- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Aktív témák
-
fkrinya
tag
Hali!
Olyan problémával állok szemben, hogy néha megszakad az internet kapcsolatom és a letöltési sebességem meg sem közelíti a valós sebességét.
Win 7 Ultimate van a Thinkpad T500-asomon.
Minden nettem, modemmel, hálókártyával kapcsolatos driver fel van rakva.
Először tegnap vettem észre, hogy nagyon lassan tölti be a YouTube videókat és nem hoz be minden oldalt elsőre a Firefox. Utána látom, hogy az uTorrent sem tölt rendes sebességgel. 15Mbites UPC-m van és maximum 300k-val jön minden, de visszaesik mindig 10k alá. De még a 300k is kevés.
Gondoltam nyitok egy új portot és azon használom, de amikor le akarom ellenőrizni, azt írja, hogy nem jó. Pedig tuti jónak kell lennie.
Néha megszakad az internet kapcsolat, de a hálózathoz való csatlakozás nem. Ilyenkor bontom és újra csatlakozok és megint jó.
Amúgy van a hálózatban még 2 laptop és azokon minden rendben. Nem szakad meg a net, normális a letöltési sebesség, stb.Gondoltam bezavar a NOD, mert volt már rá példa, szóval letöröltem, de úgy sem volt semmi változás. A windows kb. 2-3 hetes.
Akinek van ötlete, szóljon!
Köszi!
Üdv!
Aktív témák
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest