- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
Spike33 #34412 üzenetére
Nézd meg DPC Latency Checkerrel, bizonyos Intel hálókártyák driverei okoznak latency-ket (vezetékes és nélküliek). Más is okozhatja, de a checker megmutatja. Nálam először egy régebbi intel ethernet driver megjavította, de pl. azóta újratelepítve a Windows 7-et (más okból), már a legfrissebb driverrel sem csinálja.
Pontosan mi a jelenség egyébként? -
szabeska
addikt
válasz
Spike33 #34412 üzenetére
Olyan szaggatás amikor a hang és a kép párhuzamosan szaggat be néhány másodpercre, kb fél óra-óránkként? Nekem volt ilyen, de nem tudom mi okozta. Azt tudom hogy az Avast-ot leszedtem egy rendszer visszaállítás kíséretében, és megjavult minden. Valamit ütemezve csinálhatott a gép, hogy mit, nem tudom. Ennek ellenére nem biztos, hogy az Avast a ludas!! Milyen irtót használsz és milyen gyakorisággal frissít adatbázist? Azóta visszatettem az Avastot, és működik minden remekül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest