- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
mefistofeles #68529 üzenetére
Nem lehet, de ext2/4 viewerrel tallózhatsz benne, vendég linuxszal meg azt csinálsz, amit akarsz
Vendég Linux alatt minitool partition wizardot értek. -
worxland
addikt
válasz
mefistofeles #65155 üzenetére
Rosszul hitted.
-
MasterMark
titán
válasz
mefistofeles #65151 üzenetére
Azért mert a 32 bites oprendszer összesen 4 GB RAM-ot tud megcímezni. Ebbe bele kell venni a VGA RAM-ját is, a proci cache-jét is, illetve ha valami hardvernek még van külön memóriája pl. hangkártya, akkor azt is.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
mefistofeles #65151 üzenetére
Nem alaplapi a videokártyám.
Csak ezekben a hardveres dolgokban nem vagyok járatos.
Az op. rendszert magam telepítem, stb, tehát ez a része megy.Most látom, hogy írtál.
Mindenképpen felrakom majd a 64 bitet, csak most nincs időm.Tisztaszoftveres WIN8.1-em van.
Köszi a válaszokat! -
cattus
addikt
válasz
mefistofeles #65096 üzenetére
Az Asztalon nyomj F5-öt.
-
Maszi65
csendes tag
válasz
mefistofeles #63693 üzenetére
Sziasztok!
Kettő rendszerből a windows 8.1-re sikeresen feltelepült a KB3033446-os update. A másik 8.1 pro media centerrel, azon már mindent elkövettem, hogy feltelepüljön a frissítés. Ha valaki esetleg tudna rá valami megoldást annak örülnék
. Előre is
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
mefistofeles #64293 üzenetére
Tapasztalatból mondom, most még nincs vele semmi gond, de később előjönnek majd a problémák. Érdemes inkább újrahúzni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
mefistofeles #64222 üzenetére
Fura, de lehet, hogy igaza van, driver sincs hozzá a honlapon, csak 64 bites Win8.1-hez. Az, hogy nem támogatja, nem teljesen igaz, de kell egy kicsit bütykölni, hogy menjen a telepítés.
Itt konkrétan ezzel a típussal küzdenek, ugyanez a probléma. Ha nincs az illetőnek Windows 8-a, de van egy nem OEM Win7 licence, szerintem legjobb, ha majd frissíti Windows 10-re, addig meg használja a fenti link segítségével felvarázsolt Win7-el.
-
Balazska15
senior tag
válasz
mefistofeles #64222 üzenetére
Nem találtam sajnos most hirtelen az alaplapra vonatkozó információt, de erről a laptopról van szó.
-
kisapa
senior tag
válasz
mefistofeles #64136 üzenetére
Nekem is települt 04.04-én és én sem kapok üzeneteket.
-
TIT
veterán
válasz
mefistofeles #64104 üzenetére
Köszi kipróbálom ill.az egyik frissítést kell lekapni,csak nem is akarja eltávolítani.
amd ahci driver úgy elcseszi ahogy van. -
válasz
mefistofeles #63882 üzenetére
Ez már troll szint
-
okipoki
aktív tag
válasz
mefistofeles #63878 üzenetére
Jól megy. Csak mondom az aggaszt, hogy régebben mindig Slimdriverrel tettem fel minden drivert és jól működött. Nem értem, hogy most miért csinál ilyet?
-
okipoki
aktív tag
válasz
mefistofeles #63875 üzenetére
Az zavart meg, hogy a Slimdriver azt írta, hogy az fontos driver.
-
okipoki
aktív tag
válasz
mefistofeles #63859 üzenetére
Hogy töröljem le azt a drivert, ami a vesztemre van?
-
okipoki
aktív tag
válasz
mefistofeles #63856 üzenetére
Régen nekem működött az összes. Mióta új monitrom van azóta rossz minden.
-
King Unique
titán
válasz
mefistofeles #63661 üzenetére
Ok, kösz a megerősítést!
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #63568 üzenetére
Tiszta telepítésnél ja. Ráfrissítésnél a szabad hely lesz a kevesebb
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #63565 üzenetére
Annyira nem várom a 10-et, mert:
- A 8.0-ról 8.1 -re frissítés is elvitt 10 GB tárhelyet plusszul kb, annak ellenére, hogy lemezkarbantartóval töröltettem a Windows.old mappát
- 0-ról újra rendszert telepíteni meg nincs kedvem, akkor már az első pont addig ameddig bírja a rendszer magát. -
törölt tag
válasz
mefistofeles #63559 üzenetére
Nekem is hibátlanul megy, de azt nem tudom, miért nem lehetett ezzel a sok opcionálissal megvárni a májusi foltozó keddet
-
válasz
mefistofeles #63561 üzenetére
Most egyik pillanatról a másikra minden megnyílt és visszaállít a régi rend. Bár még mindig dolgozik a proci keményen, telepítgeti, vagy konfigurálja a frissítéseket. Legalább most már ha gitt van vissza tudom állítani a rendszert.
Köszi
-
válasz
mefistofeles #63559 üzenetére
Az nem. Megprobalom visszaallitani a rendszert csak az a gond h nem tudom megnyitni a visszaallito programot. Valami tipp? (Ja es konkretan semmi nem mukodik)
-
BenJoe80
senior tag
válasz
mefistofeles #63521 üzenetére
Igazából azért kérdezem, mert AutoCAD-el dolgozom és ha már 64 bites rendszerem van, akkor miért ne használjunk több memóriát. Jelenleg 4GB van a gépekben, de ha a több memória segít, akkor miért ne?
Akkor azt hiszem Windows 8.1 lesz a megoldás, aztán "upgrade"-elek.
-
XZoli
aktív tag
válasz
mefistofeles #63267 üzenetére
-
Gabesz87
veterán
válasz
mefistofeles #63282 üzenetére
Egyrészt a sebessége miatt (bár nincs konkrét összehasonlítási alapom, személyes tapasztalatom vele saját rendszeremen), másrészt, hogy legyen egy jogtiszta legális op.rendszerem.
Update miért ennyire kérdéses? Mik a lehetőségek, milyen frissítési módok képzelhetők el?
-
XZoli
aktív tag
válasz
mefistofeles #63253 üzenetére
Sajnos a Google szereti szívatni a Microsoftot
, nem biztonságosnak minősítette a Windows emailt, meg a Thunderbirdet , itt tudsz engedélyt szerezni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mefistofeles #63253 üzenetére
Egy kérdés: a múltkoriban bedobott google 2GB tárhely promó alkalmával (a biztonsági beállítások szigorítását erőltették) véletlenül nem állítottad be, hogy 3rd party levelező program használatakor ne a google fiókod jelszavát kelljen megadni levelezőprogramokban?
-
Aarpok
őstag
válasz
mefistofeles #49955 üzenetére
Win8 DP - től kezdve használom és már akkor tudtam megfogom venni.A Win7 - et is csak a frissítés miatt tettem vissza.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
mefistofeles #49910 üzenetére
Nem.
-
Aarpok
őstag
válasz
mefistofeles #49904 üzenetére
Oké.Akkor ha 1 vinyora akarod win7 utána win8 és tudsz választani melyiket akarod indítani.
-
Aarpok
őstag
válasz
mefistofeles #49901 üzenetére
Ha egy vinyon 2 particióval akarod akkor először a Win7 és utána a Win8 és lesz boot választó menü.Azonan ha az uefi is képben van akkor nem tudom mit hogyan nekem nincs olyanom csak a régi bios és nálam csak win8.1. van a gépen.
-
szabonagyur
félisten
válasz
mefistofeles #49896 üzenetére
Hello
Igen de figyelni kell a telepítésre, mivel úgy tudom, hogy a windows 7 nem szereti pl. a fastbootot UEFI alatt, szóval 2 rendszer esetében szerintem semmiképpen ne UEFI legyen.
Amúgy a kérdésedre igen a válasz, lesz egy boot menüd ha erre gondolsz. -
Aarpok
őstag
válasz
Akkor ha jól értem a két rendszer két vinyon?Akkor majd a biosban amelyik vinyot kiválasztod az fog bootolni szerintem.
(#49897) King Unique Nekem az asztal jelent meg,de visszakapcsoltam a csempéket.Talán én azért vagyok elfogadobb,mert sosem érdekelt a desktop kinézete az ikonokat megtaláltam rajta és indítottam amit akartam ugyan ezt a csempékkel is tudom.
-
válasz
...most találtam.... elvben működik a két windows csak tanácsos előbb a régebbi (esetemben a win 7) telepítése....
-
kengyel
nagyúr
válasz
mefistofeles #49666 üzenetére
Még elgondolkozom rajta mitévő legyek ez ügyben. Szívem szerint az egészet tisztán újrahúznám, mert az 500 GB- lemezt össze-vissza osztotta ki a gyártó.
Csak akkor ugrott az eredeti Windows.
Bár tudomásom szerint magára az OS-re nincs garancia, csak a hardverre .
Köszönöm neked is a tippeket, tanácsokat.(#49667) szabonagyur
Mondjuk ez igaz ,hogy recoveryn megmarad minden.
De ez is úgy lenne tiszta, ha alatta az előző verziót teljesen törölné. -
kengyel
nagyúr
válasz
mefistofeles #49660 üzenetére
Igen ebben igazad van, és tudok is különbséget tenni mert az asztalin már a 8.1 fut a kezdetektől.
Viszont egy dologgal nem vagyok tisztában.
Ha áruházon keresztül frissítem, akkor a Win 8 gondolom törlődik ebben az esetben ? Mert ugye a 8.1 lép a helyébe.
És teljesen eredeti 8.1 kapok ugyan úgy vissza ?
Ez nekem idegen, mert ha telepítek akkor csak is tisztát szoktam csinálni. -
törölt tag
válasz
mefistofeles #49660 üzenetére
A sima 8-as nekem is jobban bejön, csak az a tény, hogy elég rövid a "szavatossági ideje", egy kicsit visszafogja a lelkesedésemet. Nálam például a sima 8-as stabilabb, mint a 8.1.
-
Steelmanus
addikt
válasz
mefistofeles #41948 üzenetére
Kivettek a 8.1-bol az Automatikus csatlakozas opciot igy ami mukodott W 7 - W 8.0 alatt az mar nem mukodik W 8.1 alatt. Ez csak akkor van igy ha nem hasznalsz routert hanem egybol a gepbe van dugva a kabel. En is kiprobaltam a 8.1-et, sima Digi kabel a gepbe, es vartam a csodat de nem jott el.
Van aki hasznalja a ADSLAutoconnect206F7 es ez tud futni szolgaltataskent lehet kellene tenned vele egy probat. -
micafighter
nagyúr
válasz
mefistofeles #41948 üzenetére
Nem teljesen értem mi a gond. Kábeles net van a gépe dugva, ami jelszót igényel csatlakozáshoz, és az automatikus csatlakozás nem megy a gépnek? A netkábel routerböl megy bele? Ha router nélkül, közvetlen a gépbe van dugva a .net kábel, akkor is hibaüzenetet dob? Pontosan mikor látod a hibaüzenetet? Screenshot?
-
Rexcor
őstag
válasz
mefistofeles #41950 üzenetére
Köszönöm.
-
hb.grafo
csendes tag
válasz
mefistofeles #27788 üzenetére
szóval a válasz: igen, jó.
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #27785 üzenetére
Igen, ismerem a dolgot.
Illetve elég sok ilyen-olyan panasz is olvasható netszerte ami - mint utólag többször kiderül -, a víruskergető miatt van/volt. Ezt nem lehet, azt nem engedi, amaz nem megy...stb.Nah de mindegy is, az a lényeg hogy egy átlag felhasználónak általában megfelel a beépített, ha nem kapja az ívet másoktól.
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #27781 üzenetére
Így van, egyetértek. Már régóta MSE-t használok minden hiba nélkül, és természetesen a Win8 óta sem tettem fel egyéb más kergetőt. De úgy is vannak okosabbak, akik jobban tudják mi a tuti... (csak a legtöbb okos abba a kategóriába esik, akik anno a nodot istenítették mert az volt a tesztek királya - tisztelet a kivételeknek)
-
válasz
mefistofeles #27747 üzenetére
Azokat nem tudod, mert úgy van megírva, hogy vagy kicsi, vagy nagy lehet.
-
netpeti98
addikt
válasz
mefistofeles #27674 üzenetére
Igen, de tegnap egy tegnap előtti adatbázist töltött le.
Közben el kellett mennem a géptől, addig nyomogattam az Update gombot míg el nem kezdett tölteni (mondjuk elég lassan), mire visszaértem lefrissült. Már tartottam attól hogy van valami kártevő a gépen ami blokkolja a frissítést.Üdv netpeti98
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
mefistofeles #27490 üzenetére
Én is mindig rácsodálkozom, miért tart sokkal tovább a restart.
-
szabeska
addikt
válasz
mefistofeles #26846 üzenetére
Ccleaner, más nem kell
Esetleg a töredezettségmentesítés beállítása valamilyen automatikus időközre.
-
slice14
veterán
válasz
mefistofeles #26797 üzenetére
Csak megjegyzés:
A chrome-on belül van olyan beállítás, hogy win8 mode/destop mode. Nem azt nézi, hogy asztalról vagy start képernyőről indítod.
Gondolom leírom újra. Ismétlés a tudás...
-
válasz
mefistofeles #26796 üzenetére
jaj de láma vagyok...
Ha a csempés kezdőlapról lépek be akkor lesz "metró" ha az asztalról akkor minden ok! -
slice14
veterán
válasz
mefistofeles #26744 üzenetére
Szia
Miért nem a win8 download managerrel írtad ki pendrive-re?
-
vlevi
nagyúr
válasz
mefistofeles #17997 üzenetére
Igen, komoly, de ez nem azt jelenti, hogy be is kell másolni, hanem csak azt, hogy fel kell venni a libraryba.
Az csak egy gyűjtő, ahol kölönböző mappákat fog össze a windows, és egyszerre mutatja őket.
Kicsit idétlen a magyar elnevezés, még akkor is, ha a fordítása helyes.
Angolul librarynak hívják, magyarul könyvtárnak. A gond csak az, hogy nagyon sokáig a lemezen lévő, angol directory-t is könyvtárnak fordították, amit azóta már angolul foldernek, azaz mappának hívnak. De még mindíg megvan a nyoma, mert a parancssorban a "dir" parancssal lehet listázni a fileokat.
És az, amit a win7, win8 könyvtárnak nevez, az nem ugyanaz, mint a mappa.Tulajdonképpen ez a kép elmond mindent az egész dologról :
Arra kell csak odafigyelni, hogy amikor behúzol oda valami egérrel, akkor jobb egérrel húzd be, és a másolás helyett a "felvétel könyvtárba" válaszd ki.
-
válasz
Vista óta így csinálom, az összes zene mappám a zene library-hez, a képek a képekhez "csatolva" és kész. Nem kell össze vissza másolgatni, hanem így pikk-pakk egy helyen van minden, amit a multimédiás dolgok patentul kezelnek is.
Legjobb megoldás szvsz
-
Воланд
titán
válasz
-
Воланд
titán
válasz
mefistofeles #17993 üzenetére
hozza kell adni a pictures libraryhoz az osszes olyan mappat, amiben kep van.
-
válasz
mefistofeles #17989 üzenetére
Most tényleg srácok....
nehogy már csak azt lehet megnézni ami a képek könyvtárban van..... -
válasz
mefistofeles #17852 üzenetére
W7-es telepítőlemezen lévő driver-t nyugodtan használhatod, csak elsőre az eszközkezelőből, manuálisan kerestesd meg a driver-t, ne pedig a telepítőt futtasd.
(Ehhez a karihoz a Update-ről is jöhet driver, azt is megnézheted) -
PapauZ
aktív tag
válasz
mefistofeles #12686 üzenetére
Itt van egy technetes leírás is róla, kicsit részletesebb:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh831833.aspx -
Rage47
veterán
válasz
mefistofeles #12678 üzenetére
alt + 64 a @
-
Воланд
titán
válasz
mefistofeles #12678 üzenetére
aztan majd bejelentkezes utan atvaltasz microsoft fiokra.
-
soundsonic
aktív tag
válasz
mefistofeles #11618 üzenetére
-
válasz
mefistofeles #11615 üzenetére
...tudom, hogy ilyen-olyan verziók letölthetők a netről de eredeti is van?
-
< CyberBob >
őstag
válasz
mefistofeles #11533 üzenetére
Teljesen hivatalosan van magyar verzió.
-
soundsonic
aktív tag
válasz
mefistofeles #11533 üzenetére
Én gond nélkül magyarosítottam vele a 90 napos trialt
-
icons
addikt
válasz
mefistofeles #11530 üzenetére
Nem, ez alapból magyar volt
A megoldás. Itt van az összes Language Pack, szerintem nem vírusosak. A sima lp.cab az angol verzió!
És működikrétisün: igen, sejtem
-
icons
addikt
válasz
mefistofeles #11524 üzenetére
Igazából nekem az angol nyelvi csomagra lenne szükségem, rétisünt érdekli a magyar
De miután az SP-kért (8.1, 8.2, stb) is fizetni kell, ezek után semmin nem csodálkoznék
-
soundsonic
aktív tag
válasz
mefistofeles #11524 üzenetére
Azért szerintem sem, de ha az MS követni fogja az Apple frissítési folyamatát akkor lehet hogy egyes tartalmakért frissítésekért igen. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest