- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
takjoe
tag
válasz
Barthezz2 #45379 üzenetére
Szia!
Nekem ez a probléma sok más mellett:pl.a bootolási idő 2-3 percre megnőtt, a Win8-ról a 8.1-re való frissítés után jelentkezett. Rengeteg fórumot végigjártam, minden javaslatot kipróbáltam, de egyik sem segített
Három hét után visszaraktam a sima Win8-at és a problémáim megszűntek.
J. -
vlevi
nagyúr
válasz
Barthezz2 #36496 üzenetére
A 8.1 previewben tenyleg nem teljesen kerek a skydrive. Nekem volt neha, hogy a processze leallt. A masik az volt, hogy notepadbol (vagy barmi masbol) mentettemegy allomany a skydrive mapaba, akkor az alkalmazas rogton vissza is akarta tolteni, mert megvaltozott.
Amugy ha mindent, ami mosta a skydrive mappadban va, azt lemented, abbol baj nem lehet. Jo a rosszban az, hogy a 8.1 skydrive integracio csak azt tolototte mar le a gepedre, amihez tnyleg hozzanyultal. Meg az is lehet, hogy nehany tucat filerol van csak szo. Nekem legalabbis keves volt. -
-
Visormail
addikt
válasz
Barthezz2 #36491 üzenetére
Ne is mondd a beépített mappákat, én ezen mentem végig Tweak and Customize Windows 8.1 Explorer “This PC”, de ha mondjuk más programból mentesz valamit akkor arra a registry törlős rész nem vonatkozik, csak a többi.
-
-
pushalias
addikt
-
válasz
Barthezz2 #34129 üzenetére
Na, akkor utóljára leírom, aztán befejeztem, mert látom semmi értelme magyarázni.
Skydrive integráció esetén oldalt látszik egy SkyDrive node, ahol minden folder ott lesz ami a felhőben van. Alapból ide ment minden fájlt a default save dialog és innen akar megnyit mindent az open file dialog.
Alatta ott van egy másik node, amit This PC-nek hívnak. Azért hívják így, hogy a felhasználó biztosan tudja, hogy ha ide ment bármit, akkor az a jelenleg használt gépén lesz csak tárolva, sehol máshol. Azért vannak alatta az eddig is létező c:\users\bármi könyvtárak, hogy a felhasználó számára rögtön elérhetőek legyenek a képek, dokumentumok stb. könyvtárak a lokális gépen való tároláshoz is, és ne kelljen tallóznia a meghajtókat.
A library a legtöbbünk véleménye szerint azért nincsen már kint, mert a legtöbb user számára káoszt jelentene, hogy az ott tárolt adatok felhőben vagy lokális gépen vannak-e, vagy vegyesen, mert ugye lehet ilyen. Ennyi. Továbbá belső körökben sem tiszta, hogy mi lesz a sorsuk, mert egyelőre nem sikerült konzisztens módon integrálni a library funkciót a Skydrive integrációval.
Linket nem tudok adni, de mondom, nem én álmodom ezeket a dolgokat, évek óta napi szinten dolgozom a Microsoft-os srácokkal itthon és kint is...
-
válasz
Barthezz2 #34115 üzenetére
Akkor hadd mondjam el a MS nézőpontja szerint. Tök nem kell library nézet ahol egyszerre látok minden adathordozót, könyvtárat stb, ha ott a Skydrive, ahol minden egy helyen van eleve. Oké fájltípusonként még nem látod... Nekem se tetszik, de nekik ez a véleményük, nem a cica vitte el a 8.1-ből a library nézetet...
-
válasz
Barthezz2 #34110 üzenetére
Ami legfelül van az a Favorites, alatta a Skydrive, ami igazából egy trükkös mappa, mert van is meg nincs is, és alatta van minden ami sajátgépes történet. Tehát a libraries helyett került be a Skydrive sztori, hogy használja mindenki azt. A háttérben ott van a szolgáltatás, de a GUI-n kilőtték, mert nem tudod teljesen összintegrálni a Skydrive-al.Ahogy a hozzá kapcsoló szolgáltatásokat sem, mint pl. a File History. Az más kérdés, hogy inaktív Skydrive integráció esetén miért nem jön vissza GUI-ra is a library.
-
pzstm
titán
válasz
Barthezz2 #34106 üzenetére
Library ugyanúgy működik és megvan mint korábban, csak valakinek volt olyan agymenése, hogy default kikapcsolva van. Jó esély van rá mondjuk, hogy ez nem így lesz, ugyanis az MS belső hálózatán 1 klikkes update (nem Store) segítségével restart után bekpacsolt állapotban vannak. (magyar MS-nél nem is tudták, hogy default ez ki van kapcsolva
)
-
válasz
Barthezz2 #34098 üzenetére
Alapból Skydrive-ra megy minden, ha az integráció aktív. Ha nem, akkor viszont nem látszik a library és nyílván a Skydrive könyvtárak sem. Az lett volna jó, ha a library menne a Skydrive-ra és ennyi, de egyelőre nem így néz ki a dolog. Meglátjuk mi lesz a véglegesben, de én nem várok sok javulást.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Barthezz2 #34096 üzenetére
Nekem is az volt az elso kerdesem, hogy miert nem a librarykat tettek be a sajatgep elejere?
Nekem a libraries reszben van osszeszedve egy helyre a skydrive, dropbox, google drive, satboobi dokumentumai, a kepek, videok nem a c meghajton vannak, de a libraryn keresztulnazt isnegy helyen latom.
Tenyleg nagyon jol hasznalhato. -
pushalias
addikt
válasz
Barthezz2 #34055 üzenetére
Upsz, ezek szerint van itt egy kis félreértés. Az ott valójában nem egy offline SkyDrive mappa, hanem maga a SkyDrive, amit részben lehet cache-elni.
Ajánlom egy általad igen kedvelt, hatalmas szakmai respekttel bíró szakújságíró zseniális felvilágosító írását.
Update
Bástya elvtárssal élve: Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység. -
válasz
Barthezz2 #28099 üzenetére
Oké, most másodszorra játszotta el ugyan ezt, és konkrétan másfél órája szenvedek, míg végre sikerült elindítani a gépet. Elmennek a fenébe az idióta frissítéseikkel..
Hála jó istennek most az 5-6x való boot közbeni reset után felajánlott rendszer visszaállítás se ért semmit, mert a visszaállítás utáni restartnál el is kezdte telepíteni a frissítést, 30%-nál restart, majd megint fekete kép..
Egy nagy nehezen előkaparta csökkentett mód után(miért is működne ugyan úgy indításkor az F8, mint eddig, ez úgyse romlik el), sikerült valamit mókolni, hogy elinduljon. De vicc, hogy csökkentett módban se rendszer visszaállítás, se win update, se semmi nincs...
Gratulálok a MS-nak a csodás művéhez. Eddig nem szóltam semmi rosszat, de most úgy fe****ott, hogy még egy ilyen, és repül a kukába..
Elvileg ezek közül kell, hogy összehányja valamelyik:
Ötletek?
Most letiltottam a win update-et, nincs kedvem a hétvégém újabb 2-3 óráját erre szánni.. -
-
válasz
Barthezz2 #23657 üzenetére
Ha nincs se előtérben akkor nem szabadna hangosan szólnia, mert hibernálja magát. Bár nekem is szokott ilyet csinálni, hogy nem halkul el, mikor kellene.
Ilyennel még nem találkoztam, hogy elhalkulna a zene. Esetleg azt próbáld meg, hogy az taskbaron a hangerőikonnál a hangoknál -> kommunikációnál a 80%-ot leveszed 0%-ra. Hátha megoldja a problémát. -
pzstm
titán
-
-
nicu71
addikt
válasz
Barthezz2 #16472 üzenetére
Nos,kipróbáltam hogy átállítom a régiót USA-ra,hogy mi történik a music meg a video appban./magyar Winlive fiókom van ugye/meg is jelent az Xbox Music,meg a video is...de sajna gyorsan észrevette,hogy itt valami nincs rendben,és csak megnézhettem miről marad le a szerencsétlen kelet európai,letiltotta gyorsan a rendszer...
Szóval ha ez lenne, akkor királyság lenne,de kénytelen voltam visszakullogni a saját szerencsétlen régiómbaOlyan kibaszás már...
-
-
válasz
Barthezz2 #16492 üzenetére
Jól értetted. Ebben a pillanatban kaptam egy e-mailt a Microsoft-tól, hogy a Zune Music Pass-om mostantól Xbox Music Pass.
Ebben leírják többek között, hogy:"Cloud connected – Build your music collection and create playlists. They effortlessly sync across your Xbox 360, Windows 8 tablet and PC and Windows Phone 8 so your music is accessible anytime, anywhere. " - tehát valóban nem működik a szinkorizálás a Zune és az Xbox Music kliensek között.
"Keep listening – Your Xbox Music Pass will continue to work in the Zune PC software and on Windows Phone 7 devices." - Itt tehát igazam volt, valóban lehet használni Xbox Music Pass előfizetéssel a Zune klienst is.
-
válasz
Barthezz2 #16487 üzenetére
Jelen állás szerint tényleg érdekes a történet. Azt nem jelentette be hivatalosan a Microsoft (ha jól tudom), hogy a WP7.8 nem kapja meg az Xbox Music-ot. Egyébként elvileg ez csak brandváltás, az Xbox Music Pass előfizetést szerintem most is minden lehetséges platformon tudod használni.
Valami iOS-es / androidos alkalmazásról viszont szó volt, ha jól emlékszem.
Megvan: [link]
Ez szvsz sok új előfizetőt hozhat. -
-
NZKK
tag
-
válasz
Barthezz2 #16472 üzenetére
Na ez érdekes. Az amerikai fiókommal (amelyen nincs előfizu) nem jelent meg ilyen gomb, észrevétlenül elkezdhettem zenét hallgatni, igaz reklámokkal megszakítva. Lehet nekem a UK-es accon csak azért nem jelent meg, mert már volt előfizum. Mindenesetre érdekes. Szerintem hamarosan javítják.
-
-
miresz
veterán
válasz
Barthezz2 #16456 üzenetére
Hmmmm. Hogy lehetséges ez? Esetleg megosztanád velem. Nekem még mindíg nagy ködös folt ez az egész"ha van egy xp kódod akkor megveheted occsón a 8-at téma" is. Én felmentem a microsoft honlapjára ide letöltöttem az iso-t,feltelepítettem,és ennyi. Mi a következő lépés?
-
Воланд
titán
válasz
Barthezz2 #16454 üzenetére
nalam az volt az utolso csepp abban a bizonyos poharban, hogy nincs music pass magyar fiokkal. aztan erre meg rajon a szoftverkinalat, a rendszer tulzott kettossege (es akkor meg uzemeltetesi szempontbol meg sem neztem normalisan). ugyhogy majd ha jon a nagy frissites jovore, akkor megnezem, hogy megeri-e megvenni.
elso hsz-t aki akarja, megcsinalhatja, annyi keresem lenne, hogy csere elott az illeto kuldje el nekem.
-
nicu71
addikt
válasz
Barthezz2 #16289 üzenetére
hát sajnos butaság volt törölni...én nagyon jól használom azóta is a music appot,nálam azt irja hogy nem elérhető a piactéren,de azért ott van a régi!
De én is naponta nézem,nem-e van frissités,és azt hiszem hogy majd 26. után lesz is.Fejlett zenelejátszást ígérnek!
-
Snacky
tag
válasz
Barthezz2 #16110 üzenetére
Általában félévente újrarakom a windózt de most lassan már egy éves ez a telepítés és semmi meglepetés,teljesen stabil.
Pedig hidd el. Akár melyik frissen felrakott win7-nél kikapcsoltam a felesleges folyamatokat kapásból lehetett érezni h kicsit pörgősebben tudok megnyitni minden programot, nem gondolkozik annyit rajta a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest