Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Hali!
Otthoni csoportban hogy tudok úgy megosztani egy mappát, hogy ne kérje a jelszót másik gépről? Jelszó védelmet már kikapcsoltam, de mégis kéri, ha egy mappát megosztok, a Public felhasználó alatti mappákhoz nem kéri e jelszót. Egy média lejátszón szeretném tallózni a megosztott mappát, wifi-n keresztül megy a dolog. Eredeti Win 8.1 Pro x64
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Mi a legegyszerűbb megoldás egy win 8.1 clean install-ra win 8 kóddal? Csak úgy lehet, hogy win 8 fel, és utána áruházból frissítem. Már rég jártam ebben a topikban, nincs valami egyszerűbb megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
lehet már páran megkérdezték, de sok a hsz.-t nem olvasom végig. most akkor csak úgy tudom mindig telepíteni a win8.1, hogy a sima win8-at a kódommal feltelepítem, és utána frissítek?
és ezt hányszor tudom megcsinálni? win 8.1 iso-val nem is működne a kódom?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz
Kezdő Balázs #37525 üzenetére
Nálam most végzett a frissítés, az elején kicsit nyögvenyelős volt a letöltés, de aztán beindult. A telepítés már gyorsan ment.
-
daveoff
veterán
válasz
Blue Eagle #36380 üzenetére
Nekem semmi gondom a win8-al, jól elvagyok vele. Csak az nehogy már világsiker legyen, hogy beraknak egy start menüt, ami ugyanúgy a metro felülethez vezet. Ezt meglehetett volna oldani egy kb 20 megás frissítéssel is.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz
rgeorge #35511 üzenetére
Ha már itt tartunk, lenne még egy kérdésem. Szerinted érdemes megvenni a pro verziót, hétköznapi használatra, én nem látom értelmét. Ja és ha megveszem ezt az oem verziót, tudom valahogy telepíteni lemez nélkül is (pl. netről lehúzom), mert nincs optikai meghajtó a gépemben.
-
daveoff
veterán
Sziasztok!
Esetleg valaki meg tudná nekem mondani, hogy ha most megveszem a win8-at, akkor azt ingyen tudom majd frissíteni a 8.1-re, vagy külön meg kell venni hozzá majd frissítést? Mert ha igen, akkor inkább kivárom a 8.1-et.
Erről a verzióról lenne szó:
Windows 8 64bit Magyar OEM
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)