-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
haha...hát pont ilyet vettem
v300 60 G...
nálam most van 23 G szabad hely ,office meg pár program a C-n /sosem használok rengeteg szoftvert,úgyhogy nekem elég lesz,eddig is mindig precizen karban tartottam a wint,eztán is így leszAzért világmegváltást ne várj...tényleg gyorsabb az indítás,leállítás meg az alkalmazások is kapnak egy adag adrenalint, kb ennyi.Viszont az eddig csendesnek hitt HDD tényleg megszűnik "dorombolni"!
-
konyi79
addikt
Azért a 60G nem biztos elég a 64 bites 8-nak. Először én is ekkora partíción kezdtem, de hamar elérte az 50 gigát úgy, hibernálás ki volt kapcsolva, a lapozófile meg 400Mb-ban korlátozva. Pár nagyobb program elég volt hozzá (teljes office csomag, vegas pro12, ps5, autocad, meg pár sallang). És a frissítésekkel ez csak nőni fog. Ha nem az SSD-re kerülnek a programok, akkor meg semmi értelme az egésznek. Szóval SZERINTEM 64 bites 8-at nem szabad már 100Gb alatti partícióra rakni, főleg ssd-n (TRIM)
-
dejaris
addikt
Nekem is egy 60-asom van. El lehet ferni rajta, ha el akar az ember, en meg egy jatekot is ra tudtam rakni, a szoftverek melle. Eloszor nem ereztem olyan hu de gyorsnak, de hosszabb tavon visszagondolva, eltunt az a sok kis apro lassulas es a hdd-nek is jobb a valaszideje.
-
lck
senior tag
- Felraktam lehúzott nettel offline, azzal a "közismert" közös kulccsal amit mindenkinek elfogad. Ügyelve a pro illetve core verzióra.
- Még mindig offline. Rendszergazda parancssorban kicseréltem a kulcsot a saját jogtiszta kulcsomra ezzel a paranccsal: slmgr.vbs -ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
- Újraindítottam most már nettel. Pár perc múlva automatikusan beaktiválta. -
szabeska
addikt
Ez hülyeség. A nem eredeti kulcsokat amúgy is blokkolnák, amelyik eredeti, azt pedig el kell fogadnia. Installáláskor talán okt 17-ig még nem fogadja el (bár ha nincs net a gépen nem tudom ezt hogyan kontrollálják dátum alapján - talán BIOS-ból nyerik ki - ehhez nem értek), de telepítés után a gépházban el kell(ene) fogadnia. Nekem msdn-es kulcsom van tesóm által, telepítéskor nem akarta megenni, másik kulcsot adtam meg neki, a gépházban viszont copy paste módon aktiválta is.
-
szabeska
addikt
Lehet, bemountolod az iso-t, futtatod, és a meglévő adatok megőrzését választva telepíted. Winyóval kb 30 perc, SSD-vel gondolom gyorsabb a folyamat. A felesleges telepítési fájlokat Lemezkarbantartóval (rendszerfájlok törlését választva) törölheted utána, 4-5 gb marad vissza.
-
Воланд
titán
megserti a felteteleket, szandekosan, en meg nem fogom meg a fejet is megsimogatni melle, hogy jol van, ugyes vagy.... szvsz az elmult 200 hozzaszolasbol tisztan lathato, h semmilyen ellenorzest nem csinal az ms, meg egy agyonhackelt rendszerre is fel fog menni az upgrade (ahogy felmegy msdn-enre is, aminek a licencszerzodeseben benne van, hogy csak tesztelesi celokra hasznalhato), de ettol meg nem lesz jogtiszta a telepitett rendszer, ha szigoruan a szerzodesben leirtakat vesszuk alapul.
es igen, az ms magaszrol tesz ra, neki az a lenyeg, hogy hasznaljak a rendszeret.
-
kcsa
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest