- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
92K
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy eddig a régi W7-en a C-volt a rendszer, D-az adat. Feltettem egy XP-t, megcserélte, D-volt a rendszer, C-volt az adat. eddig oké. aztán este feltettem egy W7-et, C lett a rendszer, de az adat D, ami XP-n a C volt elveszett a sajátgépből. megnyitottam a Disk Defragment-et, ott bent van az a partíció, ''Data-200GB" névvel, de betüjel nem áll a név mögött, míg a többinek igen.
Megnéztem itt, itt ki volt kapcsolva, bekapcsoltam, de semmi.:

Megnyitottam a W7 telepítőt, ahol ott volt a partíció E betűjellel, viszont a sajátgépbe az E jelenleg a telefonom memóriakártyája.
Tudnátok valami ötletet mondani, ami bevállhat? Nekem olyan "gyanúm" van, hogy nincs fix betűjele, ezért nem jelzi ki.
Aktív témák
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest