- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
miresz #16447 üzenetére
Igen a 10-es van előtelepítve mind a desktop,mind a metro.
Szerintem valami user error lehet nálad,mert nekem is van Chrome,/bár szinte soha nem használom,csak a rend kedvéért van itt/ és soha semmi baj nem volt a böngészéssel/sem/ Ráadásul az IE10 gyors, mint a veszett fene. -
-
megalover
tag
Azért nem minden, és nem pont úgy mint a korábbi win verziókban jól megszokhattuk...
Sub-Zero: azért én egy ilyen buhera programot nem biztos hogy mindenkinek mernék ajánlani. Az általam kipróbált módszer viszont biztonságos... Elvileg, ugye ez még csak egy teszt-rendszer! -
kiskaktusz
addikt
Azzal. A deskmoddoló fórumban volt egy user, akinél a rainmeter folyamatos kékhalálokat dobált, de egyébként mindenkinél fut normálisan a rainmeter.
Témázást még nem próbáltam, de sokan panaszkodtak a costumtémázás előfeltételére szolgáló patcher szoftverre.. Majd megnézem magamnak én is, de sanszos, hogy nem fog menni...
-
megalover
tag
Leírás az általam "fejlesztett" egyszerüsített Start Gomb-hoz...
- Első lépésben. Tálca kihelyez balra függőlegesbe (win7-nél még nekem is alul volt a megszokott helye, de hát változnak az idők
)
- Második lépés. Tálcán jobb gomb, Tool Bars --- > Desktop be ez lesz majd a mi kis butított "Start menünk" !
- Ezután már csak egy teendőnk van vele, megfogjuk és szépen alul a tálca ficakjába préseljük, hogy a Tálcaelemen eltűnjenek (helyhiány miatt) a Desktop elemek, ezután már lefele nyilacskára megjelennek a Desktop (asztal) elemei, s ezek szépen nyílnak kifelé a régebben megszokott módon....Tudom, ez nem az igazi, de például tetszőlegesen bövíthető is, saját kedvenc Appokkal, dokukkal, vidijókkal illetve bármilyen egyéb multimédiával, csak el kell hozzá helyezni az asztalunkon a megfelelő Könyvtárakat / Parancsikonokat / és a nekünk megfelelő struktúrába rendezve ezeket
--- >
Kész is van az új "StartGomb" a win8 gépünkön. Voálá!
Nem keveset kísérletezgettem ám, hogy erre rájöjjek.... Csak egy egész álló éjszakám ment erre.
-
Nem kell oda ssd. Nekem vinyóról kb 30 mp alatt fel áll a rendszer. Úgy hogy már a start menüben bóklászok.
1. Számolj el 3-ig.
2. Kb. kétszer szólt úgy. De virkirét ne számoljuk össze. De bulvartacsko mellett szól az, hogy próbálta szépen közölni vele a dolgokat.
3.Miért ne jöjjek? Már most is 8 alatt nyomod a munkahelyen? Szerintem nem.
Ezzel kell? Majd neked a gépparkot cserélni fogják amint kijön a 8? Azt sem hiszem.
Ha meg véletlenül rád akarják erőszakolni, akkor leülsz egy 7végén a 8 elé, majd megszokod. Hidd el, meg lehet szokni csak akarni kell, nem egyből leszarozni hogy ez fos. Ott a taskbar. Meg van oldva a start menü probléma.Peace.
A végére. Használj ubuntut vagy windows 7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest