Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
bluobluo
üzenetére
A géped tökéletes a 64 bitre, és a 4 Gb ram miatt meg még ajánlott is áttérni.
Gondolom olyan fagyási dolgokra panaszkodtak, amilyen nekem is volt még amikor áttértem 64 bitre, de ez nem az oprendszer hibája, hanem annak tudható be, hogy az illető nem a megfelelő programokkal próbálkozik.
Én amikor legelőször raktam 64 bites oprenszert, akkor a 32 biten jól bevált NOD32 és Outpost tűzfalat raktam fel kapásból. Na ez a kettő nem bírta egymást, és random, de kis időközönként elkezdett fagyni a gép, de úgy, hogy csak a resetre reagált. Azóta Eset Smart Securityt használok, és nincs fagyás.
Nem reklámnak meg istenítésnek szántam, csak a tapasztalatomat írtam le, hogy az a két progi nem szerette egymást 64 biten, pedig 32-őn vígan elvoltak, és ilyenekből lehet az, hogy szidják a 64 bites oprendszert, pedig nem ő a hibás, hanem a 3rd party programok írói...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest