-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Jaaaj...
(Hogy fognak ennek itthon örülni)
-
Lall
veterán
válasz
nicu71 #36889 üzenetére
Kabe, elkezdtem ssd-ket nézni.
Mennyi helyet foglal a 8 (8.1) ? Egy Kingston 60GB Kingston V300 szerintem elég lenne. Ugyis kiesne a laptopból az 500-as vinyó.
Pár szóban tapasztalatot írj már légyszi. Láthatóan, érezhetően gyorsabb SSD-vel? Megéri azt a minimális befektetést?
-
Lall
veterán
válasz
xxSanchez #36874 üzenetére
Igen azt, de most olvasom, hogy sokaknak ugyan ez a baja.
Valaki ezt írja (ncore)"Blokkolták az összes olyan kulcsot, ami eredeti, mert nem jelent meg még a szoftver, ha 8.1 et aktiváltál vele valamilyen verziót. Az enyémet is blokkolták, mert még nem jelent meg."
Igaz lehet?
-
Lall
veterán
Win8-at lehet frissíteni 8.1 RTM-re, hogy ne törlődjön minden?
-
Lall
veterán
Elérhető már a magyar preview? (Bocsi, lusta vagyok keresni)
-
Lall
veterán
Vitát/elmélkedést részemről lezárva. Az MS 1 hét múlva csak úgy döngeti majd a mellét a frissítési adatok tükrében. Még az sem gondolom, hogy nem volt ebben egy kis szándékosság is. (Megj: Én csak a hivatalos Win7 to Win8 frissítésre gondolok, nem a warez Win7-re upgredelt Win8-ra)
-
Lall
veterán
válasz
GeneraL_XTX #17235 üzenetére
Én nem beszéltem virágbolti win7-ről. Én hivatalosról beszéltem.
-
Lall
veterán
válasz
Воланд #17210 üzenetére
"es igen, az ms magaszrol tesz ra, neki az a lenyeg, hogy hasznaljak a rendszeret."
Itt a lényeg. Örül, hogy a user akinek eddig is jogtiszta w7-e volt a megjelenést követően frissített w8-ra. Az MS nem gyúrhat másra, minthogy a képünkbe tolja minél olcsóbban a rendszerét. Sikerül is neki.
betyarr: Mi történne? Agyonlövik, mind a sokmilliót?
-
Lall
veterán
válasz
Воланд #17205 üzenetére
Semmiféle BSA ellenőrzést nem kap egyszeri juzer és nem hinném, hogy a BSA egyáltalán rácuppanna ilyen 45000 Ft valamire. Amúgy szerintem az MS örül, mert növeli a statisztikát, mi örülünk, mert olcsóbban vettük.
Ez azért közel sem warez kategória.
Inv1sus: Egyelőre semmilyennel. És szerintem ezután sem fog.
-
Lall
veterán
A letöltés legvégén azt mondja a frissítési segéd, hogy a letöltés megszakadt, érvénytelen adatok. Ilyenkor mi van? Ki van fizetve, az MS elküldte a termékkulcsot hozzá.
-
Lall
veterán
Meddig érvényes a promóciós kód? Most vettem észre, hogy nincs a bankkártyámon elég pénz, hogy leemelje az upgrade árát.
-
Lall
veterán
Technikai kérdés. Ha megvásároltam a Windows 8 Pro-t és neadjisten beszar a vinyóm vagy cserélek ssd-re, akkor hogyan tudom majd újra feltelepíteni?
-
Lall
veterán
Uff... Lenne két kérdésem.
Ha upgredelem a win7-em a tegnap/ma megjelent windows 8 Pro-ra, akkor minden adatom oda avagy nem?
A másik nem windows 8-ra vonatkozó kérdésem, de hátha tudja valaki a választ. Összevontam a windowslive.com-os email címem az outlook.com-al. Hogy lehet azt elérni, hogy a telefonon is jelezze, ha az outlook-ra érkezik mail. Esetleg tegye át a live-ba.
-
Lall
veterán
Ha a Win8 fent van egy másik partíción és azt a partíciót formázom, akkor eltűnik az egész boot menüstől, mindenestől? Hogy a legegyszerűbb "uninstallálni"?
-
Lall
veterán
Az üzeneteknél ha valakivel beszéltem (fb vagy msn), hogy tudom törölni? Illetve, hogy tudom offline-ba rakni magam?
-
Lall
veterán
Ez a Metros IE még most sem akar indulni. Valakinek tipp, hogy miért? Googleban sem talaltam hasznos infot.
-
Lall
veterán
Még nem tettem fel semmit. Szűz.
Bejöttek a lapkák, rákattintottam az explorerre és se kép, se hang. Nem értem. Ha kihúzom az eget a jobb szélre ott vannak a futó programok köztük az explorer is (mintha töltene)
kurvanagy E betű, de ha újra rákattintok, ismét visszadob.vlevi: Közben arra rájöttem. Talán értelemszerű.
Erről viszont eszembe jutott egy könnyítés. Van olyan egér amin van "winndows gomb"?
-
Lall
veterán
No felraktam. Elsőre szokatlan. Csinál furcsaságokat is. Ha rákattintok az Explorer lapkára, akkor elindul, nagy E betű a képernyőn és visszalép az asztalra amin a lapkák vannak. Tehát nem nyitja meg az explorert. Ha a sima régi Win7 féle asztalról indítom elindul. Plusz még nem jöttem rá, hogy lehet visszalépni az asztalra, hogy lehet bezári alkalmazást? De ez mondjuk az én tudatlanságom.
raidx: Köszi, közben én is kigugliztam és elolvastam az ide vonatkozó dolgokat.
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
Sziasztok!
Adott egy Dell laptop, amiben 500GB vinyo' van 250Gb szabad hellyel (1 partició). Hogy lehet a legegyszerűbben rávarázsolni a Win8-at úgy, hogy a Win7 ne sérüljön, megmaradjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest