Hirdetés

Aktív témák

• bobalazs

nagyúr

válasz Steelmanus #22657 üzenetére

Fészbukozásra szerintem opera a nyerő.
    Nem említetted operánál a beépített cuccosokat, pedig van egy pár funkciója.
    Most a mailt használom, mivel úgyis sokat van nyitva a böngészőm, nem kell külön ff+thunderb nyitva tartani. A processzorhasználata flashnél kevesebb mint ffnak. Az oldalak előbb betöltenek.
    Egy jó ideje használok firefoxot, valószínű nem is fogom eltávolítani, az operával nem kompatibilis oldalak miatt. Utolsó flash verzióra azt írták hogy fullosan támogatja a hardveres megjelenítést, és nem processzort fog zabálni, hanem videokártyát, hát ezt nem tapasztalom.
    Most próbáltam 30 lapot nyitni a könyvjelzőmből egyszerre, és elég szépen meg is nyitotta őket, ám mikor kezdtem xelni őket egyszercsak kresselt. Valami mégse tökéletes. Ahogy írtam a kettőből kéne gyúrni egyet.

(#22679) polonic
    Postás haverom is arról mesélt hogy tönkrevágta valami hang cuccos amit töltögetett egy oldalról.
    Avastot használt. Sőt egyszer másik haverom is mondta hogy összeszedett valamit amit nem tudott kíírtani. Avastot én nem használnék.

Aktív témák