Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
csak feketében? v megint a trehányság?
-
Csandi
addikt
válasz
Patrik.Varga
üzenetére
Az enter vékony az az ANSI kiosztás hozadéka, nem 1 billre specifikus. Ha mellényomsz az nem a bill hibája, meg kell szokni. Nekem csak ANSI billjeim voltak mindig így nekem meg ez a normális. Nem az enter tetejét ütöm hanem a bal szélét így jobb is mint az ISO rövid de magas enter.
-
válasz
Patrik.Varga
üzenetére
Nekem a normál gamer billenytűzet sem jön be tőlük. TUF gamingom van kb 3 hónapja, nagyon megbántam, hogy nem küldtem vissza.
-
Patrik.Varga
tag
A nagybetűs ipari hulladék túlárazva.
Asus proart p16 notebookom van. Botrány a bil. kiosztás, erre átvittek ugyanezt (sőt rosszabbat) külső bill.re.- Az enter vékony, sokszor nyom az ember véletlenül Ű helyett entert
- A copilot gombot börtönbüntetéssel kellene díjazni, elvéve a jobb ctrl gombot (laptop esetében olyan szinten van beégetve, hogy SEMMIVEL nem lehet felülírni, hogy mit vezéreljen. Tele van vele évek óta az asus, microsoft és egyéb fórumok. Senki nem hallgatja meg a felhasználók igényét)
- Most már a jobb shift is kicsi lett, már látom magam előtt, ahogy félrenyomnak az emberek tömegesen.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Billencses/egeres/headsetes 2,4 GHz-es rádió != Wi-Fi (5)
A sáv lehet, hogy ugyanaz, egyes esetekben a kettő zavarhatja egymást, de máshogy történik az adattovábbítás. A beviteli eszközök nem sztenderdesített hálózati protokollokat használnak a kommunikációhoz, dedikált, rádiófrekvenciás vevő (vagy kábel) nélkül nem tudod őket géphez csatlakoztatni, hiába van W-Fi modulod/jelforrásod.
-
Jól néz ki. Bt és wifi 5 eszköz megint jó ötlet, megnézném élőben
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Yettel topik
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Ultra 2
- Professzionális gamer pc...!
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- DJI mini 3 drón display unit
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest