- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Micsurin
nagyúr
-
-
moldvan
csendes tag
válasz
adamssss #37957 üzenetére
Szia,
Köszi,
Eddig a harmadikat próbáltam, vagyis van egy USB pendrive-om, rajta WIN8-cal, de nem tudok belépni a BIOS-ba. Az SSD miatt vagy nem tudom, de olyan gyors, hogy egyszerűen semmit nem regált rá, bármelyik billentyűt püffölöm ezerrel.És így nem tudok pendrive-ról bootolni :/
-
KISDUCK
addikt
válasz
adamssss #37732 üzenetére
Hát ez amd+amd, letöltöttem a legfrissebb bétát azt írták valahol, hogy van benne dual graphics támogatás remélem jó lesz. Most elkezdtem szedni az updatet 1mb-s nettel holnap mire hazaérek melóból talán lejön. Ha baj lesz a rendszerrel, akkor legrosszabb esetben visszamásolom a ma mentett rendszerképet és várok driverekig.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
adamssss #37539 üzenetére
Hát rengeteg oldalt látogatok néha rizikósat is másik gépemen ugyan win 7 van de azon avast free vírusírtót használok meg comodo free firewallt használok és elégedett vagyok velük na meg Malwarebytes Anti-Malware írtót és hát szerintem sosem volt a windows ban a beépített vírusírtó/tűzfal kombó és most sem hiszem hogy annyit fejlődött volna.
-
vlevi
nagyúr
válasz
adamssss #34650 üzenetére
1-2 hónapja jött jött egy levél az MS-től, amiben azt írják, hogy megszüntetik a fiókok összekapcsolásának lehetőségét.
Régebben nekem is volt freemailes címhez, aztán újabban a gmailhoz is egy live id-m, ami ugyebár skype meg messenger account is volt egyben. De mostmár megint kettő külön van nekem is. -
sch_a
addikt
válasz
adamssss #32682 üzenetére
A legegyszerűbb, ha beállítod, hogy az adott gép mindig ugyanazt az IP-t kapja. Ezt vagy a routerben állítod be mac address alapján, vagy egyszerűen a gépen állítasz be statikus IP-t, persze olyat, amit a DHCP szerver amúgy nem osztana ki. Általában alapbeállításként .100-tól ossza a címeket, szóval ha a 192.168.1.1 a router, akkor a 192.168.1.2 mehet a gépnek. De praktikusabb ha a routerben állítod be.
-
-
blokad
senior tag
válasz
adamssss #32480 üzenetére
Szia!
Ha egy hálózaton van a két gép, akkor először is a Win7-esen Vezérlőpult-Rendszer, majd bal oldalon Távoli beállítások, és ott tudod engedélyezni a bejövő kapcsolatokat. (Windows 8-as ascreenshot, de nagyon sokban nem tér el.)
Utána, már megadod a gép nevet és csatlakozik. Alapállásban kell a gépre egy jelszóval védett fiók, amivel be tudsz jelentkezni távolról. Ennyi a trükkje
-
Visormail
addikt
válasz
adamssss #28531 üzenetére
Az exe fájl elírás vagy portable változatról van szó? Nálam a C:\Users\Nevem\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup mappában van a parancsikonja, rendes telepítős változat és indul is. Azt tudni kell a win8-ról, hogy ha egy programra a kompatibilitás fülön beállítod a rendszergazdai jogot, akkor azt nem indítja automatán a rendszerrel, hiába van az indítópultban. Ilyen esetben csak a feladatütemezőt lehet használni.
-
endruboy1
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest