- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Laccoss
addikt
Valaki tapasztal olyat, hogy a legutóbbi frissítéssel lejött egy olyan frissítés, ami instabillá tette a gépet, mert előzőleg nem volt ilyen gond, de lehet hogy az előzményben leírtak okozhatták? Nem crackelt, nem aktívált windowsról van szó.
Előzmény: Beraktam egy új 500GBos vinyót a gépbe, felismerés után kékhalál. Utána a gép rendben visszajött, viszont változó időközönként kifagyott. Játékban kb. 5-10percet bírt. Rendszeresen a fagyások előtt ez a hibaüzenet jelent meg az eseménynaplóban.
"A(z) Microsoft Antimalware valós idejű védelmi szolgáltatás hibát észlelt és leállt.
Szolgáltatás: Viselkedésfigyelés
Hibakód: 0x80004005
Hiba leírása: Meghatározatlan hiba
Ok: A szűrőillesztő működéséhez naprakész motor szükséges. A valós idejű védelmi szolgáltatás engedélyezéséhez telepítenie kell a legújabb definíciófrissítéseket."Először azt hittem a vinyó okozza, esetleg kevés a táp neki. A második vinyó nélkül is fagyott, win újrahúzása után is. Aztán rátaláltam egy megoldást, azóta nincs gond: [link]
Aktív témák
- Kolink Aviator M RGB számítógépház eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest