-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
zoltan6 #61693 üzenetére
Valóban nem, engem csak az zavar hogy a nevem helyett a gmail-es címemet írja ki felhasználónévnek, és bejelentkezéshez is azMS fiókhoz tartozó jelszót kéri, amit biztonsági okokból elég hosszúnak adtam meg (kétlépcsős azonosítás mellett persze). Én a gépet pedig elég gyakran zárogatom le, és inkább a szokásos rövid jelszavamat használnám.
-
tonyrulez
őstag
Biztos volt már, de nem találom: Lehet Win8.1-en telepíteni Metro-vagy-mi alkalmazást anélkül, hogy a lokális fiókomat Microsoft fiókká változtatná? 8-ról 8.1-re frissítéskor is ez volt, és tettem át lokálissá. Mikor telepítenék, beléptet a Microsoft-ba, de megint ugyanaz fogad mint telepítéskor, tehát hogy a komplett felhasználói fiókomat átváltaná MS-re. Én pedig ezt nem akarom.
-
tonyrulez
őstag
válasz
#10726912 #50669 üzenetére
Itt le van írva hogy hogyan kell nyelvi csomagot letölteni és telepíteni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
gr.bence #47378 üzenetére
Célprogrammal, mondjuk EaseUS Partition Master
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Most egy tört Win8 van a gépemen (így kaptam, úgyhogy peace), és van egy jogtiszta Win8.1 iso-m is. Valahogy megoldható az upgrade úgy hogy ezentúl jogtiszta legyen? Totálisan be van lakva a gép, nem szívesen törölném a komplett op. rendszert csak emiatt. Nyilván XP-ről Win7-re váltáskor ilyet meg se kérdeznék, de a 8 és 8.1 között lényegében semmi különbség. -
tonyrulez
őstag
Olyan problémám lenne, hogy nem működik a wifi. Egyszer csak elszállt a net, repülő üzemmódba tettem majd vissza, hátha ez megjavítja (eddig meg is szokta), most viszont a visszakpcsolás után azt írja hogy Wifi kikapcsolva, tálcán a térerő helyén is piros X van. A gépet párszor újraindítottam, feltettem a frissítéseket, egy YT-videó alapján a választhatóakat is fel akartam volna tenni, de kábelen sem szedte le a frissítést. Más weboldalak feljöttek, igaz nagyon lassan, mintha betárcsázós netem lenne.
Ezzel mit lehetne csinálni? Miért csesződött el egyik pillanatról a másikra? -
tonyrulez
őstag
Az lehetséges hogy alvásba teszem a gépet, aztán egy idő után meggondolja magát és átvált hibernálásba? Tegnap éjjel alvó módba tettem, most bekapcsoláskor viszont nem pöccre indult a rendszer, mint máskor, hanem sokkal tovább tartott az indulás, mintha hibernáltam volna.
-
tonyrulez
őstag
válasz
KISDUCK #37472 üzenetére
Win+R → regedit, és itt vannak a cuccosok.
Fájlok jobbklikkjéhez
HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers
Mappák jobbklikkjéhez
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shellex\contextmenuhandlersAmi nem kell, töröljük. Érdemes előtte a törlendőt lementeni, (jobbklikk→exportálás), és ha meggondolnánk magunkat akkor beimportáljuk.
-
tonyrulez
őstag
válasz
L_YKing #37306 üzenetére
Nem "erősen", hanem a jobb széléről való húzáskor jön elő a Charms Bar. Top Answer alapján letilthatóak ezek a gesture-ök.
-
tonyrulez
őstag
Hogy lehet azt megtiltani a Win8-nak hogy kénye-kedvére leálljon? Kiírta hogy a mai napon újra fog indulni, mondom oké, majd csak rákérdez mint a korábbi Windowsok, de nem. Hibernáltam a laptopot, mert azt akartam hogy gyorsan induljon, aztán mikor kellett volna, szépen komótosan bebootolt és elment vele ~10 perc hogy felálljon az egész rendszer
(nem lassú laptopról van szó, csak sok a szarság ami elindul startupkor). Ergo "felülírta a parancsomat", hibernálás helyett teljesen leállt és frissített. Keresgéltem ilyen beállítást, de nem nagyon találtam.
-
tonyrulez
őstag
Én sose használtam start menüt, főleg mert marha lassan jöttek fel. Persze megeshet hogy az eddigi gépeim voltak lassúak
-
tonyrulez
őstag
válasz
artiny #35505 üzenetére
Nem kapcsoltam ki se semmi, de a Modern (alias Metro) felülettel eddig 2-3-szor találkoztam 4 hónap alatt. Hibernálom, induláskor rögtön asztal jön fel, ha meg újraindítom, egy kattintás hogy megint az asztalon legyek. Nem értem hogy ez miért zavar annyi embert.
Főleg a sok ellenszenves embert, hogy úgy szar ahogy van etc etc (ne vedd magadra artiny), amikor a Win8 tulajdonképpen egy Win7 más startmenüvel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged