Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Windows téma csere során sikerült kinyírnom a a rendszeremet. Windows 7 x64 Ultimate rendszerem van és az ITT található leírás alapján akartam lecserélni az explorer.exe, shell32.dll és még vol egy 3. dll fileokat. Gépújraindítás után nem akartak betöltődni az automatikusan induló programok, valamint manuálisan sem tudtam progikat futtatni. Megpróbáltam visszamásolni az említett fileokat amikről előzőleg biztonsági másolatot készítettem de véletlenül a shell32.dll. kimaradt és gépújraindítás után erre panaszkodva már nem állt fel a rendszer. Egy Windows XP Live CD-ről bootolva végül a System32-be másoltam az eredeti fileokat, de a Windows 7 rendszerbetöltés közben az AtBroker.exe és az Explorer.exe fileokra panaszkodik, majd egy fekete képernyő fogad.
Tudna valaki segíteni?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest