- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Armagedown #158288 üzenetére
Nem megy mert ez egy mini pc amiben 1 darab m2 slot van.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #158279 üzenetére
Én is teljesen eltüntettem. Win gombra felugrik a Start menü, ott meg a keresőmezőn van a fókusz, rögtön lehet gépelni.
-
King Unique
titán
-
válasz
Armagedown #158274 üzenetére
átlag felhasználó szokta használni, nem javasolt kikapcsolni.
-
King Unique
titán
válasz
Erre nyilván nem feltétlen lehet általános, random átlagos felhasználóra is biztosan érvényes választ adni...
Saját környezetemben láttam már több olyan átlagosnak mondható felhasználót is aki gyakran használta a tálcán lévő keresőt, én magam is szoktam de szétterpeszkedő keresőmező helyett keresőikonra állítva, stb.Egyébként miért kellene bármit is erővel kikapcsolni és letiltani, ezt tanítják valahol, vagy csak amolyan kényszeres berögződés?
-
efemm
tag
válasz
Az indexelést is kikapcsolhatod, ha nem szokta használni a felhasználó.
-
Zsocó
aktív tag
válasz
Armagedown #158057 üzenetére
Bekapcsoltam, Registry módosítás kellett, de csak sima LTSC alatt ment így is, IoT alatt nem.
-
válasz
Armagedown #156937 üzenetére
Igaz fizetős program, de csak 5 dollárba kerül
Ezért meg fizessen az, aki túl erősen ütötte be a fejét.
-
5leteseN
senior tag
válasz
Armagedown #156938 üzenetére
Teljesen jónak tartja azt a 2025(+) ütemezést a saját hatékonysága szempontjából, ahogy kivettem a szavaiból.
Jövőre használja majd a 10-est(Pro), "termel" a 10-essel, nem pedig foltozgatja a "pénzért adtam ezt az elcseszettet ugyan, de semmi felelősséget nem vállalok"-11 program legújabb változatát.
A magam én is hasonlót csinálok! Én önállóan is tudom pazarolni saját időm, nem kell ebben "segíteni" milliárd-$-kért!
-
movax
őstag
válasz
Armagedown #156937 üzenetére
Sőt ott van a teljesen ingyenes és jól működő Explorer Patcher.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #156938 üzenetére
Vagy nincs LTSC licensze. Nekem eddig úgy tűnik, mindenki warezolja
-
válasz
Armagedown #156565 üzenetére
Szerintem a megszavazott gyermekvédelmi törvény értelmében, chatcontrol, mindenki elemezheti sőt kötelező mindenkinek mindent, mégha nem is közvetlenül emberek csámcsognak a tartalmon hanem egy ai szerű algoritmuson futtatják át.
-
válasz
Armagedown #155511 üzenetére
A telepítésre nincs hatással, a generálás idejét növeli meg 1-2 percel. Viszont az iso mérete jelentősen csökken. Ha több kiadást is raksz bele az is csak a generálás idejét növeli meg jelentősen.
Én már csak az UUP-ról szerzem be az ISO-kat, win10-nél azért mert a hivatalos oldalon levő iso elrontja a particionálást és emiatt nem megy fel a KB5034441 súlyos bitlocker hibát javító frissítés, win11 esetén pedig csak ott érhető el a friss 24H2 kiadás.
[link] -
válasz
Armagedown #155077 üzenetére
Az ESD tömörítés ugyan az amit az MCT is létrehoz. Csak az iso generálás lesz kicsit lassabb.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Armagedown #152299 üzenetére
Ha jól látom a win 11 -re is csak 3 év van akkor hamarosan jön a win 12?
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Armagedown #152283 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
Menni nálam is megy, csak szaggat, fagy, tölt, konkrétan élvezhetetlen a böngészés -
tylerddd
veterán
válasz
Armagedown #152214 üzenetére
Pont most osztottak az iskolákban ilyen konfigban HP laptopokat, csak azokban 128-as SSD van.
-
classic B
senior tag
válasz
Armagedown #152214 üzenetére
SSD az van. Nem új gép lesz, meglévőben van ennyi memória. Bővíteni feltétlen muszáj-e, csak ezért kérdezem..
@Cs1csó: Nem hiszem, hogy 15-20 lapnál több nyitva szokott lenni, de lehet még annyi sem. 5th genes i3-as cpu van benne.
-
tylerddd
veterán
válasz
Armagedown #152211 üzenetére
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Armagedown #151294 üzenetére
Új és bontatlan alaplapokról beszélek, illetve egy őskori home prem coa matricás szerkezetről volt szó, amin biztosan nem volt pro kulcs aktiválva, mivel vásárláskor véletlenül pro-t raktam rá (brand irodai gépeket általában azzal szállították régebben), és reklamált az aktiválás miatt. Azóta nem volt hozzányúlva a géphez, mert csak tartaléknak vettem, és tegnapi telepítés után aktivált volt rajta a win 10 pro. Még külön mondtam unokatesómnak, hogy ha zavarja az "aktiváljá' máá' " vízjel a jobb alsó sarokban, akkor a halott gépén lévő kulcsot írja be. Épp mutatni akartam neki, hogy hova írja a kulcsot, amikor konstatáltam, hogy ez már aktiválva van. Pár héten belül ez volt a harmadik eset, amikor aktiválva volt a windows úgy, hogy baromira nem kellett volna így lennie.
Ennyire hülye nem lehetek, hogy ilyeneket hallucinálok.
De akkor inkább hanyagolom a témát, ha tényleg ennyire hülyének néztek. -
eldoble
aktív tag
válasz
Armagedown #151207 üzenetére
Köszi.
-
válasz
Armagedown #151072 üzenetére
"elérhető telepítő sehol sincs"
Gondolom annyira nincs igény rá hogy még soha senki nem mentette le az smode lemezképet pl macriummal usb-ről bootolva amikor megvette a gépet. -
zelos
aktív tag
válasz
Armagedown #150823 üzenetére
VGA - Hdmi kábel lesz a megoldás..
-
akerbis
aktív tag
válasz
Armagedown #149926 üzenetére
Hát ehhez az OP-rendszerhez keresek. uBlock Origin igen és akkor pl Avast, OK.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Armagedown #149875 üzenetére
Ha megy a Ryzen 4500U-s egybe gépen, akkor jah, de ezt majd tesztelnem kell.
Viszont a licenc kérdés itt is áll, pont olyan számokat látni.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #149765 üzenetére
Pl. wifi. Gugli biztos épített adatbázist a kocsikkal, amit ért SSID, azt begyűjtötte.
MS-nél is lehet hasonló. -
Sirandrish
legenda
válasz
Armagedown #149084 üzenetére
Jo hír...nem.mintha olyan sokáig tartana, de mégis
-
amdboy
senior tag
válasz
Armagedown #149072 üzenetére
-
Panthera
őstag
válasz
Armagedown #148494 üzenetére
De mostanában semmit nem telepítettem pedig.
Ezek frissültek tegnap a kép szerint. Most ugrott fel a program ablaka. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Armagedown #146803 üzenetére
OK, megnézem, köszi
-
válasz
Armagedown #146235 üzenetére
Hmm, hogy én miért nem így keresem a nyögdíjravalót... nem semmi.
-
Gallac
senior tag
válasz
Armagedown #145684 üzenetére
Úgy lesz.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #145596 üzenetére
A WinPE használatához alapestben nem kell semmi extra program, letölti a felhasználó pl. a HBCD PE ISO-t, majd egyszerűen csak felcsatolja a fájlkezelőben, aztán a tartalmát 1:1-ben a FAT32 / NTFS fájlrendszerre formázott (és legacy CSM bootoláshoz aktív partícióra állított) pendrive-ra másolja és ennyi, lehet utána bootolni.
Vagy használható az előbbihez akár a Rufus is, sőt az támogat Linux live ISO-knál perzisztens módot is (példa).
Ha multi-boot eszköz létrehozása a cél, meg olyan, aminél elég "nyersen" csak az ISO-fájlokat másolgatni, akkor indokolt igazán az Easy2Boot, Ventoy, YUMI, stb. programok használata.A másik megoldható az EI.cfg and PID.txt módszerrel is, ahol 1 db fájlt kell csak bemásolni / létrehozni a pendrive-on lévő telepítőfájlok közé, ehhez megint nem szükséges okvetlenül az Easy2Boot program.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #145594 üzenetére
Értem, tehát akkor szimplán egy Windows 10-es telepítési adathordozó létrehozásához nyilván nem létszükséglet ez a program és csak egy opció a több közül, mivel megoldható az említett szokásos programokkal, módszerekkel is.
Vagyis leginkább a multi-boot létrehozási képesség és sokféle operációs rendszer telepítőjének támogatása egy ilyen program erőssége, ahol kompletten a felhasználó általi ISO másolásos módszer Ventoy koppintás, vagy ki tudja melyiknél volt előbb és ki kiről másol, mert azóta már pl. a YUMI is átvette. -
King Unique
titán
válasz
Armagedown #145592 üzenetére
Ez az Easy2Boot egyébként miben jobb ilyen célra, hogy az MCT / Rufus / manuális módszer helyett okvetlenül azt kelljen használni?
A legacy & UEFI + Secure Boot kompatibilitásban biztosan nem, mert azt az előbbiek is tudják, max. a multiboot funkcióval, de az utóbbi célra meg pl. a Ventoy mostanában a sláger. -
Wolfskin
őstag
válasz
Armagedown #143681 üzenetére
Nem attól tartok, hogy összeomlasztja a wint, de már annyira rákaptam a portable programokra... kb 15 éve a programjaim 90+% portable. Azt utáltam legjobban a win újratelepítésekben, hogy mindig az összes programot beállítgatni, paraméterezgetni, napok mentek el vele. Így meg mindegyik ott van egy Z meghajtón, a gépnek mindig ugyanza a neve, a száz plusz parancsikon pedig temaikusan könytárakba rendzeve várja, hogy egy mozdulattal behúzzam a start menübe (start menü classic, classic skin, olyan minden, mint a win 98 ideján).
Így ott folytatok mindent, ahol abbahagytam (azért így is kell pöcsmötölni vele, de korántsem annyit...)(#143677) King Unique: az LTSC miért érdekesség...?
(#143679) Digidroid : köszönöm!
-
spileraaa
senior tag
válasz
Armagedown #143277 üzenetére
egyszerű valamiért nekem nem megy böngészőben de lehet csak valamit be kellene állítani én látom a másik félt ö nem lát
és ez is csak Firefoxban működik operában pl én sem látom -
Tiger.
nagyúr
válasz
Armagedown #143187 üzenetére
Közben rájöttem ublock volt a gond.
Viszont azt nem értem , hiába van engedélyezve a tartozkodási helyem a gyári időjárás azt hisz Pesten vagyok, közben meg Szeged, a rendszer térképe az látja, ez miért van? -
KaqXar19
tag
válasz
Armagedown #142984 üzenetére
ahogy a legelejen is irtam:
hogy tudnam rafaragni a meglevo 10 homera a prot, hogy utana majd aktivaljam a pro kulccsal? nem szeretnem ujrarakni.
regeditben nem lehet valahogy raeroszakolni, hogy az N-bol csinaljon sima homeot? utana meg dummyval prot?
-
sandró60
addikt
válasz
Armagedown #142966 üzenetére
Köszönöm!
Csak egy gond van,hogy a notebookom is HP.Ezáltal nem tudom megkülönböztetni hogy melyik mihez tartozik. -
RCH
tag
válasz
Armagedown #142850 üzenetére
Sajnos nem segített
-
RCH
tag
válasz
Armagedown #142850 üzenetére
Jó ötlet, ezt még nem próbáltam.
-
Ablakos
őstag
válasz
Armagedown #141766 üzenetére
A visszaállítás (megtartott telepítésekkel) sokkal kényelmesebb, de ezek szerint nem feltétlen jó megoldás mindig.
-
Zoz
őstag
válasz
Armagedown #141651 üzenetére
Celeron N procival, 5400-es SMR vinyóval, ISDN nettel?
-
lck
senior tag
válasz
Armagedown #141651 üzenetére
Csak mellékszálként: Linux alatt legnagyobb upgrade kb.: 3 perc
Ez egy nevetséges, gagyi rendszer. Csak az adatgyűjtésről szól immár. -
Lasersailing
senior tag
válasz
Armagedown #141463 üzenetére
Ok, köszi
Nem idegeskedem, csak jó lenne, ha gyorsabb lenne, de ezek szerint ebből a gépből ennyit tudok kisajtolni. Marad a türelmes várakozás... -
Lasersailing
senior tag
válasz
Armagedown #141457 üzenetére
Ezek szerint a videóvágó nem is akar 4.8 GB-nál több ramot használni?
Azt hittem, hogy szeretne, csak nem kap... -
sith7
félisten
válasz
Armagedown #140683 üzenetére
ok, köszi
-
Zoz
őstag
válasz
Armagedown #139120 üzenetére
Latest Public Release build
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #139120 üzenetére
Szerintem a linkelt útmutató kellően egyértelmű a használat szemléltetéséhez, ahogyan a stabil (Latest Public Release build) és full naprakész (19043.1288) Windows 10 21H1 ISO-t generáló script letöltési lehetősége is.
-
Kleroo
veterán
válasz
Armagedown #138053 üzenetére
Végig minden rá volt dugva.
What to do? -
Assimilator
őstag
válasz
Armagedown #138020 üzenetére
Köszi! S mi lenne a "többek között" bővebben?
-
válasz
Armagedown #137862 üzenetére
Nem emlékszem, hogy módosítottam volna a beállításokon.
Alap win10 telepítő, automatikusan javítja - elméletileg- maga amikor a hibaelhárításnál kiválasztom. ( Win 10 Pro, nem tört) -
Win-T
őstag
válasz
Armagedown #137840 üzenetére
Akkor megnyugodtam, köszi az infót (Pyttawrx-nek is)!
-
Cs1csó
titán
válasz
Armagedown #135915 üzenetére
Lehet törölni az UWP appokat: [link] (görgesd le powershell-t futtatod rendszergizdaként bemásolod a kódot futtatod és kész.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #135915 üzenetére
Egy korábbi válaszban szemléltetve, linkelve vannak a lehetőségek. Ahol nem világos mégis mi értelme lenne a linkelt válaszban lévő opciókon kívül erővel megpróbálni törölni a widgetet, ha eleve a rendszer része és pár kattintással eltávolítható a tálcáról, kb. zéró...
-
zolee001
őstag
válasz
Armagedown #133839 üzenetére
belga nyelv egy feltételezett, kihalt, az Indoeurópai nyelvcsaládhoz tartozó nyelv. Létezését először egy genti nyelvészprofesszor, Maurits Gysseling írta le - aki egyébként a nyelv megnevezését Prof. Dr. S.J. De Laet-nek tulajdonította. Az elmélet szerint a belga nyelv az őskor vége felé a kelta nyelv mellett létezett azon a tájegységen, amelyet később a rómaiak Galliának neveztek el. Az elmélet szerint, amelyet Hans Kuhn és mások dolgoztak ki részletesebben, a belga nyelv maradványai a mai napig fennmaradtak egyes földrajzi nevekben, mint például a Flandriában található Bevere, Eine, Mater vagy Melden.
Belgiumban a francia illet a flamand a hivatalos nyelv
-
válasz
Mert Dutch (Holland) nyelven hörögnek?
(Billentyűzet kiosztás meg tipikusan Flamand szokott lenni laposokon) -
törölt tag
válasz
ha flamandokhoz húz a szíved, hollandul:
https://www.microsoft.com/nl-be/store/b/windowsha pedig wallonokhoz, franciául:
https://www.microsoft.com/fr-be/store/b/windows -
válasz
Inkább a holland nyelvet keresd..
-
modflow
veterán
válasz
Armagedown #131541 üzenetére
De 8.1-et nem tudom mennyire támogat már az MS.
Kezdetnek kipróbálom a Macriummmal áttenni a wint, meglátom milyen lesz....
Köszi mindenkinek! -
Ciccuka
veterán
válasz
Armagedown #131386 üzenetére
Köszi!
-
Vesa
veterán
válasz
Armagedown #130827 üzenetére
NIncs is azzal gond, legyen az átlagnak előtelepítve, de aki ért hozzá, annak legyen meg a lehetősége a szanálásra. Főleg egy fizetős szoftvernél. Ezt a diktatórikus árukapcsolást marha nehezen viselem.
-
Soma01
veterán
válasz
Armagedown #130418 üzenetére
Ha a "Gép alaphelyzetbe állítása" opción belül a "Minden elem eltávolítása" vagy ("Minden fájl és program törlése, aztán a Windows újratelepítése") (nem tudom, nincs előttem) nyomok, akkor a más partíción tárolt adatok is törlődnek vajon, vagy csak a Windows meghajtón lévőek?
-
Soma01
veterán
válasz
Armagedown #130418 üzenetére
A mentést már megcsináltam.
Úgy gondoltam, hogy az újratelepítést illetve inkább a menüből elérhető resetelést próbálom meg. (nem tudom már magyarul a nevét) [link] Az első opció vajon megjavítja ezt az említett hibát?
A #130413 miatt újra kell telepítenem, vagy ez javítható. Eddig két youtube-on lévő megoldást próbáltam, de nem segített. Mindig az ideiglenes fiókkal indul. -
szállitó
senior tag
válasz
Armagedown #130320 üzenetére
Rendben Köszönöm. de a hardver müködik WIN 7 alatt a régi meghajtórol igy nem hiszem hogy ez a gond. de ellenörzőm
-
szállitó
senior tag
válasz
Armagedown #130302 üzenetére
ASUS P8P67EVO, CORE i7 2600 2011 ben lett véve Ram VGA SSD lett azota frissitve többször is.
-
válasz
Armagedown #130294 üzenetére
...De nem működik
Dehogy kell régebbi Windows, core2 duo-s laptopon X4500MHd IGP-ve is megy a Minecraft... -
NoMix
tag
válasz
Armagedown #130131 üzenetére
A kompatibilis nézet miatt csak ez a jó!
-
I02S3F
addikt
válasz
Armagedown #130131 üzenetére
Én is azon csodálkoztam! Bocs, hogy érdemben nem tudok segíteni!
-
Csupingo
veterán
válasz
Armagedown #129794 üzenetére
Eléd csapja az asztalt pár másodperc alatt, aztán még 1,5 percig kerregteti a háttérben a hdd-t. Addig meg használhatatlan a gép.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Armagedown #129794 üzenetére
kb.
Elkezd frissíteni, azt amíg nem indul újra és nem fejezi be, a gép kb. használhatatlan... -
spileraaa
senior tag
válasz
Armagedown #129779 üzenetére
ép az nem érte baleset (mondjuk így jobban megnézve teli van étel maradékkal)
ha nincs a fórum rá sem jövök hogy ez volt a gond annyira megvolt kergülve tőle
nem gondoltam hogy egy billentyűzet-öl ilyet csinálhat -
I02S3F
addikt
válasz
Armagedown #129648 üzenetére
Jó-jó! Az ssd gyorsabb, de a hdd-vel sem lenne szabad szaggatnia a videóknak. Persze kérdés, hogy milyen videó? Milyen vga/igp/apu-val?
Nem lehet, hogy töredezettségmentesít a 10? -
paolinho
őstag
válasz
Armagedown #129562 üzenetére
Utólag is köszi, ez megoldotta a probléma kapcsán az "Alapvető rendszereszközök" hiányát, mig az "Ismeretlen eszköz" problémáját egy ATKDrv_V104321575_Win7_64.zip fájll intézte el.
-
Yeffy
veterán
válasz
Armagedown #129292 üzenetére
az a baj, h sajnos ahhoz nem igazan ertek
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Armagedown #129256 üzenetére
Na most ezt nem tudom,nem néztem meg konkrétan a hardvert mosat arra sem emlékszem melyik számú core 2 duo proci van benne.De majd ha megyek megnézem pontosan mi van benne.
#csicso82Majd meg beszélem ismerősömmel mit is szeretne mert amúgy teljesen kuka a gépekhez olyan mint sok ember,hogy működjön minden úgy mint régen még akkor is ha már elavult a cucc szóval az ilyenek nehezen fogják fel,hogy figyelj túl régi venni kéne másikat....
-
general
addikt
válasz
Armagedown #128941 üzenetére
Ok, köszi! Valami VIA chipset.
-
mattheus
őstag
válasz
Armagedown #128834 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor megpróbálom egy korábbi telepítővel is a telepítést. -
Shev acm7
tag
válasz
Armagedown #128747 üzenetére
Az újratelepítésre rábeszéltél, de mivel eddig is az N-es verziókat használtam, és eddig nem volt ilyen bejelentkezési problémám, félő, hogy ismét meg fog jelenni.
-
nullpoint
őstag
válasz
Armagedown #128480 üzenetére
Igen, csak ezt szereti felülírni a windows, amikor épp olyan kedve van. Tapasztaltam.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Nyilván ha Pro-ja lenne, nem kérdezné. Home-on nincs ilyen, amit te írtál.
Én is próbáltam ezt a progit, nekem is visszakapcsolta a Win a frissítést. (Lehet, hogy nem kellene bezárni a progit?)Egyébként ha az updates panelen rákattintok a "Frissítések folytatása" gombra, majd lestoppolom a letöltést, újra meg lehet hosszabbítani a halasztást.
-
Đusty
addikt
válasz
-
nubreed
veterán
válasz
Armagedown #128077 üzenetére
Köszönöm!
-
nubreed
veterán
válasz
Armagedown #128074 üzenetére
Ok, de hogy tudpm telepíteni az előre telepített kiadást ha ahhoz nincs telepítő csomagom?
Mert gondolom a "régi" gyaárilag a géppel érkező ssd-n nem lesz ott külön telepítő csomag formájában is a Windows, csak már a kész termék. -
King Unique
titán
válasz
Armagedown #127877 üzenetére
Mármint azt akartad írni, hogy itt legalább vannak olyanok is, akik értenek hozzá valamilyen szinten és tisztában vannak bizonyos dolgokkal és olykor kijavítják egyesek pontatlan, helytelen állításait, akiknél az előbbi nem feltétlen teljesül.
+ Ha a jelen szál nem teljesen tiszta, akkor szokták mondani, hogy lehet nem kellene feleslegesen beleszólni, köszi.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Armagedown #127877 üzenetére
Az a baj, hogy minden topik tele van ilyen fanatista arcokkal...
AMD/nVidia topik is a sok megmondó ember hogy nah majd az AMD odavág meg 10x annyi készlet mert Ő tudja, azt tessék.. Bár érdekes mert én 5XXX Ryzen-t, RTX3080-at és 6800XT-t is betudtam szerezni...
Hatalmas köd van itt a fejekbe meg álszenteskedés.
Inkább tereli meg megmagyarázza, hogy te vagy a sültkrumpli mintsem azt mondja, hogy hát jó oké ez tényleg rossz, legyen szó egy hardver-ről, OS stb. Sokkal jobb hely lenne a világ ha mindennek a két oldalát néznék az emberek.
Sajnálom őket mert rengeteg dolgot bemagyarázhatnak maguknak, hogy jól van az úgy de közbe meg alig bírnak este aludni. -
aradebil2
senior tag
válasz
Armagedown #127461 üzenetére
Sajnos internetes adatbázisokat is használ a gép, most jutottam el odáig hogy próbáljam megoldani a problémát.
-
JohnD
tag
válasz
Armagedown #127371 üzenetére
Köszi Zoz és Armagedown
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Armagedown #127373 üzenetére
én csak 7 nappal...szóval a 9 a tuti
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Armagedown #126331 üzenetére
Nem ezt írja. Ott van, hogy egyéb esetben az automatikus frissítések frissen tartják a drivereket. Látni kéne ennek az angol verzióját, de szerintem arra utalnak, hogy itt fel tudsz tenni másik verziójú drivert is, ha valami gondod lenne azzal, amit kapsz az updaten.
Csak hát ez a megoldás így elég trágya, mert az adott információ a driverekről konvergál a nullához.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Armagedown #126327 üzenetére
De a képen nem ezt írja.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #126067 üzenetére
Azt már a 20H1-ben is hetekkel, sőt már bő 1 hónappal ezelőtt javították a KB4571744 számú frissítéssel...
(#126068) SpaceJam:
Felesleges kikapcsolni a meghajtóoptimalizálást, meg ha már rég javítva lett az a bizonyos bug, de mindegy.Meg ugye SSD-knél a meghajtóoptimalizálás előtte és most is = TRIM futtatása, az a bizonyos defrag eleve külön futott havonta 1x, illetve a hiba miatt mivel nem jegyezte meg a Windows, minden újraindításnál lefuthatott, de ez már ugye javítva lett.
-
Cs1csó
titán
válasz
Armagedown #126067 üzenetére
-
Darko_addict
őstag
válasz
Armagedown #123599 üzenetére
A család egy informatikus barátja vette nekik. A munkahelyem hálózati infrastruktúráját ő(k) építette ki, tudása van, csak gondolom nem érdekelte és összedobált pár alkatrészt vagy megvette az első összeállított gépet, ami belefért a büdzsébe. Amúgy abszolút egyetértek veled, mert ha a 3D teljesítménye is jobb az iGP-nek, mint a dVGA-nak, akkor még rosszabb is, ha benne van.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #123575 üzenetére
Igen, végül is nem kell aggódnia, az otthoni virágboltba általában nem jár a BSA, sőt ennyi erővel akkor akár az Enterprise LTSC is mehet, az még tutibb.
Amúgy az már le volt írva, hogy pl. WUfB a Pro kiadásnál is van, annál is beállíthatók ezek a házirendek +ban, az automatikus Windows Update pedig a Home és Pro kiadások esetén is konfigurálható/letiltható, stb. Az meg nem tudom honnan jött, hogy 30 napon belül telepíteni kell az új funkciófrissítést, amikor támogatott, aktív életciklusú Windows 10-verziónál csak válaszható frissítésként ajánlja fel a Windows Update.
A Start menüből az egyes placeholder csempéket, alkalmazásokat meg szükség esetén el lehet távolítai pár kattintással a Home és Pro kiadásoknál is, + ott a PowerShell, + beállítás függvénye is lehet, hogy egyáltalán megjelenejenek-e.
Tudom hogy nem nekem, csak némi pontosítás végett. -
arcitec
addikt
válasz
Armagedown #123575 üzenetére
És az kinek jó , hogy 365 napig frissül stb .. stb .. stb ...
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #123457 üzenetére
Az ilyen videókban terjengő "okosságok" rendszerint max. csak opcionálisak, meg nem mintha pl. maga a Microsoft bárhol is okvetlenül ezek alkalmazását javasolná mindenkinek, vagyis adott a válasz, hogy általánosan mennyire érdemes...
Meg érdekes módon sokan, köztük pl. én is elvagyok Windows 10-en évek óta ezek nélkül is.
-
válasz
Nem.
-
Cs1csó
titán
válasz
Egyre kockázatosabbak az ilyen megoldások. A Windows 10 nem igényli és nem is szereti az ilyen beavatkozásokat. A GÉPHÁZ részbe menj be és ott ami nem kell kapcsold ki és kész, ennél többre nincs szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Epson nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest