Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Lehet hogy az Office fórumban kellene próbálkoznom kérdésemmel, de én mégis itt tenném fel először kérdésem:
Srat menüben, bal oldalt megjelennek az utóljára megnyitott programok, pl. Excel 2010, Word 2010. Ezekre egérrel rámutatva tőle jobbra megjelennek az utóljára megnyitott dokumentumok (Legutóbbi). Nálam ez 8db.
Találtam egy olyat hogy Start-Tulajdonságok-Testreszabás-Jump List menükben megjelenített elemek száma.
Itt lehet beállítani hány darab jelenjen meg? Ha igen, nem értem, mert 10 volt beállítva, nálam meg max. 8 jelent meg
Mit jelent a Jump List, mire van hatással?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Új ingyenes hirdetések
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc