-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
#73959936 #149260 üzenetére
ehhez ele kene ulnom, de az csak holnap lesz, mintha egyszeru checkbox vagy pipa lett volna, hogy melyik mailcimekre ne mukodjon automatikusan a kuldes-fogadas. de ha az archivalas mukodik, akkor sztem torolheto is a mar nem hasznalt. ha van kezdel tobb gep, probald ki: archivalsz a valodi gepen, utana egy masikra (akar virtialisra) atviszed az archive pst-t, es ha megy, a fogepen torolheto is a regi pastafiok, maradhat cdak az uj+ archive
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
#73959936 #149257 üzenetére
jujj de reg outlookoztam, ugyhogy csak tipp emlekezetbol
ha jol emlekszem, .pst file-okkal dolgozik. ha csinalsz egy uj archiv file-t, mondjuk archive1 néven, akkor az egesz eddigi levelezesed (regi postafiok) siman atmozgathatod ide. ezek utan az archive1.pst fogja tartalmazni, barmilyen uj telepiteshez, akar masik gepre is atviheted, es elo postafiok nelkul is barmikor olvashatod oket, kereses benne is mukodik, csak ezt a file-t kell jol megorizni. (bocs, nem vagyok gep elott, hogy ranezzek)ez egyebkent letezo fioknal is mukodik, nyilvan a mostani levelek az outlook.pst- ben vannak, de azok is barmeddig nezhetoek fiokkapcsolat/netkapcsolat nelkul is, csak kuldeni es fogadni nem tudsz. archivum pedig akarhany is lehet.
-
hotkar
senior tag
válasz
#73959936 #149243 üzenetére
A Microsoft Outlook topicban kérdezted már? Ott is van valamennyi élet.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
#73959936 #148001 üzenetére
Első nekifutásra azt mondanám, ezek külön-külön mennek
Szerintem beállíthatod, hogy mentésnél legyen-e kérdés, vagy automatikusan töltse le, és beállíthatod, hogy a letöltött file-t nyissa meg. Ha a kettőt kombinálod, megvan a kivánt eredmény.
1) automatikus (letöltési hely kérdezése nélküli letöltés): chrome setting
2) file megnyitás beállítása: jobbklikk a letöltött file-on az állapotsorban, és mindig nyissa meg.
megjegyzés: a chrome alapból nem engedi azokra a típusú file-okra, amiket alapból veszélyesnek ítél. (.exe, .com,.bat makrót tartalmazható stb. ilyenkor a mindig nyissa meg ki van szürkitve) -
-
válasz
#73959936 #146898 üzenetére
Igazából arra voltam kíváncsi hogy mennyi VGA van benne, ill. hogy a az Asus gyári meghajtói vannak telepítve, vagy az általános (eszközgyártó) által biztosított.
Az is lehet hogy valamelyik Asus által biztosított + programot kellene telepíteni hozzá. Esetleg az Asus laptop topikban is kérdezz rá, hátha ott egyből rávágják a választ.
-
válasz
#73959936 #146881 üzenetére
hogyan kell beállítani az energiagazdálkodást, mivel csak energiahatékony séma van rajta.
Sehogyan. MIért kellene eltekerni bármire?
Le és feltöltés is megy a laposon, így nem tudom, hogy alvást kell-e/lehet-e engedélyezni vagy sem.
Ha alszik, akkor nem megy a le és feltöltés. Innentől kezdve neked kell tudni, hogy altatni akarod, vagy le/fel tölteni.
a képernyő a beállított idő után kikapcsol, de másfél perc után bekapcsol
Ez egy érdekes probléma, de rendszer szétvackolása előtt kellett volna feltenni ezt a kérdést. Még csak azt sem írtad le miket tekergettél el és hogyan, hogy megszüntesd a problémát.
Pl. Milyen lapot, honnan beszerzett W10-el? Milyen programokat telepítettél rá?tordaitibi
Kukkants be az eseménynaplóba: Applications and Service Logs > Microsoft > Windows > WMI ActivityItt talán meglátod mi a hasfájása. Az MS-re hagytad a drivereket, vagy te szuszakoltál fel rá valamit?
-
AlyrArkhon
senior tag
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
#73959936 #146360 üzenetére
Speciális energiabeállításoknál (ahol a proci is állítható, meg hogy mit tegyen alacsony, kritikus töltöttségnél, stb) meg tudod adni, hogy használat után hány perccel kapcsolja le a hdd-t.
SSD esetén nincs jelentősége, lóf.szt sem fogyaszt, ez csak arról szólt, hogy a HDD ne pörögjön (5 watt?),
laptopon belül is rezsiválcság van ... -
King Unique
titán
válasz
#73959936 #146332 üzenetére
• Értelme az éppenséggel lehet a külön adatpartíció (D) létrehozásának, lásd egy másik válaszban leírtakat.
• Az viszont más dolog, hogy esetedben érdemes-e a saját felhasználói szokásokhoz mérten külön adatpartíciót (D) létrehozni meg ha eleve ott van az SSD mellett a HDD is, pont mostanában volt több olyan eset is itt, ahol a túl kicsire méretezett rendszerpartíció okozott egyeseknél problémát (példa).
• A C rendszerpartíció zsugorítása megoldható alapesetben a beépített lemezkezelővel is, viszont az nem minden esetben engedi a kötetet egy bizonyos méret alá zsugorítani a nem áthelyezhető rendszerfájlok miatt és ilyenkor pl. a lapozófájl átmeneti kikacsolására vagy eleve 3rd party particionáló program használatára lehet szükség.
• Az eleve adattárolásra használt HDD-t nem feltétlen kellene felosztani további partíciókra, annak akkor lehet értelme, ha pl. egyes tartalmak teljes elkülönítése a cél, vagy eltérő fájlrendszerű partíciók használata.
-
-
válasz
Szerintem: kizárólag az OS alatti lemezt érdemes kettéosztani, az adattárét nem.
Ezt is csak az alábbi esetben: 200 alatti lemez maradjon egyben, 300 felettit érdemes kettévenni. A tied olyan köztes vagy vagy.Oka: a C re kizárólag az OS és a fontos programok (nem játékok) kerüljenek, adatok nem (!), így kis méretű marad a partíció és könnyű a lemezkép mentése, súlyos hiba esetén is könnyen helyreállítható a belakott rendszer (visszaállítási pontok sem kellenek).
-
Cs1csó
titán
válasz
Alapban azt mondanám nem, elég kicsi ez az SSD. Egy eset van amikor lecsíphetsz valamennyit az SSD-bol, 100-150GB-ot ha van pl. Steam-es játékod (ami elfér 100-150GB-on) egy rendszer ujratelepites után nem kell újra letölteni a játék fajljait a szűz rendszerre telepített steam progrelamnak betallozod a azt a particiot amire a játék telepítve van (amit úgye nem kellett gyalulni) felismeri, ellenőrzi a fájlokat és már játszhat is. (Persze ha sok és nagy játékod van akkor inkább azokat is a HDD-re tepeitsd amit ugye nem gyalulsz tehát oda sem kell ajatekfajlokat újra letölteni.)
Nekem most egy 120-as SSD-n van a rendszer a torrentek, zeneim, adataim, telepített jatekaim pedig egy 1TB-os SSD-n, egy szűz Windows telepítés így pár óra alatt megvan .
-
King Unique
titán
válasz
#73959936 #145343 üzenetére
Automatikus bejelentkezés beállítása (ne kelljen jelszót / PIN-kódot megadni):
• How to Automatically Sign in to User Account at Startup in Windows 10
• How to Enable or Disable Passwordless Sign-in for Microsoft Accounts in Windows 10
• AutologonAlvó állapotból történő ébresztéskor ne kérjen újbóli bejelentkezést a Windows 10
• How to Turn On or Off Require Sign-in on Wakeup in Windows 10
• How to Enable or Disable Require Sign-in after Specified Time when Display Turns Off in Windows 10Igen, már számos alkalommal volt szó itt ezekről a topikban - [link[, [link], [link[ - , amihez nem feltétlen kell hosszasan visszaolvasni, elég lenne a topik keresőjét használni.
-
-
válasz
#73959936 #145177 üzenetére
Beírod a megfelelő Generic Key-t és átkapcsol.
-
-
King Unique
titán
válasz
#73959936 #145163 üzenetére
Ez is el lett magyarázva nemrég újra.
-
-
King Unique
titán
válasz
#73959936 #145151 üzenetére
Már számtalanszor ki lett tárgyalva ez a téma itt, lásd nemrég más hasonló kérdésére adott válaszban leírtakat, linkelt útmutatókat.
Teendők a Windows 10-es eszköz vagy az Xbox One konzol eladása vagy elajándékozása előtt
"A biztonsági mentés és az eszköz alaphelyzetbe állítása után távolítsa el az eszközt Microsoft-fiókjából."
Erre a kérdésre is adott a válasz.
"A wint állítsd alaphelyzetbe adatmegtartás nélkül, utána hdd esetén cipher a C-re. D-t pedig lassú formázd."
Vagy nem feltétlen, mert az alaphelyzetbe állításnál illetve minden elem eltávolításánál leve beállítható az adatmegsemmisítés a meghajtókon, SSD-knél eleve adja magát a Secure Erase futtatása, stb.
"Én a laptoppal adom az op rendszert. "
Ennek alapesetben akkor van értelme, ha gyárilag Windows 10-zel előtelepített a laptop, sőt akkor a gyári recovery partíció megléte esetén eleve adott a gyári alapállapotba történő visszaállítás a laptop gyártójának saját megoldásával (példa), vagy a Windows 10 alaphelyzetbe állításánál a restore factory settings opciót választva.
Ellenkező esetben viszont felesleges, majd az új tulaj telepít magának Windows 10/11-et, ami alapesetben be is aktiválódik a már meglévő digitális licenccel, ha a kiadás (Home / Pro / egyéb) passzol. -
válasz
#73959936 #141329 üzenetére
PC-s (Windows) Edge-ben nincs beépített reklámblokkoló alapban, max. ha Te telepítesz hozzá, így nincs mit letiltani. Ha esetleg arról van szó, hogy valami telepítve lett hozzá, akkor:
Menü (jobb felső sarok, 3 vízszintes bogyó)/Bővítmények/Bővítmények kezelése opcióban tudod tiltani/eltávolítani.
Android-on valóban beépítve van az AdBlock Plus alapban, de az sincs alapban bekapcsolva.
(Beállítások/Adatvédelem és biztonság/Hirdetések tiltása) -> itt lehet az AdBlock Plus-t tiltani/engedélyezni -
Jenne
őstag
válasz
#73959936 #139944 üzenetére
Találtam egy ilyen lehetőségt.
Ha az egyik piros nyíllal jelölt időpontot választom az is megfelel? Minden marad, csak az akkori friíítés az nem lesz rajta? Ha jól néztem, akkor az az időpont az egy összesítő frissítés volt KB5007186
Tegnap leszedtem a MBAM programot , a Vezérlőpult/ Programok/ Programok eltávolításával. De azóta, hogy eltávolítottam valami nem az igazi. Ezért gondoltam, hogy visszaállítom egy korábbi időpontra, és a RevoUninstallerrel szedem majd le azt a MBAM-ot. -
-
King Unique
titán
válasz
#73959936 #138882 üzenetére
Hát mondjuk amelyik PC-nél nincsen TPM chip illetve még CPU-UEFI szinten sem valósítható meg az fTPM és PTT, vagy netán olyan régi hogy még legacy BIOS-os, az már most is elavultnak számít és 2025-re pláne az lesz...
Lecserélni egyébként bár illene de nem feltétlen muszáj csak emiatt, az itteni W11 topikban is gyakran téma mostanában a hogyan hackeljük fel erővel nem támogatott PC-re.
-
pilipi
aktív tag
válasz
Aki az elkövetkezendő 4 évben nem cserél gépet azt feltehetőleg nem érdekli, hogy nem lesz támogatása a rendszerének.
Mint ahogy még most is sokan használnak windows 7-es rendszereket.
(Nem emlékszem rá volt-e az elmúlt 25 évben 5 évesnél régebbi hardverem. Ja nem, nem volt) -
daninet
veterán
válasz
Linusnak volt erről egy videója. Fel lehet rakni anélkül is.
-
Gubu0101
veterán
válasz
#73959936 #137138 üzenetére
Mar egy jo ideje ezzel csinalom/csinaltam,de mindig gond nelkul telepitettem,lehet mar a pendrive kezdi beadni a kulcsot
Asztali gep,jovohonapban terveztem a laptop vasarlast,ha nincs mas megoldas,akkor addig varok vele.Megoldas lenne,de most nincs keret arra,hogy vegyek megint egy windowst lemezes kiadasban l,ami 32 ezernel kezdodik + dvd meghajto
-
King Unique
titán
válasz
#73959936 #136569 üzenetére
Nem, nem hibás a példa, csak világosan szemlélteti, hogy üres és 0 bájt kapacitású lemeznél nincs mit kiválasztani, azon nincs partíció stb. és ezért nem meglepő a hibaüzenet, erre céloztam én is. Meg más amikor van lemez és az RAW, meg amikor nincsen és üres meghajtóként jelenik meg a Windowsban 0 bájt kapacitással, nem feltétlen kellene keverni a kettőt, ennyi.
-
King Unique
titán
válasz
#73959936 #136563 üzenetére
Nem, itt pont az a lényeg, hogy ha tartósan 0 bájt a pendrive kapacitása, üres lemez stb.,vagyis a Windows nem tud vele mit kezdeni, akkor azt te hiába formázod.
Az ilyen pendrive-ot pl.a gyártói / 3rd party firmware tool segítségével lehet helyreállítani (példa), mármint jó esetben, ha van, találni hozzá olyat és működik is.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
#73959936 #136555 üzenetére
Szia!
Ezt vagy VPN kapcsolat, (sűrűbben) vagy a szolgáltató NAT-tolása, (ritkábban) okozza általában.
Megoldás:
VPN esetén nem igen van rá megoldás, esetleg szerver vagy szolgáltató váltás néha segíthet, de én inkább együtt élek vele.
A szolgáltató NAT-tolása estén pedig a szolgáltató segíthet pl. a DIGI-nél kérésre kivesznek belőle (kapsz publikus IP-t).
Ha mobilnettet használsz akkor nehezebb dolgod van, mert publikus IP náluk sokkal ritkább, pl. a Telekom nem is ad ilyet!
-
válasz
#73959936 #134124 üzenetére
"sziasztok. böngésző/kereső. bármit keresek pár oldal után magyar összefüggéstelen zagyva hivatkozásokat találok. pl. mosógép keresésre:
Tartós Megszakító Láncszem Szünet Eltávolítása Kerékpár
meg tudja valaki mondani hogyan lehet az ilyen semmiket kiszűrni/szűretni a böngésző találatai alól ?"Szia!
Sikerült megoldást találni a problémára? Ugyanis nekem is ugyanez most a helyzet, különböző google-keresésekre rengeteg zagyvalék, idióta fordításos, vírus-gyanús vagy "404 NOT FOUND"-weboldal jelenik meg.
Pl. rákeresek egy napszemüvegre, és ezt kapom. Ilyen fordítás (holott nem is szándékoztam fordíttatni) pl. "Ék Hóvihar savasság ray ban rb3386 - lonestarinspectioncompan......" vagy "Megelőző mini Újrahasznosítani ray ban rb3386 - tceaonline.org"
Legfrissebb egde. -
-
válasz
#73959936 #134146 üzenetére
de alatta meg jók vannak már, utána igen megint van falsh, ezzel nem kell foglalkozni.
Nyilván megtalál minden hülye oldalt is. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ez mindenhol ilyen, max még megteszed amit mond zolee001.
Én pl ritkán szoktam a 4-5 oldalra menni 1-2 oldalon megvan mindig amit keresek.
Szerintem engedd el -
-
törölt tag
válasz
#73959936 #134092 üzenetére
Eseményazonosító 41
kritikus hiba (leálláskor)jó pár oldalt elolvasva arra jutottam, hogy a hiba nagyon összetett és lehet akár hardveres, akár szoftveres hibás beállítás.
Utóbbi mellett tettem le a voksom. Leállításkor a gép nem jutott el a teljes nyugalmi állapotba valsz. azért, amit írni fogok, ezért random el-el indult. Ennek kiküszöbölésére én 2 dolgot állítottam: egyrészt leszedtem (driverekkel együtt!) a videókártyát, majd újraindítás után kerestem win-frissítést (videókártyára), ami talán másodjára le is jött és települt is. Másrészt a windows energiagazdálkodásánál állítottam: pl. merevlemez ne kapcsoljon ki soha, a proci max. terhelésen is csak 95 %-ot adjon le, alvó állapotban hibrid alvást letiltottam, valamint felébresztési időzítőket nem engedélyeztem.
Ez hangsúlyozom, hogy ez csakis nálam bevált, mert a random elindulás megszűnt, mint ahogy az említett 41-es kritikus hiba is.
úh. happy
-
válasz
#73959936 #134080 üzenetére
Pedig a legpraktikusabb egy kapcsolos eloszgo, igy nincs szkenner, pc, aktiv hangfal nyomtato stb stb standby aramfelvetel.
Azt hiresztelik hogy ez art nekik, en 20 eve igy hasznalom es nem emiatt fog tonkremenni.Nalad nem lehet valami halozat kontakthiba, esetleg pillanatra elmegy a halozati feszultseg, es a biosba az van beallitva hogy ilyenkor induljon a pc?
Masik, probald meg a gyors rendszerinditast kikapcsolni, mert akkor teljesen leall a pc.
Harmadik, ha igy is, nezz be a biosba, meg a Feladatutemezobe, elvileg a Win is kepes erre ha RTC kepes a bios. -
-
sabrinho
tag
válasz
#73959936 #127045 üzenetére
Ahogy írtam: ennek (ezeknek) a vírusoknak sajnos elég nagy irodalma van, azokat átfutottam már. A registry internet bejegyzéseiben az irodalomban felbukkanók közül már semmi nincs. Amikor korábban ezeket töröltem, az meg is oldotta a problémát. Konkrétan ott volt a bejegyzés, ami ezt okozta. De most már nincs ott és a gépházban mégis átállíthatatlan a proxy beállítás. Mintha valamitől "beragadt" volna...
-
-
törölt tag
válasz
#73959936 #124834 üzenetére
Naprakész az Edge? Beállításokból sem jön elő? [kép] Internet kapcsolat rendben? Nincs süti takarítás beállítva? (mert az új lap is egy weboldal gyakorlatilag) Több ötletem nincs. Telepítés óta nem találkoztam az alapértelmezett Edge logós háttérrel. Most is éppen váltott már új képre az előbb linkelt sziklásról.
végül is egy böngésző reset még érhet egy próbát, aztán várni kicsit
-
válasz
#73959936 #122647 üzenetére
Igy igaz, viszont a Googlenel ezt kioltem mert ha meggubbed a telefonom akkor igen nehez belepni masrol.
A simet at tudom tenni, a telszam azonositas mukodik rogton, tenyleg mi van olyankor ha a Google, telefon leesett, kuka, akkor hogyan lehet mas, uj eszkozrol belepni?
Geth, maradi vagyok, jo nekem a havi 3-4 muvelethez az sms, icsekkhez meg a SimplePay. Lehet mozdulok a qr kod es az ujjlenyomat fele, a telefon tudja csak nem hasznalom
-
mmdms
addikt
-
-
*Ropi*
félisten
-
King Unique
titán
válasz
#73959936 #119172 üzenetére
Utoljára: nem is kell a céllemeznek az UEFI-s telepítés előtt GPT séma szerintinek lennie, elég ha törölve van, mint már említve volt az előző válaszban. Meg egy HDD/SSD gyárilag is eleve particionálatlan, illetve nincsen inicializálva se MBR/GPT szerint, aztán mégis lehet rá telepíteni. Valamint majd amikor megkezdődik a tényleges telepítés a tovább lehetőségre kattintva, majd akkor inicializálja, particionálja, formázza a Windows 10 telepítője GPT séma szerint, ha UEFI módban fut, ennyi.
De ha annyira konvertálni akarod erővel a telepítés előtt, hát akkor csináld, erre már nem mondok semmit... Max. annyit, hogy UEFI-s telepítéshez lehetőleg GPT szerint, mert ha MBR, akkora a már linkelt probléma lesz.
+ Fixen beparticionálni 1 db partícióval lehetőleg nem kellene, mert akkor nem tudja hova létrehozni a Windows 10 telepítője UEFI/GPT módban a rendszer számára fenntartott kisebb partíciókat. Na pl. ezért is totál felesleges és értelmetlen előre, fixen particionálni a céllemezt...
-
válasz
#73959936 #119160 üzenetére
"miből tudja majd, hogy mbr helyett gpt-t szeretnék ?"
Az 1.fejezet 3. pontja dönti el hogy UEFI vagy Legaci telepítés lessz-e.
Windows esetén az UEFI csak GPT lehet, a Legacy pedig csak MBR lehet. Ennyi.A legacy telepítés nagyon érzékeny a bios BBS sorrendjére (ami más mint a boot sorrend), ezért ha nem jól állítod be (mint legtöbben), akkor a "rendszer" és a "rendszerindítás" megjelölésű partíció más-más lemezen lesz és csodálkozni fogsz hogy amikor egy év múlva lehúzod az adattár lemezedet akkor miért nem bootol a géped..
-
King Unique
titán
válasz
#73959936 #119160 üzenetére
És ez megint miért kérdés egyáltalán, amikor a korábbi válaszban erre vonatkozóan is világosan le volt írva minden, illetve hogyan kellene pendrive-ról megfelelően és tudatosan telepíteni Windows 10-et?
Egyébként meg teljesen felesleges a telepítés előtt inicializálni, particionálni, formázni a célmeghajtót (SSD), meg egyesek jellemzően úgysem találják el a megfelelő párosítást, aztán utána majd jön az ilyen problémázás... Meg a telepítésnél amúgy is törölni kellene, ha már particionált, esetleg korábbi telepítés "maradéka" van rajta, meg nincsen rajta fontos adatokat tartalmazó partíció, aztán majd a Windows 10 telepítője particionálja. Vagy ha mindenképpen a telepítésnél akar a user több partíciót létrehozni, külön adatpartíciót is, akkor nyilván azt is lehet. Az pedig eleve evidens, hogy nyilván GPT-lemezen is, nemcsak MBR-lemezen, sőt a GPT-nél eleve jobbak a lehetőségek, ott az MBR max. 4 db elsődleges (vagy 3 db elsődleges + kiterjesztetten belül több logikai) partíciója helyett akár 128 (!) db elsődleges partíciót is létre lehet hozni, pontosabban 127-et, mert ebből 1 db a rejtett MSR partíció lesz.
(#119167) kovacsen222:
"ÉN miből fogom tudni, hogy ha nem konvertálom át gpt-re, hogy azt csinálja-e a rendszer vagy sem ?"Ha egyszer UEFI mód szerint van bootolva a Windows 10 telepítője, az lett kiválasztva, akkor annál nyilván csak GPT-lemezre lehet telepíteni a Windows 10-et, MBR-lemezre eleve nem, amit az előbb linkelt példa is világosan szemléltet. Ahogyan annál is az is le van írva, ha ha ütközés van, akkor alapesetben elég a telepítő grafikus felületén teljesen törölni a céllemezt, nem feltétlen kell parancssorban GPT-re konvertálni.
-
-
válasz
#73959936 #119151 üzenetére
Ha nem vagy benne biztos ott a telepítő lemez kiválasztásánál hogy melyik lemez melyik, akkor inkább álj meg és fizikálisan húzd le a többi meghajtót hogy biztos csak egy maradjon és arra telepítsd..!
Egyébként ha törölsz róla minden partíciót akkor nem kell mbr/gpt konvertálással, inicializálással foglalkoznod mert a telepítő ezt önállóan automatikusan elvégzi. Kettéparticionálást is felesleges ekkor csinálnod, mert az ráér majd a telepített win alól a lemezkezelővel a C t lezsugorítanod és egy új D partíciót létrehozni vele..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest