- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Na most már tényleg kezd tele lenni a tö....m az egész pc-vel! Már beszámoltam multkorában, hogy az oprendszer ha megy 6-7 órát és újraindítás akkor ff összeomlás, utána meg kékhalál állandóan. na ezt 5 nap alatt 5 telepítést eredményezett. Most 3 napig bírta és megint ugyan az a helyzet. Ezelőtt pedig 2 hónapig hiba nélkül ment. Azt mondták valószínű memória hiba. Evvel kapcsolatban van egy kérdésem, mielőtt beviszem boltba. Ha memória hiba akkor hogy lehet, hogy most minden indítás után rögtön kék halál, de egyszercsak felajánlott egy rendszer visszaállítást korábbi időpontra, most meg megy? Gondolom akkor ha memória hiba lenne akkor a rendszer visszaállítás után is kék halál lenne nemde? Ha meg nem memória hiba akkor gőzöm sincs
Az érdekes az ha újra telepítem és nem kapcsolom ki a gépet, ahogy most is történt pl 3 napig, akkor tökéletesen megy. De újra indítás után kékhalál. Egyszerűen tanácstalan vagyok
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az érdekes az ha újra telepítem és nem kapcsolom ki a gépet, ahogy most is történt pl 3 napig, akkor tökéletesen megy. De újra indítás után kékhalál. Egyszerűen tanácstalan vagyok