Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Declare
őstag
Hi!
Nem sikerül a problémámat megoldani
. 1 variáció van amivel működne a dolog, hogy feltetelepítem 2. partícióra az xp t és bootoláskor lehet azt választani. Kérdésem az, hogy ez jogilag hogy működik ? Most már xp t kapni ugye nem nagyon lehet, ingyenes letölthető a win7 hez a virtuális xp stbstb, ha van egy eredeti lemezem, azt nem tehetem fel mondjuk 4-5 gépre a win7 mellé ? Vagy hol lehet ennek utánanézni ?
Aktív témák
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple MacBook
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 1 variáció van amivel működne a dolog, hogy feltetelepítem 2. partícióra az xp t és bootoláskor lehet azt választani. Kérdésem az, hogy ez jogilag hogy működik ? Most már xp t kapni ugye nem nagyon lehet, ingyenes letölthető a win7 hez a virtuális xp stbstb, ha van egy eredeti lemezem, azt nem tehetem fel mondjuk 4-5 gépre a win7 mellé ? Vagy hol lehet ennek utánanézni ?