- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Ok, megoldódott, megint törölni kellett a registry értéket, majd újra létrehozni, újratelepíteni a programot megint, s így most jó lett. Egyébként más bajom nekem sincs a rendszerrel, sőt, win 8 alatt valami alaposan összegabalyodott a hangbeállításaimnál (konkrétabban a mikrofonommal volt bajom), már mindent végigzongoráztam (kivéve a win 8 újratelepítést) amit lehetett, de nem sikerült orvosolnom. A win 8.1 telepítése viszont helyrerázta a problémát!
-
flash-
veterán
értem köszi a választ.
bootidő is jobb lett ugye?
meg emlékszem még tavaly olvastam hogy win8nál nem indul el minden szolgáltatás csak amire szükség van szóval gondolom akkor az erőforrásokat sem terheli annyira,ezért jól gondolom hogy elvileg a win8 még régebbi gépen akár gyorsabban is futhat mint a win7? -
xxSanchez
őstag
-
Tirexi
addikt
Akkor ezek szerint csak pár béna User-ről van szó. Ennek örülök.
Amúgy minden más megy már rajta rendesen? Úgy mint Skype, Steam, Xfire, TS stb programok?Driver-es támogatás is halad? Múltkor a laptop-on nekem 1 óra volt beindítanom a Wifi-t mert folyton azt írta ki a driver-re, hogy nem támogatott oprendszer. Végül manuálisan sikerült driver-t integrálnom bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged