Hirdetés
Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
gyenge47
üzenetére
Hallod gyenge47!
Én azért óvakodnék felrakni 10-13GB-nyi partícióra a Win7-et. Nekem az XP-m volt 10GB-nyi partíción - és bár igaz, hogy arra a partícióra raktam fel minden más egyéb programot, de még akkor is volt 3-4GB-nyi hely a telepítések befejezése után - , viszont előbb utóbb masszív hely problémákkal fogsz küzdöttem mert, ahogy a progikat frissítettem, fel- és letelepítettem ezt-azt, szóval használtam ruk-cuk megtelt az egész... pedig rendszeresen használok takarító programokat mint pl. EasyCleaner, CCleaner, töredezettség-mentesítek...
Nekem ez a tapasztalatom a többiekével szemben; szerintem nem jó kicentizni a férőhelyet a OP rendszernek - de lehet, hogy tévedek vagy én nem csináltam valamit jól.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Sweet.tv - internetes TV
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- VR topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- darkFlash CF8 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs