- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a WIN7 ultimate-et, az alábbi 2 hibával szembesültem.
1. Kész telepítés és pár program feltétele után gondoltam rádugom az egyik mostanáig működő PATA-s vinyom gépre, adatátmentés céljából.
Az alaplapon van egy PATAs régi kimenet így a vinyó először primary master lett, a rendszervinyó pedig SATA1 -en van, ezután bootban beállítom hogy SATA1 ről bootoljon, gép újraindít ezután nem töltődik be a winem, azt írja fekete képernyőn felül: hiányzó BOOT.MGR.
Mondom hátha összevesztek slaven is megpróbáltam, majd utána kiszedtem és maradt az eredeti benne SATA1-en, de ugyan ezt írja, csak WIN7 újratelepítéssel oldódott meg.
Mi lehetett vajon? Most ez hülyén hangzik, merjek e rádugni másik vinyót?2. Ugyebár telepítésnél készül egy 100MB-os rendszer használtára egy kis meghajtó a C mellett. Ez az első telepítésnél nem látszódott, csak lemezkezelőben, miután elkészültem vele.
De másodjára amikor újra kellett raknom berakta D meghajtóként, így mindenem eltolódott.
Ez normális lehet?Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gyúrósok ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kutya topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest