Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Szerintem az energiatakarékos szó mögött az áll, hogy ha nincs terhelve a gép, akkor vissza veszi a teljesítményt. Lásd mikor csak zenét hallgatsz pl., hogy akkor nem kell nagy erőforrás neki. Ha meg terheled lásd játék, vagy ilyen tesztprogik, akkor meg visszaállítja az értéket amin mennie kell. Pl. proci szorzó, vagy a vga órajel. Ha meg teljesítményre rakod, akkor meg nem veszi vissza, maxon pörget mindent. Persze a fogyasztás is megnő, nem csak a teljesítmény.
Szerintem. Én ezt tapasztaltam az én gépemnél, igaz AMD, meg a c&q be van állítva, meg szoktam is állítani, ha nem csinál semmit akkor ne pörögjön nekem minden maxon, hanem a min. értéken rohangáljon. Mikor meg játék, akkor meg teljesítményre rakom és kész.
Bár tegnap előtt power saver-en voltam és a játék simán ment, úgy hogy biztos ez van, ahogy leírtam. (Nálam legalább is.) 
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár tegnap előtt power saver-en voltam és a játék simán ment, úgy hogy biztos ez van, ahogy leírtam. (Nálam legalább is.)