- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
doddencs
senior tag
msdnaa "nem eredeti windows" üzenetek. megoldás.
" MSDNAA-ról letölthető windows prof egynyelvű és általában angol, ugye ez eddig nem volt probléma Vistalizator nevű program + nyelvi pack-al lehetett nyelvet telepíteni. Sok időbe telt mire rájöttem hogy a Windows eredetiség ellenőrző (Új frissítés KB971033 ) ezen problémázik (Mivel Professional maximum 1 nyelven futhat). A megoldás igen kézenfekvő. A tárolt nyelvekkel kapcsolatos információkat a registry tárolja, amiben 1 flag felelős azért, hogy a telepített nyelv natív, vagy express módban lett felrakva. Tehát nincs más dolgunk mint ezt átírni.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\[itt a megfelelő nyelv pl. hu-HU]
Majd a Mode értékét 0-ról 1-re változtattjuk. Kész. "A megoldást nemrég próbáltam ki, egyelőre jónak tűnik.
üdv.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest