- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Fészbukozásra szerintem opera a nyerő.
Nem említetted operánál a beépített cuccosokat, pedig van egy pár funkciója.
Most a mailt használom, mivel úgyis sokat van nyitva a böngészőm, nem kell külön ff+thunderb nyitva tartani. A processzorhasználata flashnél kevesebb mint ffnak. Az oldalak előbb betöltenek.
Egy jó ideje használok firefoxot, valószínű nem is fogom eltávolítani, az operával nem kompatibilis oldalak miatt. Utolsó flash verzióra azt írták hogy fullosan támogatja a hardveres megjelenítést, és nem processzort fog zabálni, hanem videokártyát, hát ezt nem tapasztalom.
Most próbáltam 30 lapot nyitni a könyvjelzőmből egyszerre, és elég szépen meg is nyitotta őket, ám mikor kezdtem xelni őket egyszercsak kresselt. Valami mégse tökéletes. Ahogy írtam a kettőből kéne gyúrni egyet.(#22679) polonic
Postás haverom is arról mesélt hogy tönkrevágta valami hang cuccos amit töltögetett egy oldalról.
Avastot használt. Sőt egyszer másik haverom is mondta hogy összeszedett valamit amit nem tudott kíírtani. Avastot én nem használnék.
Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Ashes of Creation (MMO)
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- További aktív témák...
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs