- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
NyuszyCaster #47728 üzenetére
Ezek a szép feladatok, mikor vásárlás után jönnek elő az igények
Ezzel a kialakítással legalább két hangkártya van a gépedhez kapcsolva. Egyik az alaplapi, amire a hangfalad van kötve és a másik az új USB csatlakozású headset.
Értelem szerűen csak egy hangkártya lehet elsődleges, így az arra kötött megszólaltató egységből fogod hallani a zörejeket.
Ha a használt program támogatja a szimultán több hangkártya kezelést, akkor simán megoldható. Én mondjuk nem ismerek ilyen programot, de ettől még létezhet.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy alapértelmezettre beállítod a gépre dugott headset-et, így az lesz az alapértelmezett megszólaltató eszköz. Ha a hangfalon akarsz hallgatózni, akkor lehúzod, így az alaplapi hangkártya veszi át a funkciót és hallgatod a hangfalon. Majd mikor fülesezni akarsz, akkor rádugod ismét USB-n a gépre a headset-et, ami innentől átveszi az alapértelmezett szerepet és azon fog szólni minden.
Egyszerre csak olyan programmal szólhatna, amelyik tudna kezelni több hangkártyát egyazon időben ugyanazon "hagfolyammal". Ilyen programról én nem tudok, de ettől még létezhet.
-
vlevi
nagyúr
válasz
NyuszyCaster #37441 üzenetére
En a dvd isok lejatsasahoz a media player classic, vagy vlc player, vagy xbmc-t szoktam hasznalni, mikor melyikehz van kedvem. Az xbmc egy telhes media center, egy megnezest mindenkinek meger.
-
Gabás
addikt
válasz
a rendszer egyébként külső program nélkül is megnyitja az ISO fájlokat
-
rgeorge
addikt
válasz
Vezérlőpult - Alapértelmezett programok. Ott lesz a Nero Kwik, kiválasztod, alul lesz a program alapértelmezései (a 2. lehetőség), azt kiválasztod, és kiveszed a pipát az iso mellől. Kb.
-
bon
őstag
válasz
NyuszyCaster #37378 üzenetére
Mert úgy nem lenne az indításnál net probléma. A router tartaná fenn a kapcsoaltott a diginet-et.
-
bon
őstag
válasz
NyuszyCaster #37357 üzenetére
Én router használatát javasolnám.
-
válasz
NyuszyCaster #37373 üzenetére
Akkor benne van 8.1-ben is csak nincs grafikusan ábrázolva. Ilyennek kellene megjelenni:
Ha gáz van a betűkkel akkor állítsd át a parancssor betűméretét, jobb gomb a bal felső sarokra majd tulajdonságok és betűtípus legyen 8x12 raszteres.
Ez gyakorlatilag ugyan azt csinálja, csak részletesebben jeleníti meg. Összehasonlítási alapnak szerintem jobb mint a sima élményindex. Persze én csak akkor tesztelem ha valami cserélek a gépben, amúgy semmire nem jó hiszen a gép attól még lehet gyors hogy kevés az élményindexe.
-
válasz
NyuszyCaster #37365 üzenetére
8.1nél azért próbáld meg:
rendszergazdai parancssorba (cmd néven van a metró keresőfelületén)
winsat formal
-
válasz
NyuszyCaster #37365 üzenetére
8.1-ben már egyáltalán nincs benne
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
NyuszyCaster #37347 üzenetére
Ez jól hangzik ,csak mi az a partíció? én ezt letöltöm és megpróbálkozom vele áthelyezni a C-röl D-re programokat.(remélem sikerül)
Előre is köszönöm -
válasz
NyuszyCaster #37332 üzenetére
Ha a hangal van baj, akkor azt nézd meg milyen chip van benne (via, realtek) és a hivatalos honlapjukról keress drivert.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
NyuszyCaster #37331 üzenetére
A partíciót nem tudom ,hogy hol kell változtatni,azért szerettem volna a SteamMover progival átpakolni,de ez meg nem minden progit tesz át és hibát ír ki,de lehet csak én csinálok vmit rosszul ,nem tudom ,de azért köszönöm,hogy próbálsz segíteni.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
NyuszyCaster #37329 üzenetére
Szia!
Biztosan nagyon jó ,és lehet egyszerű amit le írtál ,de őszinte leszek én ezt nem tudom megcsinálni,azért köszönöm és további szép hétvégét mindenkinek.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
NyuszyCaster #37281 üzenetére
Szia!
A C-meghajtóm elég nagy 80,GB-os ,de a D-meghajtóm meg full üres,ezért szeretnék valahogyan átpakolászni a D-re. -
válasz
NyuszyCaster #37311 üzenetére
Miért akarsz két vírusirtót egyszerre működtetni? Windows Defender = Microsoft Security Essentials
-
Jani18
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #37245 üzenetére
Pedig nem működik az alaplapra dugott monitor.Gondolom mivel még nincs driver ami támogatja ezt a fajta IGP-t.
-
pushalias
addikt
válasz
NyuszyCaster #37230 üzenetére
Egyrész Shift + F8, másrészt ha elindul full módban, akkor a metrós beállítások között találod.
8.0 esetében: Beállítások —> Gépház —> Általános —> Speciális indítás.
8.1 esetében pedig: Beállítások —> Számítógép beállításai (bocs, nekem angol van, nem biztos, hogy pontos) —> Frissítés és helyreállítás —> Helyreállítás —>Speciális indítás.
-
törölt tag
válasz
NyuszyCaster #37233 üzenetére
Sub-ZeRo által írt dolog:
Shift vagy CTRL + F8. -
törölt tag
válasz
-
válasz
Shift vagy CTRL + F8.
-
szabeska
addikt
válasz
NyuszyCaster #37219 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged