- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
felmászott egy megára is. de lehet lemászik róla, mert úgy lerugdalom, h ihajj... aztán a továbbiakban szaros bottal sem piszkálom, ha home serverről van szó... marad az xp... el lehet adni oem wint???
nincs valakinek ötlete, miért nem tudok egyetlen egy rohadt particiót megosztani??? az összes megy, de egyet képtelenség. hálón látni, ha rákkattintok nincs hozzáférésem.
már kijelöltem mindenkit.
újratelepítettem. ugyanez. formáztam, sütöttem, szaggattam a rendszer és az rendetlenkedő meghajtót is. és nincs jogosultság más gépeken.
azt tapasztaltam, h a hálózatkezelés egy feleslegesen agyonbonyolított szörny a vista óta, h gyötörné halálra egy vagon aprómajom a kitalálóját, de eddig mindig meg tudtam oldani. most órák óta baszkurálom, de egyszerűen nem éri el semelyik gép sem azt az egy particiót. az adott gép a hálón belül saját magánál igen. a tulajdonságokban ekkor, ha a biztonság fülnél állítgatok és variálok ott is a jogosultságokkal a szerkesztés-engedélyezés részben, azt írja ki: hiba a biztonsági beállítás érvényesítésekor..... hozzáférés megtagadva. nem lehet menteni az engedélyek módosítását.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs