- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Magisk
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Helló!
Nemrég tettem fel az ultimate x64 win7-et, pár hetes használat után elmondhatom, hogy korrekt kis rendszer. Féltem, hogy majd milyen őrült nagy helyet fog elfoglalni az xp után és ez a félelmem be is jött.. egy 20gb-os partíción néhány feltelepített alapprogram és a starcraft2 beta-val együtt maradt 1giga szabad helyem. Nem lehetne egy kicsit "kasztrálni" a rendszert? Van esetleg valamilyen ötlet, hogy miket érdemes telepíteni a kezdő felhasználónak win7-re, pl ilyesmire gondoltam, mint volt Xp-nél

Lenry a kérdésedre szerintem egy kis túlmelegedés a válasz, nekem akkor csinált ilyet a rendszer, ha a VGA-m túlmelegedett. Szedd szét és portalanítsd ki az egészet pl egy kis ecset és porszívó segítségével, ha teheted pasztázd is újra.

Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest