 üzenetére
Lásd egy korábbi válaszban leírtakat, volt már erről szó itt többször.
-
Ryder62
őstag
Üdv.
A kérdésem, ha a C meghajtón az összes mappát kijelölve (a rejtetteket is) 80 GB mutat foglaltnak a tulajdonságoknál, de a meghajtó adatainál az írja 130 GB a foglalt, akkor ez most micsoda? Hol van 50 Giga?
-
Cs1csó
titán
válasz
tordaitibi #149182 üzenetére
Vagy Mea Culpa Maxima
-
King Unique
titán
válasz
sfefe #149191 üzenetére
Ebben mégis mi volt a lekezelő, amikor eleve normálisan és tényszerűen lett leírva, miért állítasz valótlanságot, miért hazudsz?
Linkelve lettek útmutatók, amik világosan szemléltetik hogyan lehet megnézni a verziószámot és a buildszámot, egyikre sem válaszoltál.
Az "ezt írja ki mikor frissítene" elsőre nem volt világos, de ha az is a "Fontos biztonsági és minőségi javítások hiányoznak az eszközön." üzenetre vonatkozik, akkor oké és bocsi.
Le lett írva 2 jellemző ok, hogy miért nem működhet a Windows Update és a frissítés, ahol a régebbi Windows-verzió lett telepítve nem feltétlen ok arra, hogy nem lehet frissíteni és beakad az említett üzenetnél, mivel normál esetben és szükség esetén a Windows Update letölti és telepíti az új funkciófrissítést is. Vagy netán ezeket meg tudod cáfolni, talán nem így működik a Windows Update a Windows 10-nél, ha valaki az aktuális 22H2 helyett pl. 2004 / 20H2 / 21H2 verziót telepít akkor azt a Windows Update-en keresztül vagy akár manuálisan a frissítési segéddel / MCT-vel / letöltött ISO-fájllal egyáltalán nem is tudja 22H2-re frissíteni és okvetlenül tiszta telepítés kell?
-
sfefe
addikt
válasz
AlyrArkhon #149189 üzenetére
Köszi szépen, mondom majd neki szedjen le frissebbet és rakja újra...
-
sfefe
addikt
válasz
King Unique #149190 üzenetére
Köszi,
( de azért az jó lenne ha nem magadból indulnál ki és a lekezelő szokott stílusodból visszavennél nem lehet mindenki akkora ász mint Te )
Régebbi penről lett telepítve igen mint fórumtárs írja...
Akkor majd mondom szedjen le egy frissebbet... -
King Unique
titán
válasz
AlyrArkhon #149189 üzenetére
Az csak egy dolog, de ha olyankor manuálisan futtatja a felhasználó a Windows Update-et, akkor normál esetben megtalálja és telepíti a hiányzó frissítéseket, ha esetleg régi Windows-verziót telepített akkor pl. az aktuális 22H2 funkciófrissítést, stb. Ha egyáltalán nem és sehol semmi, akkor meg valószínűleg eleve korlátozva / blokkolva lehet csoportházirend szinten / 3rd party programmal a Windows Update működése, mert más magyarázat erre nem nagyon akad.
Egy másik eset, ha az adott frissítés letöltésénél / telepítésénél van hibakód, de az megint más mint az előbbi, ott nem a Windows Update működése lehet korlátozva / blokkolva, hanem egyéb okból sikertelen a frissítés telepítése.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
King Unique #149188 üzenetére
Szerintem azt irja ki neki az update-nél, amit az első hsz-ben leírt, ezért nincs screen...
Ha ugyis most lett feltéve, én kezdeném elölről.
Első lépés: letöltök egy friss telepítőt MS oldaláról...
(gondolom valami ősi pendrive/dvd került elő egy régi telepítővel...) -
sfefe
addikt
válasz
King Unique #149185 üzenetére
.
-
sfefe
addikt
válasz
King Unique #149185 üzenetére
Csinálná a win update-et de ezt írja ki mikor frissítene....
-
King Unique
titán
válasz
sfefe #149183 üzenetére
• How to Find Windows 10 Version Number
• How to Find Windows 10 Build Number
• How to See which Edition of Windows 10 you have InstalledHa nem naprakész - jelenleg a 22H2 verzió és 19045.2846 buildszám az aktuális - a rendszer és régóta nem volt frissítve, akkor nincs min csodálkozni. Ez esetben értelemszerűen futtatni kellene a Windows Update-et és telepíteni a hiányzó frissítéseket.
• How to Check for and Install Windows Updates in Windows 10
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Haver laptopjára fel lett téve a win 10 pro, win update-nél azt írja:
Fontos biztonsági és minőségi javítások hiányoznak az eszközön.Ez mit takar mi a probléma?
Köszi
Sfefe -
-
Csorosz
aktív tag
válasz
tordaitibi #149179 üzenetére
Mind a 12 gépemen eredeti a windows.
Tisztában vagyok a lehetséges problémákkal, és nem is arra voltam kiváncsi miért nem lesz ez jó nekem, mikor ez lenne a jó nekem. -
-
Csorosz
aktív tag
Jónapot!
Gyors kérdés: tudtok olyan progit, vagy eljárást, hogy win 10 fixálja a dátumot? (automatikusan)
Köszi a választ előre is. -
törölt tag
Sziasztok, némi segítséget kérnék. A téma levelezés, outlook...
egyrészt. Jelenlegi postafiók szolgáltatóm (aki ugye a net-szolgáltatóm) leveleit kliensben menedzselem. Talán váltanék szolgáltatót, de nem ad postafiókot. Tudna valaki abban segíteni, hogy milyen postafiókot kellene nyitni, ami nemcsak hogy nem idejétmúlt, de azt tudom kezelni az említett outlook kliensben. (is) Esetleg outlook fiók ?
Másrészt: legutóbbi frissítés alkalmával az outlook-ban megjelent 1 oszlop bal oldalon, ahol a levelezés, naptár kedvencek és egyéb.... ikon van, amit szeretnék kikapcsolni. Hol lehetséges ez ?
választ köszönöm
-
arcitec
addikt
[link] Megnéztem működik ...
Majd ott a Hozzáférés típusára (wifi) kell kattintani, majd a
tulajdonságok gombra, majd a Biztonság fülre és :
Ott a jelszó, bepipálva meg is mutatja. U.I: ez win11 -ben így de hasonló lehet win10-ben is.
Ja igen amit Csupingo mutatott az jobb ... -
Armagedown
őstag
válasz
gyáliSanyi #149166 üzenetére
Nem tudjuk, hogy milyen programról van szó, ha nem írod le.
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Ha hozzáférsz, akkor a modem-ben, vagy a router-ben meg tudod nézni. Az os-ben talán nem. Vagy mégis? Vagy esetleg ez.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Wifi jelszót meg lehet valahogy nézni?
Win 10 v1909 -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van nálam egy Dell Inspiron noti, Windows 10-el, frissítések fent. Olyat produkál,hogy nem működik a billentyűzet windows alatt. Bejelentkezéskor a kódot engedi beírni, de utána már semmi windows alatt... pl. wifi jelszó vagy keresőbe írni valamit, semmire nem reagál.
Viszont ha egy böngészőt megnyitunk, akkor simán lehet azon belül írni.
Hogy lehetne ezt megoldani?
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Egy pár hónapja ritkán ugyan, de újra és újra fura dolgokat művel a laptopom (HP Probook 645 G7 Aero, rajta W10):1. Néha lekapcsolódik a wifiről (a szolgáltatói routerre kapcsolódik közvetlenül) és nem hajlandó újra csatlakozni, amíg a szolgáltatói routert újra nem indítom. Pedig közben a többi eszköz gond nélkül működik tovább.
Troubleshoot:
Root cause:
Windows cannot connect to "Vodafone-21E4"
The wireless network security key is not correct.
Detailed root cause:
Layer 2 security key exchange using user-supplied key did not generate unicast keys before timeout
Repair option:
Verify the network security key for "Vodafone-21E4"
View the security settings. You can then type the correct security key.Mivel az összes többi eszköz működik tovább, inkább windowsos gondnak gondolnám, de persze a router sem kizárt.
2. Néha (ritkán, de párnaponta 1-2x előfordul) ha írni kezdek, vagy ha írok, majd hagyok pár másodperces szünetet és újra gépelni kezdek, random gombnyomásokat regisztrál. Amíg csak egy random betűt szúr be, addig még csak zavaró (kivéve, ha jelszónál csinálja), de amikor egy Del vagy Esc, na az már gáz.
Köszi, ha van tipp!
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Van egy régi tabletem amin egy programot szeretnék futtatni. A program fut is rajta csak vannak részek, amik kilógnak a kijelzőről.
Igaz 1280x800-as a kijelző.Lehet valamit állítsni a windowsba, hogy összehúzza a program képét?
-
törölt tag
Sziasztok. Azt szeretném tudni, hogy a Skiff levelező program nyelvének beállítható-e magyar ?
-
zsoltip
őstag
A korábban a nem áruházas verzióhoz használt WhatsApp System Tray kiegészítő telepítésével az óra mellé sikerült tenni a WhatsApp ikonját.
Most, MS Store-ból letöltött WhatsApp esetén, ezt mivel lehet megoldani?
A WhatsApp System Tray config fájlban az elérési út módosítását már próbáltam. De sikkerel nem jártam. Mintha valami nem lenne kompatibilis vele. Vagy egy dll-t hiányol, vagy üres/fehér ablak jelenik meg a WhatsApphelyett. -
King Unique
titán
válasz
tordaitibi #149160 üzenetére
• Flashing BIOS from Linux
• How to update Lenovo BIOS from Linux without using WindowsNémi tákolással jó esetben elvileg megoldható Linuxon is, jó esetben.
Viszont alapesetben a szokásos eljárás az, ha mellékelt (ha) a gyártó.iso
/.img
kiterjesztésű képfájlt, amit pendrive-ra kiírva és arról bootolva lehet megoldani a BIOS frissítését natív windowsos tool nélkül.Az viszont igaz, hogy a legtöbb BIOS és firmware update tool eleve Windows only, ami nem meglepő, mivel desktop OS szinten eleve a Windowsok támogatottsága az első, a legjobb.
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi #149160 üzenetére
Akkor ne azt írd, hogy "jelenleg", ha ez egy régi és nem felülvizsgált infó.
Előfordul, hogy a kedves gyártó csak egy agyoncsomagolt, obfuszkált win-es csomagot publikál, amiből baromi nehéz (vagy lehetetlen) kiszedni a lényeget.
A linuxos fwupd* és flashrom progikat nem viccből írták
Btw legtöbbször lehet magából a firmwareből frissíteni, én ezt szoktam elsőnek próbálni.
Az itthoni szervert meg efi shellből kellett frissíteni, ilyen is van (nekem az is bejött).Egyébként visszatérhetnénk oda, hogy itt csak a Win-ről írogatunk hülyeségeket, nem biztos, hogy a linuxos fals állításokat is itt kell kibeszélni.
-
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi #149158 üzenetére
Miért ne lehetne?
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Az újszülöttnek minden új alapon, a napokban vettem észre, hogy Win10 alatt van a Posta alkalmazás, ami kb. olyan szinten működik, mint egy mobilos e-mail kliens: megadod a belépési adatokat és kész. Én meg itt bimbóskodtam az Outlook-kal meg a Thunderbird-del.
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi #149153 üzenetére
Hogyne lenne képes, megfelelő jogosultsággal.
Pont mint Windows-on.Egy apróság: volt példa az efivars könyvtár törlésével brickelt lapra (sz*rul megírt firmware). Ezt Linuxon sokkal könnyebb összehozni, sőt, egy időben default volt a writable, ezt tippre javították azóta, nem néztem utána. (Közben találtam egy cikket a sztoriról).
-
válasz
tordaitibi #149153 üzenetére
Sajnos, ha ezt eddig nem tettem elég világossá, nekem fontos, hogy a fő operációs rendszerem egyidejűleg tudjon menni bármilyen mellékes próba-rendszerrel.
-
válasz
Citroware #149150 üzenetére
BIOSba leválasztott vagy fizikailag kihúzott hdd ssd mellet bebootolsz egy Live Linuxról pendrájvról usb ssd-ről stb. stb. és mehetsz az orosz internet legsötétebb bugyraiba.
UEFI kártevőn kívül garantáltan semmit nem tudsz összeszedni mert nulláról indul mindig. Az meg Linuxon nem tudom perpill. képes-e belemászni az uefibe. Sztem. nem.
Virnyakergető topikba talán megmondják. -
Olyan cél is lenne, hogy belső háló legyen, net pedig ne, ez egy másik kísérlethez, így VM-et futtatnék, de nem kell egyidejűleg.
Ha mindkettő megoldható, akkor tulajdonképpen problémám nem lesz. Attól függően, hogy mi milyen veszélyt jelenthet, az ahhoz megfelelő virtuális környezetben próbálnám ki. -
-
Szeretném megóvni a windowsomat bizonyos vírusoktól, vagy akármilyen potenciális kártól, amelyet egyes linkek megnyitása, vagy egyes alkalmazások feltelepítése rejtegethet.
Ugyanakkor nem akarom megfosztani magam attól az információtól sem, amit ezek nyújtanak, ezért szeretném megnézni őket, még ha veszélyes is lehet.Erre a célra gondoltam azt, hogy egy virtuális gépet telepítenék fel az anya operációs rendszerben, és az ilyen sötétnek tűnő dolgokat abban a virtuális operációs rendszerben nézném meg. Ha esetleg vírusos, vagy egyéb kártékony hatása van, akkor csak abban az operációs rendszerben tenne kárt, nem nagy veszteség, nem kerülnek veszélybe adataim.
A vírus nem terjedhet ki a virtuális gépből a valós operációs rendszerembe, ugye?Jó ez az elképzelés, vagy valamiért nem működne úgy, ahogy én ezt elképzelem?
-
sz.j
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #149138 üzenetére
Régebben írtad, hogy a Macrium Reflect-et jobban szereted, ezért ha az ingyenes Media Rescue ki van írva penre vagy dvd-re, akkor az ingyenes támogatásának megszűnése után egy-két évig szerintem nyugodtan használhatod ...
Persze Te tudod, mert ha megszoktad és bevált az AOMEI is akkor nem szóltam. -
King Unique
titán
-
-
Csupingo
veterán
válasz
GEPESZ66 #149135 üzenetére
Elvileg böngésző oldal eltérítő vírus.
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66 #149135 üzenetére
Futtasd le pl. az AdwCleaner-t. Itt károsnak tartják: [link]
Törölheted de pár kiegészítő védelmet lefuttathatnál a szokásosakat az AdwCleaner mellett még: Emsisoft EK, DrWebCureITEz amúgy nem annyira súlyos inkább pl. módosíthatja a keresőmotort, reklámokat mutat, vagy hasonló.
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt kérdezem meg.
WIN10 alatt ezt találta a Defender, karanténba helyezte.
BrowserModifier:JS/NeoreblamyExtension
Mi a fene ez, hogyan került a gépre?
Veszélyes oldalakon nem járok. -
válasz
Krystal_s #149131 üzenetére
Szia, teljesen őszinte leszek, Windows alatt én eseménynaplót 23 év alatt talán 5xnéztem, akkor is azért mert szemmel látható durva hibákat produkált a rendszer.
Ha működik akkor minek, ha hiba van akkor meg Windowson roppant szegényes, noninformatív, vélenényem szerint használhattlanok a naplóbejegyzések. Leglábbis én semmit nem tudtam kibogarászni soha.
Ugyanez a Win hibaüzenetei, mit kezd bárki egy ilyennel hogy pl.
A BBHH12X művelet során a kivételnél KKIIM hiba keletkezett a ram művelet közbe...?
sztem. ezt Redmondba se tudják értékelni nemhogy halandó.
Ha megy a géped normálisan, használd és ne naplóolvasással töltsd a drága idődet
Linux más, azt is naplózza ha egy légy szállt a monitorra, az használható, meg bármit terminálba indítva azonnal kiírja mi a baja. -
Krystal_s
addikt
válasz
tordaitibi #149129 üzenetére
Szia, neked nincsenek ilyen PerfProc id 2002 jelzések az Eseménynaplóban?
-
Zolifarkas
tag
válasz
tordaitibi #149129 üzenetére
Két maghoz képest valószínűleg nem, de mikor csak 1 mag volt az msconfig-ban borzasztóan akadozott minden, de lehetett más problémától volt. A lényeg, hogy jelenleg jónak tűnik.
-
válasz
Zolifarkas #149128 üzenetére
nem fogsz sebességnövekedést tapasztalni mert az a boot folyamata alatti magokat állítja, ha felállt úgyis mindet használja.
-
Zolifarkas
tag
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ha cserélném az alaplapot+procit+ramot akkor a win10et újra kell rakni?
Köszi
Sfefe -
Csupingo
veterán
válasz
Zolifarkas #149124 üzenetére
Kiveszed a pipát a processzorok száma elől. Akkor elvileg minden magnak meg kéne jelennie. Szerintem a memória elől is kiveheted a pipát.
Nekem win 7-nél a pci zárolás előtt sincs, az nem tudom mit csinál.
Közben ezt találtam: PCI-zárolás (PCI lock) - megakadályozza, hogy a Windows átcsoportosítsa az I/O- és IRQ-erőforrásokat a PCI-buszon. A BIOS által beállított I/O- és memóriafoglalások megmaradnak. -
King Unique
titán
-
-
milszab
senior tag
Sziasztok. Gépemen a fényképek "nagy ikonok" nézetben jelennek meg vagyis úgy van beállítva. Na most. HA belépek egy mappába ami tele van fotókkal, tök sok idő, mire megjelenik mind és ugye ilyenkor ott felül megy egy zöd csík. Oké betölti a képeket. Legközelebb ha ugyan ide bemegyek kezdi előről. Ezt hol tudnám beállítani hogy ne így legyen? Régen úgy rémlik ez pikk pakk ment. M2 SSd van a gépben szal ennek nem iylen lassan kéne mennie szerintem...
-
Krystal_s
addikt
Kész, feladom. Inkább kérdezek. Kifolyt a szemem már a sok kereséstől. Nem találtam semmi normális információt erről a ....... Eseménynaplós figyelmeztetésről. Miért van tele vele a log? Úgy vettem észre mindig a gép alvóból ébresztése után jelenik meg.
Nem tudja valaki véletlenül mi ez?
PerfProc id 2002
Nem lehet lekérdezéshez megnyitni a feladatobjektumot (\BaseNamedObjects\WmiProviderSubSystemHostJob). Valószínűleg a hívó folyamatnak nincs engedélye a feladat megnyitásához. A visszaadott állapotkód a Data szakasz első DWORD értéke.A másik W10-es gépen is van ilyen log és úgy emlékszem a W11-es rendszeren is.
-
flash-
veterán
mostanában lagol a win 10, talán szinte egyik hónapról a másikra, pedig nem nagyon telepítettem semmi olyat,stb.
milyen alakalmazások vannak amivel ennek okát ki tudnám deríteni illetve hogy induljak neki a dolognak?
a cpu (i5 3570k) használat 20% körül, memória (ddr3 16gb) 50% körül, gpu(r9290oc)10%, ssd (samsung 830) használat 1% körül..
ha új oldalat nyitok meg akkor viszont a cpu használat 80% vagy főlé megy pár másodpercig,, régebben nem volt ez..
viszont furcsa hogy bármit nyitogatok,stb a memória konstans 50%on van..mintha valami lelockolná -
svgyula
addikt
válasz
proly01 #149110 üzenetére
Szia! Alaphelyzetben az a problémád, hogy másik kimeneten ad jelet a BIOS! Mivel nem ismerem az eszközt és nem tudom milyen kimenetek vannak még belül elérhetők, ezért csak tippelek a D-sub vga kimenetre. Az viszont valószínűleg a fedél alatti csatlakozóval(ha?) elérhető. Én a helyedben elvinném az "emberhez" ahol vetted és megkérném, hogy állítsa be azt az opciót már ha egyáltalán van ilyen!? Az sincs kizárva, hogy valami egyéb módon lehet belépni a BIOS-ba vagy egyáltalán nem módosítható! Ez ugye nem egy hagyományos PC! Inkább célhardver jellegű adatmegosztó.
Vagy mint írták a TV-hez egy fali okos konnektort csatlakoztatsz ami nem kapcsol vissza, ha elmegy az áram....... -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Amikor megprobalom bekapcsolni a gepemen a print to pdf-et, akkor a 0x800F0922 hibat kapom. Lehet ezzel kezdenem valamit magamtol?
(W10 Enterprise 19044.2130 Experience Pack 120.2212.4180.0)
-
-
-
[w]
őstag
válasz
King Unique #149003 üzenetére
huhh, akkor ennek hamarosan nekiesünk...
köszönöm!
-
proly01
őstag
válasz
tordaitibi #149105 üzenetére
Te elolvasod amit írok?
Nem jön be a BIOS nem látom a megjelenítőn!!!
Semmit nem tudok át állítani rajta mert nem látom mit is kellene mivel nem látom!
Ez a fő probléma. -
Aureal
őstag
HP uefi-s asztali gépbe beraktam egy hdd-t adat átmigráláshoz. Mindkét vinyón win10 van, de gondoltam ez nem jelenthet gondot (itthon is van gépem, amiben 4-5 hdd parkol külön oprendszerekkel és boot menüből azt indítom, amelyiket akarom).
Ilyennel viszont nem találkoztam, hogy a HP boot menüjéből akármit akarok indítani rendszert a sata slotokról: “nincs boot partíció vagy opr.” stb. felirat fogad (angolul).
Sakkoztam kicsit a hdd-kkel, lehúztam a dvd írót is ne zavarjon, így viszont csak az originál hdd-ről indul el a win10, ha sata 0-ra dugom és a másik hdd-t ekkor semelyik más slotban nem látja, sőt win. alatt lemezkezelőben sem! Ill. a másik se látja sata 0-n az előzőt másik slotokon, végigpróbáltam…Nem találkoztam még ilyennel, de gyanítom vmit állítani kéne bios szinten, de mit?
Ha van ötletetek nagyon megköszönném. Ez most feladta a leckét.Természetesen kiírtuk az igényt ssd beszerzésre a főnökség felé, de a malmok ott lassan őrölnek...
Addig el kéne szórakozni ezzel. (Pendrive nem játszik, mert terányi adatot kéne mozgatni…)
Köszi! -
-
Shaza
senior tag
válasz
tordaitibi #149105 üzenetére
Hello ezt biztos nekem akartad írni?
-
bringasisti
őstag
Üdv. Csacska kérdés tudom. Eddig úgy csináltam biztonsági mentést, hogy a kívánt tartamat a külső tárolórá húztam. Most csináltam egy mentést gépház és teljes mentéssel. Ha a külső tárolóban a fájl nevét részben megváltoztatom ( dátum) akkor a visszaállítás sérülés mentesen megoldható a számítógépre? Köszi
-
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
AlyrArkhon #149097 üzenetére
Próbáltam másik kábellel.
Meg közbe leptóbáltam egy másik tableten is, ott jók ezek az Usb-k (pendrive, kamera). -
Shaza
senior tag
válasz
tordaitibi #149101 üzenetére
És azon belül?
-
Krystal_s
addikt
Ilyen Bitlocker viselkedést nem tapasztalt itt senki? Nálam a héten 2 gépen jött elő.
Neten van pár ilyen téma, csak választ nem találtam még..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged