- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Draken #48472 üzenetére
Hát pedig ahhoz van köze valószínűleg, arra kellene programot keresned ami azokat ki tudja törölni. Ezek olyanok mint Mp3 zene esetében a Tag-ek, hogy lejátszásnál tök mást írt ki, mint maga a fájl neve.
A metainfó menti el a kép adatait, és itt pozíciót, gps koordinátát értek alatta. -
micafighter
nagyúr
válasz
Draken #41079 üzenetére
Egyszerüen felrakod a legújabb verziót (4.x). Kompatibilis. Én a végleges 8.1en használom már egy ideje, gond nélkül.
(#41078) bolyhos bari a végleges 8.1ben sok minden változott még az RTMhez képest is, a Previewhez képest meg föleg, ugyhogy az nem biztos, hogy ha a Preview tökéletes, akkor a végeleges is az lesz neked. A particiós problémával én nem találkoztam, de én csak RTM-et meg a véglegest telepítettem. A telepítés alatt mindkettőnél lehetett választani particíót, hogy hova akarod rakni. Ugyhogy afelől nem lesz gond.
(#41081) tojaaji Ez a saját számitógéped? Mit próbálsz csinálni?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Draken #36605 üzenetére
Hat, nekem a regesregi gepemen (1 magos p4), a kmplayar neha nem birta a gyurodest, de az mpc hc ugyanazokat videokat szepen vitte. Legalabbis igy emlekszem. A mostani konfigomon (i5), ezt mar nem tudom kiprobalni, szopas is lenne, ha ezen a gepen barmilyen video szaggatna. :-)
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Draken #36367 üzenetére
Ha marad is néhány "szemét", de a fő összetevők: a Program Files ill. Programfájlok (x86) könyvtárból törlődnek (.exe, .dll) Valamint a reg. bejegyzések amik a szerviz szolgáltatást, azaz az indulást és a háttérben működést biztosítják, mindenképp törlődnek (és talán ez a fontosabb) uninstall alkalmával. (Ha marad is vissza valami a Programfájloknál, azt kézzel úgyis lehet törölni.)
A lényeg, hogy nem lesz semmi ütközési probléma, ha a program eltávolítása megtörtént. Szerintem.
-
King Unique
titán
válasz
Draken #36073 üzenetére
Azt még a webes felületen, ha végigkattintgattad ott kell keresni (célszerű lementeni txt-be), mielőtt az sdx fájlt letöltött, ne itt a download managerban keresd
, de aszem emailt is küldenek, az alapján is visszakereshető.Legalábbis "nálunk" így ment, de a "View your order"-nél nincs ott esetleg
-
Draken
őstag
válasz
Draken #36068 üzenetére
Egy kis segítséget ha kérhetnék dreamsparkkal kapcsolatban, nem találom sehol a product key-t, ott nincs, ahol írja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged