- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Aktív témák
-
Valed
tag
notim: 2gb ram, ati 3470, p8400, win7 64bit
Ha hd filmet nézek elkezd a lefoglalt memória kb 1 másodperc alatt 1mb-vel nőni, amíg el nem fogy a 2gb majd elkezd akadozni a film. A lejátszó bezárása után kb fél perccel felszabadul 1-1,5 gb. Már próbáltam több féle videokártya drivert, több lejátszót mp-hc, kmplayer, vlc, mpc-hc-ban dvxa beállítást, de mindnél előjön a hiba.
Próbálkoztam bios beállításokkal, majd mindent vissza raktam a gyári értékre (legfrissebb bios van fent), de semmi sem segített
A feladatkezelő szerint a lejátszó programok 180-250 mb között fogyasztanak, nem jelzi hogy mire megy el a többi ram.
Sima avi-knál nem csinálja.32-bites vistával tökéletesen ment minden film.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest