- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Aktív témák
-
lamasz
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Egytől félek nagyon... most cseréltem VGA-t, 3870 x2-t cseréltem a 4890 oc-re, na most mikor kivettem a régit beleraktam az újat akkor produkált ilyen újraindulásokat, de nem tulajdonítottam neki különös figyelmet, mert mikor kicseréltem a winyómat ugyanezt az újraindítás 10 mp-enként dolgot játszotta...
a VGA viszont kb 2 hetet ment és semmi hiba nem jelentkezett
most hosszabb időre kikapcsolva volt kb 1 hét és egyből adta a hibát. Hogy tudom megtalálni akkor a hiba okát? Fórumtárstól vettem használtam a VGA-t remélem nem az lesz a gond...
Egyébként holnap első dolgom lesz szétszedni megtisztogatni az egész gépet.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most hosszabb időre kikapcsolva volt kb 1 hét és egyből adta a hibát. Hogy tudom megtalálni akkor a hiba okát? Fórumtárstól vettem használtam a VGA-t remélem nem az lesz a gond...