- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
McBJani
üzenetére
Egyszer már csináltam olyat, hogy beletettem +1GB ramot és nem bootolt be a gép
Ööö, hát ez hardveres vagy beállítási para lesz, és nem a Windows baja. Mondjuk úgy, hogy akkor a Win7 x64 sem fog indulni.
Nem vágom a dolgokat pontosan, de lehet, hogy le kell venned a memtuningot. Sőt, simán előfordulhat, hogy a procituningot is.
Ez nem jelenti azt, hogy nem tuningolhatsz, de azt igen, hogy mindent a default-ról szépen újra kell pöckölgetned.Lehet, hogy a rammal is akkor jársz a legjobban, ha leviszed 800-ra, és onnan lépkedsz felfelé.
Mellesleg többet ér +2Gb ram, mint mondjuk százakármennyi mhz a memóriasebességben. Ezutóbbi különbség amúgy is csak a szintetikus tesztekben mutatkozik meg, ergo pont nem kell vele foglalkozni.
Mellesleg 2: alapban 1.8-asok a ramjaid, és azért mennek 2v-on, mert 1066 helyett 1108-on járatod? Ugye nem gondolod komolyan, hogy bármit számít az a szaros 42mhz?

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest