Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
fleetcmd #19619 üzenetére
Akkor sem a ha a tiszta szoftveres Win7 nem frissített verzió hanem rendes Win7? Mert telepítésnél ennél a lemeznél amit kaptam csak betettem és a frissen kibontott SSD-re feltoltam viszont egy előző esetben (1 évvel korábbi lemez esetén) sírt h ez csak frissítés, és nincs mit frissíteni, szóval akkor ez a verzió tuti nem frissíthető?
-
törölt tag
válasz
fleetcmd #19410 üzenetére
Értem. Tehát bárkit - spec engem, de mindegy, mert nem említettem volna, ha nem jössz ezzel - lehet gyakorlatilag hülyének titulálni, de a rendszerre nem lehet illetlen szavakat alkalmazni. Akarsz róla beszélni?
(#19407) Tamás88
Nem ezért. Sok vele az élőmunka. Ezért.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz
fleetcmd #18990 üzenetére
köszi, a lines at a time-ot átálítottam 1-re, valamelyst javult de így is ugyanolyan csak nem annyira zavaró... viszont a controlt mindíg el kell engednem, mert hanem zoomol magától scrollozás nélkül...oké, bocsi, én vagyok a hüje, a logitech setpoint drivere zavart be....
azért köszi a segítséget...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
törölt tag
válasz
fleetcmd #18768 üzenetére
Az UO valóban nem, de a félreértés fentebb tisztázódott számomra, még ugyan ebben a hsz-ben.
"Az, hogy fájlszinten szinkronizálod a /home könyvtáradat, teljesen más, mint hogy a beállításaidat szinkronizálod."
Neked. Nálam meg minden saját beállítás a /home-ban lévő fájlok által határozódik meg, így a beállításszinkron=fájlszinkron."A DropBox sem az operációs rendszer része, hanem külső megoldás"
És? Ez mit befolyásol a szolgáltatásokon?(#18765) woland_y2k
Nem elvileg, gyakorlatilag. De egyrészt nyilván nem lehet mindenre kiterjedően használni, nem is érdekelt minden funkciója, azon túl én nem ahhoz vagyok hozzászokva, hogy a legkisebb probléma esetén újratelepítem az egész rendszert. Mert erre a legtöbbször nincs szükség. Nem csak Linuxon, de Windowson sem. És ott sem volt ez a szokásom. És mivel nekem (mondjuk a kevés használat okán is) ilyen újratelepítési problémám nem volt, így nem is szembesültem ezzel a világforradalommal.
Azt meg hadd döntsem el én, hogy mikor, mit és hová írok. Köszi. -
rétisün
veterán
válasz
fleetcmd #18791 üzenetére
az oké, hogy egy kulccsal egy időben csak egy gépen lehet win8.
de mivel már nincs alaplaphoz kötve az oprendszer, 'tiszta' telepítéssel (mivel ugye van egy .iso-m hozzá) tudom használni másik gépen is, közben a frissítéshez használt oprendszert meg azon a gépen, amelyiken a frissítést futtattam, nem?ugyankkor a frissítéshez használt oprendszert elvileg nem használhatod azután, hogy frissítetted. hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lexus, Toyota topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Politika
- Hobby elektronika
- További aktív témák...