- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
bluobluo
üzenetére
A géped tökéletes a 64 bitre, és a 4 Gb ram miatt meg még ajánlott is áttérni.
Gondolom olyan fagyási dolgokra panaszkodtak, amilyen nekem is volt még amikor áttértem 64 bitre, de ez nem az oprendszer hibája, hanem annak tudható be, hogy az illető nem a megfelelő programokkal próbálkozik.
Én amikor legelőször raktam 64 bites oprenszert, akkor a 32 biten jól bevált NOD32 és Outpost tűzfalat raktam fel kapásból. Na ez a kettő nem bírta egymást, és random, de kis időközönként elkezdett fagyni a gép, de úgy, hogy csak a resetre reagált. Azóta Eset Smart Securityt használok, és nincs fagyás.
Nem reklámnak meg istenítésnek szántam, csak a tapasztalatomat írtam le, hogy az a két progi nem szerette egymást 64 biten, pedig 32-őn vígan elvoltak, és ilyenekből lehet az, hogy szidják a 64 bites oprendszert, pedig nem ő a hibás, hanem a 3rd party programok írói...
Aktív témák
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest