Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
takjoe
tag
-
takjoe
tag
válasz
King Unique #70631 üzenetére
Kösz,megpróbálok egy-két dolgot+a visszaállítást is.
A korábbi időpontra való visszaállításnál a Windows frissítések is elvesznek ?[ Szerkesztve ]
-
takjoe
tag
válasz
King Unique #70629 üzenetére
Igen,igazad van.Valóban a Classic Shell-t használom már régóta és valahogy átállt vagy átállítottam az olasz nyelvre.
Viszont lenne egy másik kérdésem:egy pár hónapja ha belépek a 8,1 csempés kezdő képernyőre,csak a régebbi alkalmazásokat tudom megnyitni, pl.Office vagy amit én töltöttem le pl. VLC,Aimp,Irfan View stb.
Amelyek a 8,1 -el települtek (Naptár,Hírek ,Fényképek stb. vagy amiket a Windows áruházból töltöttem le megnyitáskor egy pillanatra felvillannak és leülnek a tálcára, nem tudok megnyitni őket.Ugyanígy nem tudom megnyitni a jobb oldali begördülő menünél a beállításoknál a gépházat.Mit próbáljak?
[ Szerkesztve ]
-
takjoe
tag
válasz
micafighter #47380 üzenetére
Bár engem szerencsére nem érint, de minden elismerésem a munkádért (meg az előzőekért is)
[ Szerkesztve ]
-
takjoe
tag
válasz
realmadrid92 #46238 üzenetére
Kösz.
-
takjoe
tag
Sziasztok!
Kérek szépen egy kis segítséget: szervízben volt a gép, Win 8.1-Enterprise Evaluation-t telepítettem rá , egy néhány dolgot már visszaraktam de egy pár program megnyitásakor minden alkalommal kéri tölem a rendszergazdai jelszót Hol és mivel lehet ezt kikapcsolni?Kösz :J
[ Szerkesztve ]
-
takjoe
tag
válasz
Barthezz2 #45379 üzenetére
Szia!
Nekem ez a probléma sok más mellett:pl.a bootolási idő 2-3 percre megnőtt, a Win8-ról a 8.1-re való frissítés után jelentkezett. Rengeteg fórumot végigjártam, minden javaslatot kipróbáltam, de egyik sem segített
Három hét után visszaraktam a sima Win8-at és a problémáim megszűntek.
J.[ Szerkesztve ]
-
takjoe
tag
válasz
micafighter #44603 üzenetére
Kösz (bocs).
-
takjoe
tag
válasz
vigyori78 #44596 üzenetére
Szia!
Az alsó képen szereplő rendszerkonfiguráció panelt sehol sem találom.
Egy másik dolog amire nem tudom a választ: alvó módból sehogyan sem tudom visszahozni a gépet,egyetlen megoldás,hogy a gépen lévő főkapcsolót hosszan nyomva kikapcsolom ,majd újra bekapcsolom.Ugye ez nem normális dolog?A régi gépemen egér vagy billentyű mozgással fel tudtam ébreszteni. Ez a gép (Dell) vagy Win8.1 hibás beállítása?
Kösz:J -
takjoe
tag
válasz
Sub-ZeRo #44564 üzenetére
Vinyón vagyok, akkor a sima 8-nál a 15-20 mp az hogyan lehetett.Nem csak egyszer, hanem folyamatosan kb. két hete, amióta vettem a gépet. Igaz ezen én is elámultam különösen,hogy kb. 10 éve most van új gépem, előtte a régi gépen az XP-vel néha 2-3 percig tartott a betöltés.
Windows old mappa?Lehet-e törölni?
Még egy: be van állítva alvó üzemmód ,de nem tudom sehogyan felébreszteni egérrel vagy billentyűvel,csak a bekapcsológomb hosszan nyomva tartásával tudom először kikapcsolni,aztán újra bekapcsolni.Így sok értelme nincs a dolognak (a gép biztosan csak alszik, mivel az állapotjelző led világít)
Kösz:J -
takjoe
tag
válasz
micafighter #44554 üzenetére
Végigjátszottam a listát, a betöltési idő lement 40-50 mp-re,de ez még mindig sok szerintem.
A 8.1-re való frissítés után keletkezett Windows old mappát (kb.6 GB) törölhetem-e? -
takjoe
tag
válasz
micafighter #44554 üzenetére
Kösz,megpróbálom ezeket.
-
takjoe
tag
Sziasztok!
Két hete van egy új Dell laptopom, Win8 van (volt) rajta gyárilag telepítve.Jól működött,15-25 mp alatt felállt a rendszer,a programok is villámgyorsan elindultak.Tegnap este frissítettem a Windows áruházon keresztül 8.1-re.
Azóta iszonyúan lelassult a gép,betöltés másfél-két perc alatt, a programok is nagyon lassan indulnak.
Nem raktam rá más programot,nem változtattam semmit,ami esetleg ezt okozhatná.
Kérek szépen segítséget,tippeket mi lehet a baj?
Kösz:J[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.