- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Direkt kipróbáltam és simán fut mialatt bármi mást csinálok. hat eppen ezert.
Akkor keszits Rendszermentest az is eltart egy ideig es addig ugye pl nem sakkozunk, vagy mast csinalunk mert magat a rendszermentest kesziti akar kulso progi akar a sajat rendszermentojevel, epp delutan probaltam ki mindkettot, Mivel eleg sokaig tart amig az Arnyek masolatbol elkesziti a lemezkepet, siman at megy Alvoba, en is mindig lokdostem az egeret hogy ne szunyaljon. Es mi van akkor ha Hibrid alvas-ra van beallitva az Energiagazdalkodas?
Arro nem is beszelve hogy az MS is beismerte mar hogy igen is kell az NTFS-re a toredezetsegmentesito regen jo marketing duma volt ma meg mar valosag. Megneznem hogy ha a MFT teljesen toredezett lesz milyen gyors lesz a geped.
Amugy fizetnenek liszenszet a DiskKeepernek? Toluk vettek at csak le van butitva.
A Lapozofajl pedig egyeni dontes abban igazad van hogy -szerintem - is keves a 250 Gb nalam 2 Gb fizikai mellett 1040 a lapozofajl merete.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest