Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
Aktív témák
-
fkrinya
tag
Hali!
Olyan problémával állok szemben, hogy néha megszakad az internet kapcsolatom és a letöltési sebességem meg sem közelíti a valós sebességét.
Win 7 Ultimate van a Thinkpad T500-asomon.
Minden nettem, modemmel, hálókártyával kapcsolatos driver fel van rakva.
Először tegnap vettem észre, hogy nagyon lassan tölti be a YouTube videókat és nem hoz be minden oldalt elsőre a Firefox. Utána látom, hogy az uTorrent sem tölt rendes sebességgel. 15Mbites UPC-m van és maximum 300k-val jön minden, de visszaesik mindig 10k alá. De még a 300k is kevés.
Gondoltam nyitok egy új portot és azon használom, de amikor le akarom ellenőrizni, azt írja, hogy nem jó. Pedig tuti jónak kell lennie.
Néha megszakad az internet kapcsolat, de a hálózathoz való csatlakozás nem. Ilyenkor bontom és újra csatlakozok és megint jó.
Amúgy van a hálózatban még 2 laptop és azokon minden rendben. Nem szakad meg a net, normális a letöltési sebesség, stb.Gondoltam bezavar a NOD, mert volt már rá példa, szóval letöröltem, de úgy sem volt semmi változás. A windows kb. 2-3 hetes.
Akinek van ötlete, szóljon!
Köszi!
Üdv!
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Metal topik
- E-book olvasók
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest