- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
felmászott egy megára is. de lehet lemászik róla, mert úgy lerugdalom, h ihajj... aztán a továbbiakban szaros bottal sem piszkálom, ha home serverről van szó... marad az xp... el lehet adni oem wint???
nincs valakinek ötlete, miért nem tudok egyetlen egy rohadt particiót megosztani??? az összes megy, de egyet képtelenség. hálón látni, ha rákkattintok nincs hozzáférésem.
már kijelöltem mindenkit.
újratelepítettem. ugyanez. formáztam, sütöttem, szaggattam a rendszer és az rendetlenkedő meghajtót is. és nincs jogosultság más gépeken.
azt tapasztaltam, h a hálózatkezelés egy feleslegesen agyonbonyolított szörny a vista óta, h gyötörné halálra egy vagon aprómajom a kitalálóját, de eddig mindig meg tudtam oldani. most órák óta baszkurálom, de egyszerűen nem éri el semelyik gép sem azt az egy particiót. az adott gép a hálón belül saját magánál igen. a tulajdonságokban ekkor, ha a biztonság fülnél állítgatok és variálok ott is a jogosultságokkal a szerkesztés-engedélyezés részben, azt írja ki: hiba a biztonsági beállítás érvényesítésekor..... hozzáférés megtagadva. nem lehet menteni az engedélyek módosítását.
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Akciófigyelő: Humble 'Sci-Fi Shooters 2.0' Bundle (PC)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs