Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
hát ez valami remek, véletlenül megnyitottam WU-t a gépen, és az fogadott, hogy a
"W10-es frissítés készen áll. telepítés megkezdéséhez indítsa újra a gépet"
és egy újraindítás gomb mellette.
most éppen melyik frissítést kellett volna letiltanom?
az a baj, hogy nem biztos, hogy kell nekem a W10, attól tartok, hogy valami miatt tuti szívni fogok hardwer miatt (konfig az adatlapon), de főleg a szoftveres oldal aggaszt, az a pár játék amit használnék (assetto corsa, rf2, kf2, ets2, meg pár kisebb-nagyobb)egyszer már volt fenn amúgy a 10-es, végig ment a telepítés, egy véletlen mellékatt miatt, el is indult a gép a W10 rendszerrel, mert úgy gondoltam ha lejön, feltelepül utána békén hagy majd az updater, de mégsem)
gondolom, az install-t már nem tudom kikerülni (legutóbb sem sikerült)
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
-
Debilon
addikt
üdv!
keresőt használtam, de nem találtam olyasmit ami nekem megoldás lenne (ha nem találtam meg, akkor bocs)
szóval megjelent ez a frissítsen W10-re nevű dolog, de valószínűleg valamit benézhettem, mert egyszer csak feldobta a figyelmeztetést, hogy a Media Center el lesz távolítva, mert nem elérhető W10-en ezt bezárva pedig, hogy a frissítés készen áll, nyomjak restartot.. és itt csak a frissítés időpontját tudta átállítani vagy újraindítás és frissítés lenne..
na most a gondom az abban van, hogy nagyon nem szeretnék frissíteni (még biztos nem, ugyanis pár hónap múlva hardware upgrade lenne proci, vga és talán ram és az aktiválással nem akarok annyiszor szívni)
mivel tudom kilőni a dolgot, vagy most már mindenképp le fog futni a frissítés?
-
Debilon
addikt
válasz
szabonagyur #55874 üzenetére
ez kár mert azok nekem jobban bejöttek..
-
Debilon
addikt
tegnap vettem észre, hogy a gyári időjárás app már nem írja ki, a Forecast és az Accuweather előrejelzést amit egy kis lefelé mutató nyíllal lehetett előhívni, csak az MSN időjárás adatai jelennek meg
ez mitől lehet?
-
Debilon
addikt
-
Debilon
addikt
üdv!
lett közben valami újítá, hogy ha pl. elindítom az időjárás metro app-ot, és visszatérek a desktopra, akkor a tálcán látszik az ikonja, mint futó alkalmazás?
1-2 napja tűnt fel, de nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
-
Debilon
addikt
W8.1, és skydrive-os kérdés
hozzáadok egy mappát, hogy szinkronizálja a tárhelyre, (ez a mappa fix helyen van, módosítani nem tudom a helyét) de ahogy nézem ma, csak a hozzáadás dátuma szerinti állapot szerepel a tárhelyen
hogy lehet hozzáadni úgy, hogy működjön rendesen?
-
Debilon
addikt
megkérdem itt hátha csak valami op. rendszer beállítás gond (ha nem akkor bocs, és lépek máshova)
szóval adott a The Bat! levelező, automatikus backup beállítva benne, DE amikor csináűlná, ez az ablak fogad:
a szövegből gondolom, ez valami jogosultsági probléma lesz és azért nem tudja írni a fájlt az adott mappában.
mit kellene tennem, hogy működjön?
W8.1 x64-em van -
Debilon
addikt
üdv!
BIOS frissítés után szokott kelleni újraaktiválás?
-
Debilon
addikt
nyelvi eszköztár nem akar eltűnni, hiába állítom át arra, hogy "letiltva", restart után újra megjelenik az értesítési területen
ez mitől lehet?
-
Debilon
addikt
válasz
elpatkorado #30814 üzenetére
1GB RAM-al szerintem maradj a 7-el
-
Debilon
addikt
válasz
misionline #27496 üzenetére
most is frissíthetsz
-
Debilon
addikt
válasz
misionline #27494 üzenetére
csak január 31-ig volt a 9k-s ár
most már sokkal drágább
-
Debilon
addikt
válasz
Debilon #27141 üzenetére
no, jelszó van, mert kell a belépéshez is, de valamit elállíthattam, mert mintha nem lenne rendszergazdai jog a gépen, ha valamihez kell a rendszergazdai jogkör (pl. felhasználók matatása) akkor ki van szürkítve az igen gomb, és csak az ablak van, hogy "engedélyezi-e hogy ez az alkalmazás bal-bla-bla, adjon meg egy rendszergazdai pass-t" na itt az igen gomb szürke, és így felhasználókhoz sem férek hozzá
lényegében sima juzer vagyok a gépen eszerint és majdhogynem semmi olyan beállítást nem tudok csinálni ami rendszergazdai jogkör/UAC lenne
mit ronthattam el? hogy tudom megjavítani?
ha esetleg lenne rá ötlet..
a control userpasswords2 parancshoz is kell az engedély ami nem megy
-
Debilon
addikt
belépéskor kéri a jelszót ugye, namost hiába adom meg, minden belépéskor "rossz felhasználónév/jelszó" van pirossal kiírva (mondjuk az is érdekes, hogy beállítottam, hogy nem kell pass a belépéshez)
az email cím a helyén, a jelszót meg ha beírom akkor rendben beléptet
mit rontottam el?
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
hello!
a sport app-ot tegnap beállítottam, hogy az NFL rész elérhető legyen
innentől kezdve nem tudom visszaállítani magyarra, nem is szerepel az országlistában
a legfurcsább, hogy a "kedvenc csapat"-nál ha a Baltimore Ravens-t írnám be, nem is listázza ki, ha meg beírom és keresés, akkor nem találja meg.mit lehetne tenni, hogy rendesen működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nyaralás topik
- Peugeot, Citroën topik
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc