Aktív témák
-
drachos
tag
Sziasztok!
Felraktam új gépre a win 7-et, de 2 nap alatt teljesen tönkre ment (bootloásnál egyből kék halál). Most újraraktam, eddig jó. De nem nagyon merek semmit telepítgetni (driverek directx ilyenek) mert gondolom valamit eléggé elcsesztem. Szóval az egyik amire gyanakszom, az a directx 9 ill 11. Volt olyan progi, ami directx9-et hiányolt, hát felrakta, meg többször is frissítgetve lett. Kerestem directx11-et, de csak 9et találtam letölteni a microsoft oldaláról is, mintha nem is létezne 11-es directx.... szóval érdekes, vagy csak én vagyok a béna? Meg ugye azt írták, nem kell directx9 win7-re, mert a 11 visszafele kompatibilis. hát nálam nem úgy tűnt.

Aktív témák
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest