- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Valed
tag
notim: 2gb ram, ati 3470, p8400, win7 64bit
Ha hd filmet nézek elkezd a lefoglalt memória kb 1 másodperc alatt 1mb-vel nőni, amíg el nem fogy a 2gb majd elkezd akadozni a film. A lejátszó bezárása után kb fél perccel felszabadul 1-1,5 gb. Már próbáltam több féle videokártya drivert, több lejátszót mp-hc, kmplayer, vlc, mpc-hc-ban dvxa beállítást, de mindnél előjön a hiba.
Próbálkoztam bios beállításokkal, majd mindent vissza raktam a gyári értékre (legfrissebb bios van fent), de semmi sem segített
A feladatkezelő szerint a lejátszó programok 180-250 mb között fogyasztanak, nem jelzi hogy mire megy el a többi ram.
Sima avi-knál nem csinálja.32-bites vistával tökéletesen ment minden film.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest