Hirdetés

Aktív témák

• Chromicum

csendes tag

Sziasztok!
    Remélem megfelelő topicba írok..
    egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mitől lehetséges az tény, hogyha az alvó mód hibernáció...etc bekapcsol a gépemen.. ebből visszahozni képtelenség az erre alkalmas modszerekkel..????
    részletesen:

eléri az adott időintervallumot és alvó állapotba kerül...
    ha megmozdítom az egeret, klikk, enter vagy egyéb más (powergomb)
    semmit nem reagál azon kívül, hogy felpörög iszonyatosan a prociventi..
    semmit nem lehet ilyenkor kezdeni vele.. ha kikapcsolom a gépet (power nyomvatart 4-5 secig)
    és visszakapcsolom akkorsem.. szintén prociventi ezerrel megy de se kép se hang
    egyedül ilyenkor az megoldás, hogy kikapcs és lerántom konektorból is legalább 1 percre...
    aztán ha visszakapcsolom nagyon lomhán visszaáll a felhasználó bejelentkezésre.. (a win7 megtartja ezen állapotát)
    Gondoltam kikapcsolom teljes egészében az alvó állapot funkciót.. ezt meg is tettem.. 2-3 napig nem is volt gond.. ma megint erre kell hazajönnöm, hogy ezerrel pörög és semmi aktivitást nem mutat..

Ha valaki tapasztalt hasonlókat kérem ossza meg velem tapasztalatait

utánnanéztem azért és általában ez laptopoknál win7 comboval szokott elöfordulni.. érdemi segitséget a megoldására nem kaptam eddig .. csak, hogy kapcsoljam ki a funkciot az energiagazdálkodás menüpont alatt..
    megtettem .. müködött 2 napig...

A konfigom: gigabyte UD-4 lapon egy Intel i5 procival, 1600 as hyperx 2x 2gb, 500 as wd vinyo, és eredeti win7 x64 prof ...

Gondolkoztam még az alaplap funkció áttekintésével , de rossz tulajdonságaim egyike, hogy kérdezem mielött cselekednék..

köszi előre is annak akit tud segíteni..

C

Aktív témák