Hirdetés
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
törölt tag
Ez sajnos a Win7-ben így van megoldva. Vista alatt sem állt le, csak XP alatt. Nekem egy WD külső HDD van, de csak XP alatt kapcsol le. Vista és Win7 alatt leválasztás után a HDD elején lévő kikapcsológombbal tudom csak leállítani.
Más dolog is zavar engem a Vista-Win7 párosban. Mivel édestestvérek, sajnos az USB-s merevlemezek felismerési sebessége a reumás csigáéhoz hasonlít mindkettőnél. Ha bekapcsolom a külső HDD-t, elkezd pörögni, és várni kell majdnem egy percet, mire az autostart ablak előjön, és a cucc megjelenik a meghajtók között. XP-n ez alig pár másodperc. Először azt hittem, hogy a Vista nagy memóriafoglalása és viszonylagos lassúsága az oka, de nem így van, mert a villámgyors Win7 alatt is ilyen iszonyat lassan csatlakoztatja z USB-s merevlemezt.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest