Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Fészbukozásra szerintem opera a nyerő.
Nem említetted operánál a beépített cuccosokat, pedig van egy pár funkciója.
Most a mailt használom, mivel úgyis sokat van nyitva a böngészőm, nem kell külön ff+thunderb nyitva tartani. A processzorhasználata flashnél kevesebb mint ffnak. Az oldalak előbb betöltenek.
Egy jó ideje használok firefoxot, valószínű nem is fogom eltávolítani, az operával nem kompatibilis oldalak miatt. Utolsó flash verzióra azt írták hogy fullosan támogatja a hardveres megjelenítést, és nem processzort fog zabálni, hanem videokártyát, hát ezt nem tapasztalom.
Most próbáltam 30 lapot nyitni a könyvjelzőmből egyszerre, és elég szépen meg is nyitotta őket, ám mikor kezdtem xelni őket egyszercsak kresselt. Valami mégse tökéletes. Ahogy írtam a kettőből kéne gyúrni egyet.(#22679) polonic
Postás haverom is arról mesélt hogy tönkrevágta valami hang cuccos amit töltögetett egy oldalról.
Avastot használt. Sőt egyszer másik haverom is mondta hogy összeszedett valamit amit nem tudott kíírtani. Avastot én nem használnék.
Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Battlefield 6
- Macska topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest