Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
gabor82
csendes tag
Köszi a válaszokat. Ma vettem a gépet del inspiron n5010. Azért nero,mert mást még nem használtam és nem ismerem többit. KIS-t már nagyon régóta használom és mindig megvédte a gépem mindentől,kitartok mellette. Régen más vírusírtóknál volt,h újra kellett telepítenem a gépet,mert beengedtek igen csúnya vírusokat,kis mellett még nem volt ilyen gondom.
Codecet azért szoktam,mert bs playert használok állt. De kipróbálom ezt amit írtál hátha megtetszik.
Biztonsági mentésnek xp-n a réi gépemen norton ghost 2003-at használtam ami boot cd-ről ment,nem tudom ez vajon működhet e az új gépen a 64-es win7-el is. ISO-ba elemntette tömörítve szépen a az op rendszer állapotát és ha gond volt pár kattintással visszaállt minden a mentés pillanatára boot cd segítségével. Ez hasznos volt nagyon számomra,ha pl. el sem indult az op rendszer akkor is vissza tudtam állítani.U torrentet keresgéelm még,h melyik magyar verzió lenne jó.
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Windows 10
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest