- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ügyfélkapus pdf aláírás: hogy nézed meg hogy ki írta alá? Csak az látszik hogy valaki aláírta: [kép] - nincs név.
Más filetípusnál egy 7zip-el megnyitható .asice file a végeredmény amiben van egy pdf az aláíró olyan adataival amit nem szívesen osztana meg másokkal [kép] sőt csak 1db aláíró lehet ami cégeknél nagyon kevés, legalább 4-5 kellene (kivéve ha Ursula von der Leyen és a Pfizer vezérigazgatójáról van szó). Ezenkívül hogy ellenörzöd higy hiteles-e az asice file? -
Doner
aktív tag
Már meg oldódott. Végülis nem tudom mennyire jó hogy csináltam de az előbb power shellben egy parancsal kiolvastam a BIOS ba égetett kulcsot.
Majd ezt beírtam a "másik aktiváló kulcsot adok meg" mezőbe a gép házban. Beírtam majd rámentem hogy aktiválás és csodák csodájára egyből azonnal átírta magát a rendszer Windows 10 pro education ra és a "licensz állapota: licenszelt" lett.Milyen szoftver vásárlás számláról beszélsz? ezt most nem igazán értem. A laptoppal együtt volt a Windows így nem kellett külön vennem.
-
King Unique
titán
• How to Set Ethernet Connection as Metered or Non-Metered in Windows 10
• How to Set Wi-Fi and Cellular Wireless Network as Metered or Non-Metered Connection in Windows 1
• How to Enable or Disable Allow Automatically Download Updates over Metered Connections in Windows 10
• How to Limit Bandwidth to Download and Upload Windows and App Updates in Windows 10
• How to Set Data Limit for Cellular, Wi-Fi, and Ethernet Networks in Windows 10
• Turn On or Off Automatic Download and Install of App Updates by Microsoft Store app in Windows 10
• How to Pause Updates or Resume Updates for Windows Update in Windows 10Eleve adott a lehetőség forgalmi díjas internetkapcsolat és annál adatlimit beállításához, a Microsoft Store alkalmazások automatikus frissítésének kikapcsolására, + a Windows-frissítéseket amúgy is lehet átmenetileg szüneteltetni a gépházban és nem feltétlen kell egyéb módon tiltani, stb.
Az előbbin túl internetes böngészők és egyéb 3rd party programok is automatikusan frissíthetnek X napos kihagyás után, ahol akkor azt is mind ki kell kapcsolni, viszont annak már semmi köze nincsen a Windows 10 frissítési folyamataihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged