Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
Ahh köszönöm, sejtettem hogy ez lesz a vége. A kollégámnak a gépét segítettem újratelepíteni, de senki nem mondta hogy titkosítva van valami. Ami furcsa, hogy amikor mentettem az adatokat akkor még nem voltak/nem vettem észre a zöld mappát. Simán a cről átmásoltam az adatokat a dre..lehet ez? Most ilyen formában teljesen használhatatlanok ezek a fileok..cumi:S Megpróbálom megkeresni az efs certificatet hol tárolja a win7. Szerinted van értelme get data backkal azt megpróbálni megkeresni? a vinyó particionálva és formatálva is volt.
nagyon köszi
szia
t
Aktív témák
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest