- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Win7 X64
10GB szabad helyből maradt 3,35GB.
Előzmények:
Van nálam egy gép javításra, kivettem a merevlemezét, és betettem az én gépembe tesztelni, (persze az én oprendszeremet indítottam saját HDD-ről, W7-et)
HD sentinel azt mondta a lemezre, hogy ok, gondoltam egyet, elindítottam egy víruskarasést az "idegen" hdd-n a Kaspersky-vel.
egy darabig hagytam menni, csak közben kellett a gép másra, ezért lelőttem a víruskergetést, és kivettem a gépből a hdd-t.
Miután fölált a gépem észrevettem, hogy igen lomha lett, 1,2GB hely maradt a C-n

cc cleanert ráengedtem, leszedett 700MB szemetet, majd a lemezkarbantartóval leszedtem a visszaálítási pontokat, így lett 3,35GBHogy tudom visszakapni a helyemet? KB 7 giga a hiányzó terület.
Aktív témák
- Horgász topik
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Google Pixel topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest